Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam bilgeler ,
Benimde okuyasım yok ne zamandır . Ruhum bunalıyordu. Başlıyorum kaldığım yerden.

Günaydın bilgecanlar

Dün arkadaşa gittim, misafir geldi derken hiç kitap okuyamadım. Bugün telafi etmek dileğiyle.

Günaydın bilgeler boynum ağrıyor yine fazla okuyamıyorum Nar Ağacı güzel ilerliyor ama bitecek gibi değill uzattıkça sıkılıyorumm

Iyidir ne olsun ugrasip duruyorum. Bugün kitabimi biraz okuyacagim. Derslerim basliyor cok üzülüyorum.
Bir de sanki grip olacagim, portakal soyuyorum su an.

Sabah sabah...

Sen napiyorsun?

Geçmiş olsun herkes grip :2::2::2:
Ben de Aşk'a başlayacaktım meloştan özenip ama evde bulamadım kitabı
Pozisyon değişikliğinden dolayı işe adapte olmaya çalışıyorum. Baya yoruluyorum... Kitap filan hak getire.
Başlasın dersler ama burayı boşlama

Sagol insallah beni vurmadan, gecer gider.
Oo pozisyonun mu degisti, tebrik ederim!
Yorgun olunca ben de kitap okuyamiyorum. Bazi insanlar yorgunluklarini kitapla cikariyorlar ama benim icin kitap
bos zamanimda kafam rahatken bana yoldas olacak bir sey.

Bugün ders programini gördüm cok beter cok 3 hafta icinde 400 sayfalik bir ekonomi kitabini bitirmem bekleniyor.
O kitaba baslayinca buraya yazicam, kitap kitaptir degil mi?
Bosuna mi okuyorum?

iyi akşamlar bilgeler aralık okuyucu listesini yaptım ama pek güzel olmadı.ama inanın çok uğraştım. excelden aktarmakta sorun yaşadım.
neyse en azından listemiz var.görünce şok olmayın

Ellerinize sağlık. Bitti mi? Daha bakmadım ama uğraşmanız bile değer. Sağ olun!

slm kitap kurdu hatunlar nasılsınız?
kitabım bugün bitti yeni kitaba başlayacağım
ne okuyacağıma henüz karar vermedim 5 dakikaya karar vermiş olurum sanırım.

kızlar ben birşey soracağım hani kitabımız bitiyor ve biz okuyucu listemiz ve bildirimleriniz konusuna bunu yazıyoruz ya hani bazı arkadaşlar biten kitabını yazarken başlık kısmına rakam yazıyorlar o kaç kitap okudukları belli olsun die mi yapılıyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…