günaydın bilgeler
kimya hatun kitabımın son40-45 sayfası bugün biticek:)
Şems ,Mevlananın üvey kızıyla evlenmiş çok şaşırdım:)
dur bakalım daha neler öğrenicem.... ben şems'in öldürüldüğünü sanıyodum aslında sonu biraz meçhul gitmişde olabilir öldürülmüşde olabilirmiş?????? muamma yani....
Bu şems i sevsemmi sevmesemi iyi biri mi yoksa değilmi karar vermeiyorum sanırım araştırma yapmam lazım
Mevlana bu adamda ne bulmuş olabilirki bu kadar????? Daha çok okumam gerek çoooooook....
canım kitabı şimdi bitirdimbir kitap sitesinde kitapla ilgili yazdığım yorumu seninle de paylaşacağım, umarım istediğin gibi bir cevap olur senin için ve benim ilk 10uma kesinlikle girer bu kitap
başlarda çok dağınık geliyor hikaye, anlamakta, çözmekte zorluk çekilebiliyor. bir sürü farklı karakter, bol miktarda hikaye ve farklı hayatlar var. bunların kesiştiği nokta ise devrim... karakterleri ve yaşamlarını anlatırken hikayeler bölük pörçük ve dağınık oluyor ama yarısından sonra toparlanmaya başlıyor ki o noktadan itibaren kitabı bırakmak istemiyor insan, sonlara gelindiğinde şahane bir bütünlük sağlanıyor. son 50 sayfaya kadar kitabı beğenmiştim ama bittiği zaman hayran kaldığımı fark ettim. gerçekten şahane bir eser.
yeni kitabım fareler ve insanlar olacak
o kitabı ben de merak ediyorum..okuyunca bize fikir verir misin?
loliss canımcım..Ankara ya mı gidiyorsunuz?hayırlı yolculuklar..
yeni başladığın kitabı beğenirsin umarım.
slm yorumuna tesadüfen rastladım bahsettiğin kitabını ismini ytazarsan sewvinirim.bu aralar okuyacak güzel kitaplar arıyorumda
tşk...
Tol-Murat Uyurkulak bahsettiğim kitap
teşekkür edrim.umarım en kısa sürede okur sizlerle paylaşırım:)
o kitabı ben de merak ediyorum..okuyunca bize fikir verir misin?
loliss canımcım..Ankara ya mı gidiyorsunuz?hayırlı yolculuklar..
yeni başladığın kitabı beğenirsin umarım.
tabi ki veririmince bi kitap kısa sürede biter inşallah
ben yaklaşık 7-8 yıl önce okumuştum o kitabı liseye gidiyordum ve inanılmaz beğenip etkisinde kalmıştım tavsiye ederim ve benimde en kısa zamanda tekrardan okumak istediğim kitaplar arasında.
kızlaaaaar musmutlu salılar olsun ,
geçen hafta senden önce ben 'i bitirdim , jojo moyes tan ben beğendim , birkaç kişiden ergen kitabı gibi yorumlar duymuştum ama güzel bi romandı bence ..
bu hafta Allah de ötesini bırak 'a başladım , kişisel gelişim gibi biraz ben maalesef böle kitapları pek sevmiyorum ama bunu sevdim şimdi yarısındayım akşam okuyabilirsem biter zaten ince .. uygulama kısmına geçsek ne güzel olacak ..
sizden de öneriler varsa bekliyorum her ay 4 kitap toplamda 50 kitap 2014 hedefim =))
selam canım senden önce beni bende çok beğenerek okumuştum ki o kitap ergen kitabı değil.
gecenin gözleri isimli kitabı okuyodum 80 syf. okudum ama kaptıramadım kndimi bukre'yi grdüm kitapçıda dün başladım bakalım henüz 20. sayfalardayım güzel gidiyo sanırım
herkes çok güzel kitaplar söylüyor..:26::26:
bunların hepsini kısa sürede okuyamam ben malesef
hedef koydun mu kendine canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?