Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın kitap kurtları
çok uyuşuk olduğum bir gün
sırlar aşka engel mi? 270. sayfadayım
belki bu akşam bite bilir emin 100 sayfa kaldı

günaydın bilgeler

kimya hatun kitabımın son40-45 sayfası bugün biticek:)

Şems ,Mevlananın üvey kızıyla evlenmiş çok şaşırdım:)
dur bakalım daha neler öğrenicem.... ben şems'in öldürüldüğünü sanıyodum aslında sonu biraz meçhul gitmişde olabilir öldürülmüşde olabilirmiş?????? muamma yani....

Bu şems i sevsemmi sevmesemi iyi biri mi yoksa değilmi karar vermeiyorum sanırım araştırma yapmam lazım

Mevlana bu adamda ne bulmuş olabilirki bu kadar????? Daha çok okumam gerek çoooooook....

bu konuda çok kitap okudum sana sinan yağmurun Aşkın gözyaşları serisini tavsiye ediyorum eğer okuduğun kitap Aşkın gözyaşları-3 Kimya hatun değilse tabi..
özellikle 1. ve 2. kitabını okuduğunda çok bilgi edinirsin..bu konular hassas konular o yüzden doğru bilgileri okumak gerekiyor yalnış bilgilerle dolu kitaplar insanın zihnini bulandırır...önerdiğim serinin kaynakçaları çok iyi ve daha güvenilir bilgiler var..

slm yorumuna tesadüfen rastladım bahsettiğin kitabını ismini ytazarsan sewvinirim.bu aralar okuyacak güzel kitaplar arıyorumda
tşk...

o kitabı ben de merak ediyorum..okuyunca bize fikir verir misin?

loliss canımcım..Ankara ya mı gidiyorsunuz?hayırlı yolculuklar..

yeni başladığın kitabı beğenirsin umarım.

tabi ki veririm ince bi kitap kısa sürede biter inşallah

merhaba bayanlar

markafoni den 4 kitap almıştım onlar bugün elime ulaştı.

küçük arı
alamut
limon ağacı
gördüğüne asla inanma (şahmat ın yazarından)

okuyacağım 20 kadar kitabım oldu yok benden zengini

Selam bayanlar, dun internetim yoktu topige giremedim. Girsemde pek bisey yazamayacaktim zaten. Benim kiz cok yoruyor bu ara beni, okudugumu anlamiyorum, basa donup okuyorum derken sadece bikac sayfa okuyabilip uyuyakaliyorum :26:

Bir tutam gunes khaled hosseini
Sayfa 27

kızlaaaaar musmutlu salılar olsun ,

geçen hafta senden önce ben 'i bitirdim , jojo moyes tan ben beğendim , birkaç kişiden ergen kitabı gibi yorumlar duymuştum ama güzel bi romandı bence ..

bu hafta Allah de ötesini bırak 'a başladım , kişisel gelişim gibi biraz ben maalesef böle kitapları pek sevmiyorum ama bunu sevdim şimdi yarısındayım akşam okuyabilirsem biter zaten ince .. uygulama kısmına geçsek ne güzel olacak ..

sizden de öneriler varsa bekliyorum her ay 4 kitap toplamda 50 kitap 2014 hedefim =))

o kitabı ben de merak ediyorum..okuyunca bize fikir verir misin?

loliss canımcım..Ankara ya mı gidiyorsunuz?hayırlı yolculuklar..

yeni başladığın kitabı beğenirsin umarım.

ben yaklaşık 7-8 yıl önce okumuştum o kitabı liseye gidiyordum ve inanılmaz beğenip etkisinde kalmıştım tavsiye ederim ve benimde en kısa zamanda tekrardan okumak istediğim kitaplar arasında.

tabi ki veririm ince bi kitap kısa sürede biter inşallah

tamam canım teşekkür ederim.

ben yaklaşık 7-8 yıl önce okumuştum o kitabı liseye gidiyordum ve inanılmaz beğenip etkisinde kalmıştım tavsiye ederim ve benimde en kısa zamanda tekrardan okumak istediğim kitaplar arasında.

kitabı okuyan bir arkadaş varmış..teşekkür ederim..tavsiyene uyacağım..

selam canım senden önce beni bende çok beğenerek okumuştum ki o kitap ergen kitabı değil.

gecenin gözleri isimli kitabı okuyodum 80 syf. okudum ama kaptıramadım kndimi bukre'yi grdüm kitapçıda dün başladım bakalım henüz 20. sayfalardayım güzel gidiyo sanırım

selam canım senden önce beni bende çok beğenerek okumuştum ki o kitap ergen kitabı değil.

gecenin gözleri isimli kitabı okuyodum 80 syf. okudum ama kaptıramadım kndimi bukre'yi grdüm kitapçıda dün başladım bakalım henüz 20. sayfalardayım güzel gidiyo sanırım

herkes çok güzel kitaplar söylüyor..:26::26:

bunların hepsini kısa sürede okuyamam ben malesef

hedef koydun mu kendine canım

hayır koymadım..şu an önceden yazdığım gibi turgut özakman ın cumhuriyet kitabı var..yarısındayım..daha önce polisiye kitaplar okudum..psikologların birkaç kitabını okudum..
bir de kpss kitapları okudum 1 yıl..7 gün 24 saat hemde.

hedef koymadım canım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…