kızlar benim acil kütüphaneye ihtiyacım var çünkü kitaplarım kütüphaneme sığmıyor artık ..
ve almayıp kendim yapsam nasıl olur diye düşünmeye başladım kitaplarımı öyle her yerde görmek canımı sıkmaya başladı acil çözüm bulmam lazım..
kendine kütüphane yapan var mı ben meyva kasalarından yapmayı düşünüyorum becere bilir miyim bilmiyorum..
daha önce üniwde öğrenciyken sehpam yoktu ve kendime kasadan doğaçlama sehpa yapmıştım bunu becere bilir miyim bilmiyorum yapan var mı aranızda?
Cok güzel olur bence! :) Fikir olsun diye ekliyorum:
Eki Görüntüle 954647
Eki Görüntüle 954648
Eki Görüntüle 954649
ben daha çok şimdilik tek bir kasa ile deneme yapmayı düşünüyorum
O da olurrr :) Giderek büyür belki
ben çok çok bunu yapabilirim oda emin değilim çok beğendim hem kitaplık hemde okuma köşesi çok güzel olmuş ama rengini böyle yapmam
Bunu ben de cok begendim, cok hos bir fikir olmus. Rengini aslinda boyayabilirsin de, kokusu icin acik alanda calisabilmek iyi olurdu. Yazin boyarsin olmadi :):)
Yaparsan fotosunu paylas bizimle...
Günaydınlar.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü Bitti.
Ustam ve Ben-Elif Şafak 25. sayfa
Yabancı-Albert Camus 65. sayfadayım.
merhaba bayanlar
muhteşem gatsby i bitirdim güzelmiş filmini de izlerim belki diye düşünüyorum.kitabın bazı yerleri bana kopuk gibi geldi özellikle gatsby nin son anda başına gelen şeyi hemen anlayamadım hatta bikaç kere orayı okudum biraz kopuktu ama yinede güzeldi
yabancı kitabı annemin eski kitaplarının arasında var nasıl bir kitap paylaşır mısın
Cok güzel olur bence! :) Fikir olsun diye ekliyorum:
Eki Görüntüle 954647
Eki Görüntüle 954648
Eki Görüntüle 954649
kitabım iğrenç Bi hal almaya başladı
sayfa 204
[/QUOTE]Ay ne güzel fikir lambıbn fotoları da çok hoş..
yaparsan foto bekleriz mutlaka TE=3kelebek3;33751168]kızlar benim acil kütüphaneye ihtiyacım var çünkü kitaplarım kütüphaneme sığmıyor artık ..
ve almayıp kendim yapsam nasıl olur diye düşünmeye başladım kitaplarımı öyle her yerde görmek canımı sıkmaya başladı acil çözüm bulmam lazım..
kendine kütüphane yapan var mı ben meyva kasalarından yapmayı düşünüyorum becere bilir miyim bilmiyorum..
daha önce üniwde öğrenciyken sehpam yoktu ve kendime kasadan doğaçlama sehpa yapmıştım bunu becere bilir miyim bilmiyorum yapan var mı aranızda?
kitabım iğrenç Bi hal almaya başladı
sayfa 204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?