Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Yok yahu ne biriktirmesi damliyor iste hepsi o

kendimi zorlaya zorlaya ahmet rasim-eski istanbulda hovardalık'ı bitirdim
zorladım çünkü genelevlere giden iki arkadaşı dinlemek hele kadını mal gibi gösteren bi merhuma bişey demek için zor tuttum kendimi
hani şu olsa anlaıyacağım oraya gidip ordaki kadınların neler yaşadığını ruhlarındaki yaraları görse onları anlatsa yoooooooooook gitmişde basılmışda yemişde içmiş öf!!!!!!!!!
aslında Ahmet rasim tutucu bi insan gibi gözükmüyor sanırım bu kitabıda eleştiri olarak yazmış ama ele alış biçimini hiç beğenmedim

neyseki bitti
dün elif şafak ustam ve Ben'e başladım
kitap acayip sürükleyici
dün gece saat 1 de başladım ve kitabın ortasına geldim:))))

bende bukreyi almayı düşünüyorum çok merak ediyorumalmayayım mı o kadar mı kötü:26:

slm aslında kıtap cok guzel fakat yanılmıyorsam 180. sayfadan sonra sacma sapan bı yere gıdıyor konular kım kımın kızı kım kımın oglu bellı olmuyor sayfa coklugu yapsın dıye karalanmıs ılerıkı sayfalar ama dedıgım gıbı 180. sayfalara kadar guzel edebıyat parcalanmıs :)

okudum 2 günde bir rapor vericem
anladım teşekkür ederim içimde kalıp dert olucagına alayımda mert olsun(farklı bir cümle oldu farkındayım)

Yaşar Kemal tek kanatlı bir kuş a başlamaya karar verdim
oldukça ince bi kitap yarına biter muhtemelen

Merhaba bilgeler..
Haftasonu elime kitabımı hiç alamadım, işe gidiş-gelişte okumaya devam edeceğim.. (;
Pek okuyamam diyordum ama gayet istikrarlı bir şekilde devam ediyorum, umduğumdan güzel ilerliyor yani..

iyi geceler bilgeler yeni kitabıma daha başlayamadım bu aralar okuyamıyorum nazarmı değdi ne

merhaba kızlar beyoğlunun en güzel abisinde 163. sayfadayım
bu arada yenı kitaplarımm canan tan ıssız erkekler korosu ve beyoğlu rapsodisi

Günaydınlarrrr
Sıkıcı bir pazartesi sabahından merhabalar

Bugün daha seri bir şekilde okumayı planlıyorum ama bakalım.

Günaydınnnnn kızlar .. H.sonu eşimin ailesi geldiler c.tesi temizlik pazar da ağırlamayla geçti fazla okuyamadım yarıladım en azından

sendromu başına vurmuş bilgeden günaydın bu ara pek okuyamıyorum.

günaydınlar
sendromsuz bi pazartesi olsun inşallah
kitabımda 34. sayfadayım gece pek okuyamadım ama bugün biticek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…