Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

dediğin gibi çok yoğundu lolisss
ben internet üzerinden başvurdum sen nasıl başvurmuştun bire bir konuşmaya gitsem mi ki:26:

ben ilçe milli eğitime şahsen başvurmuştum canım
direkt okula gidip başvuran arkadaşlarım da oldu
bizim ilçede internetten başvuruyu kabul etmediler

bu arada Aşkın Meali'ne başladım
henüz 30.sayfadayım ama adamın dili çok komik geldi,sanat yapmaya çalışmış da becerememiş gibi
belki utandırır beni ama umudum yok

Son düzenleme:
dediğin gibi çok yoğundu lolisss
ben internet üzerinden başvurdum sen nasıl başvurmuştun bire bir konuşmaya gitsem mi ki:26:

canım torpilde çok oluyo bu arada. birde tanıdığın öğretmeneler falan varsa bi kulaklarını çınlat doğum iznine çıkanlar da çok oluyor arada bilenler başvurup direk başlıyo

Öyle olunca ben kitaptan soguyorum ya. Devam edeceksin ama sen sanirim?
başladığım kitabı bırakamama hastalığı var bende
mecbur okuycam artık napıyım
geçen bilgelerden biri demişti arada bir kötü kitaplar okuyalım ki iyilerin kıymetini anlayalım diye
onun tavsiyesine uyucam

Aslinda güzel bir hastalik.
O da dogru bir yaklasim aslinda, iyinin degerini unuturuz valla yoksa.

Vasat kitaplari okudugum da oluyor tabi ama üslubu begenmedim mi birakiyorum mesela. Dostoyevski hic sevmem mesela.

kitap hırsızı sayfa 526 ve bugün biticek kısmetse

evet kitabım bitti
başlarda pek sarmamıştı ama çok güzel bi hikayeydi ben sadece yazarın anlatımını pek sevmedim sanırım
bu arada filmini de sabırsızlıkla beklicem burdan bi arkadaş fragmanı izleyin demişti onun dediği gibi izledikten sonra karakterleri gözümde daha rahat canlandırabildim
zaten Geoffrey Rush'ı çok severim

sıradaki kitaba karar vermedim henüz ince bişeyler okurum sanırsam

Bugün "Bukre"yi bitirdim ancak bitirdim de denemez çünkü anlamadığım ve ilk kez karşılaştığım bir şekilde kitap saçma sapan bitti. Basım hatası olan bir kitabın D&R ve benzeri yerlerde satışa sunulduğuna inanamıyorum. Şu an kitap nasıl bitiyor orjinalinde hiç bir fikrim yok. Aranızda bu kitabı okuyan varsa lütfen sonunu bana söyleyebilir mi? Bu duruma çok sinirliyim. Hayatımda böyle saçmalık görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

kitap gerçekten de dediğin gibi saçma sapan bi yerde bitiyo tatlım sonu yok :)) zaten ilk sayfalarda kızın en yakın dostuyla evleneceği belliydi bnde sırf el boşlığundan okudum çk sıkıcıydı ama..

sayfa 70.................
nasıl yani,cümle bile tamamlanmamış mı

Son düzenleme:
merhaba canlar hayırlı kandiller

u kitaptan geçen 3 kitap aldım TL.(elif şafak aşk/ edgar allen poe/iskender pala babilde ölüm) süper oldu.

bu ara öyle canım herkes biraz kopup.sörün eksikliği belli oluyor.o olsa herkese üşenmeden laf yetiştiriyor forumu toparlıyor.
olsun tüm arkadaşlar iyi niyetli sonuç olarak

ben şu an aşk kitabını okuyorum 180.sayfadayımbende katılabilirmiyim şu bilgeliğe

bende bukreyi almayı düşünüyorum çok merak ediyorumalmayayım mı o kadar mı kötü:26:

canım bu ara herkes ya hasta ya yeni işe başladı
sör'ün laptobu bozuk vs...
tavsiye istedğin konuda bilgisi olan biri varsa mutlaka cevap verir
ayrıca bu sebeplerden dolayı bu ay liste hazırlayamadı sör
yardım da istedi hatta
sen hazırlamak ister misin bu ay

Hu huuuuuu bilgeler nasilsiniz?
ooo baş bilgem sen buralara uğrar mıydın yaa
sen asılsın bakalım,para biriktirebildin mi

ben şu an aşk kitabını okuyorum 180.sayfadayımbende katılabilirmiyim şu bilgeliğe
hoşgeldin
ilk sayfadaki kuarallarımızı okudun mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…