Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Mesnevi'yi okuyacak arkadaşımız başladı mı acaba ? Bende istiyorum mesneviyi ama hangi yazarın çevirisini alsam bilemedim :26: Yardımcı olursanız sevinirim

günaydın kitap kurdu hatunlar
kitabımda 143. sayfadayım bugün ya da yarın sabah buda biter ben bu ay ne kadar okuyacağım die kota koymuştum kendime unuttum:44:
geçmiş sayfalardan onu bulmaya çalışacağım
kaç kitap okudum onuda hatırlamıyorum kafam çok dağılmış yarım saate toparlana bileceğimi umut etmekteyim
patron gitsede kitabıma devam etsem
gitmezsede başlarım bi yerlerde okumaya

ocak ayında 5 kitap okuyacağım demişim ..
4 tane kitap okumuşum
elimdekide bitince kotamı doldurmuş olacağım..
o yüzden kotayı artırıyorum 8 kitap okurum bu ay..

İyi haftalar...
O kadar yoğun çalışıyorum ki, ne kitap ne bişey hak getire.
Yeni kitabım için aşkı seçicem de evde bulmam lazım önce

merhaba kızlar, nasılsınız. mutlu, huzurlu bir hafta geçirirsiniz hepiniz inşallah. böyle buyurdu zerdüşt 70. sayfadayım.

Yaşar Kemal tek kanatlı bir kuş bitti
ben de okuyan arkadaşımız gibi pek bişey anlamadım ve de hop diye bitti bi yere de bağlanmadı
neyse kısacıktı Allahtan

merhaba bilgeler

okuyucu listesini yapacak aday yok galiba ben el atayım dedim.umarım altından kalkarım .iyi akşamlar

iyi akşamlar bilgeler aralık okuyucu listesini yaptım ama pek güzel olmadı.ama inanın çok uğraştım. excelden aktarmakta sorun yaşadım.
neyse en azından listemiz var.görünce şok olmayın

merhaba bilgeler

okuyucu listesini yapacak aday yok galiba ben el atayım dedim.umarım altından kalkarım .iyi akşamlar

iyi akşamlar bilgeler aralık okuyucu listesini yaptım ama pek güzel olmadı.ama inanın çok uğraştım. excelden aktarmakta sorun yaşadım.

Allah senden razı olsun azra
bence gayet de güzel olmuş liste ellerine sağlık....

Ellerinize saglik gayet de güzel olmus. Yalniz "toplam" kismi toplam bitirdigimiz kitap sayisi mi? Ben yanlis hatirlamiyorsam 3 kitap bitirdim buraya baslayali.

Bu ay Tara Road ile devam ediyoruz. :) Yakinda o da bitecek insallah ama yarin okurum biraz daha bugün hic elimi sürmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…