dediğin gibi çok yoğundu lolisss
ben internet üzerinden başvurdum sen nasıl başvurmuştun bire bir konuşmaya gitsem mi ki:26:
dediğin gibi çok yoğundu lolisss
ben internet üzerinden başvurdum sen nasıl başvurmuştun bire bir konuşmaya gitsem mi ki:26:
bu arada Aşkın Meali'ne başladım
henüz 30.sayfadayım ama adamın dili çok komik geldi,sanat yapmaya çalışmış da becerememiş gibi
belki utandırır beni ama umudum yok
başladığım kitabı bırakamama hastalığı var bendeÖyle olunca ben kitaptan soguyorum ya. Devam edeceksin ama sen sanirim?
başladığım kitabı bırakamama hastalığı var bende
mecbur okuycam artık napıyım
geçen bilgelerden biri demişti arada bir kötü kitaplar okuyalım ki iyilerin kıymetini anlayalım diye
onun tavsiyesine uyucam
kitap hırsızı sayfa 526 ve bugün biticek kısmetse
Eki Görüntüle 929663
Bugün "Bukre"yi bitirdim ancak bitirdim de denemez çünkü anlamadığım ve ilk kez karşılaştığım bir şekilde kitap saçma sapan bitti. Basım hatası olan bir kitabın D&R ve benzeri yerlerde satışa sunulduğuna inanamıyorum. Şu an kitap nasıl bitiyor orjinalinde hiç bir fikrim yok. Aranızda bu kitabı okuyan varsa lütfen sonunu bana söyleyebilir mi? Bu duruma çok sinirliyim. Hayatımda böyle saçmalık görmedim.
Eki Görüntüle 929663
Bugün "Bukre"yi bitirdim ancak bitirdim de denemez çünkü anlamadığım ve ilk kez karşılaştığım bir şekilde kitap saçma sapan bitti. Basım hatası olan bir kitabın D&R ve benzeri yerlerde satışa sunulduğuna inanamıyorum. Şu an kitap nasıl bitiyor orjinalinde hiç bir fikrim yok. Aranızda bu kitabı okuyan varsa lütfen sonunu bana söyleyebilir mi? Bu duruma çok sinirliyim. Hayatımda böyle saçmalık görmedim.
Ahmet Ümıt Beyoglunun En GüzEL Abısı ne basladım 15.sayfa...yalnız bısey soylıcem eskı sıcaklık kalmamıs forumda herkes yazıyor gecıyor tavsıye ıstıyoruz cvp veren yok slm dıyoruz alan yok ,aylık okuyucu lıstesı yok umarım duzelır
bende bukreyi almayı düşünüyorum çok merak ediyorumEki Görüntüle 929663
www.blogsmagazine.com
canım bu ara herkes ya hasta ya yeni işe başladıAhmet Ümıt Beyoglunun En GüzEL Abısı ne basladım 15.sayfa...yalnız bısey soylıcem eskı sıcaklık kalmamıs forumda herkes yazıyor gecıyor tavsıye ıstıyoruz cvp veren yok slm dıyoruz alan yok ,aylık okuyucu lıstesı yok umarım duzelır
ooo baş bilgem sen buralara uğrar mıydın yaaHu huuuuuu bilgeler nasilsiniz?
hoşgeldinben şu an aşk kitabını okuyorum 180.sayfadayımbende katılabilirmiyim şu bilgeliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?