Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Cok güzel olur bence! :) Fikir olsun diye ekliyorum:

O da olurrr :) Giderek büyür belki

ben çok çok bunu yapabilirim oda emin değilim çok beğendim hem kitaplık hemde okuma köşesi çok güzel olmuş ama rengini böyle yapmam

Eklentiler

• $Ekran Alýntýsýgfgf.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 26
ben çok çok bunu yapabilirim oda emin değilim çok beğendim hem kitaplık hemde okuma köşesi çok güzel olmuş ama rengini böyle yapmam

Bunu ben de cok begendim, cok hos bir fikir olmus. Rengini aslinda boyayabilirsin de, kokusu icin acik alanda calisabilmek iyi olurdu. Yazin boyarsin olmadi :):)

Yaparsan fotosunu paylas bizimle...

Bunu ben de cok begendim, cok hos bir fikir olmus. Rengini aslinda boyayabilirsin de, kokusu icin acik alanda calisabilmek iyi olurdu. Yazin boyarsin olmadi :):)

Yaparsan fotosunu paylas bizimle...

azmettim yapacağım inşallah ama öncelikle kasaya sonrasındada bunları neyle boyayacağımı öğrenmeye ihtiyacım var.
belki bunu yapamam ama kendime kasadan kitaplık muhakkak yapacağım tabikide paylaşırım canım

merhaba bayanlar
muhteşem gatsby i bitirdim güzelmiş filmini de izlerim belki diye düşünüyorum.kitabın bazı yerleri bana kopuk gibi geldi özellikle gatsby nin son anda başına gelen şeyi hemen anlayamadım hatta bikaç kere orayı okudum biraz kopuktu ama yinede güzeldi

Günaydınlar.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü Bitti.
Ustam ve Ben-Elif Şafak 25. sayfa
Yabancı-Albert Camus 65. sayfadayım.

yabancı kitabı annemin eski kitaplarının arasında var nasıl bir kitap paylaşır mısın

ben okumuştum ve çok beğenmiştim.. kısa da bi kitap.. dili çok hoş gelmişti bana bi de akıcıydı çabucak bitti

yeni kitabımın dan brown da vinci'nin şifresi olmasına karar verdim

Ay ne güzel fikir lambıbn fotoları da çok hoş..

yaparsan foto bekleriz mutlaka TE=3kelebek3;33751168]kızlar benim acil kütüphaneye ihtiyacım var çünkü kitaplarım kütüphaneme sığmıyor artık ..
ve almayıp kendim yapsam nasıl olur diye düşünmeye başladım kitaplarımı öyle her yerde görmek canımı sıkmaya başladı acil çözüm bulmam lazım..
kendine kütüphane yapan var mı ben meyva kasalarından yapmayı düşünüyorum becere bilir miyim bilmiyorum..

daha önce üniwde öğrenciyken sehpam yoktu ve kendime kasadan doğaçlama sehpa yapmıştım bunu becere bilir miyim bilmiyorum yapan var mı aranızda?
[/QUOTE]

yabancı kitabı annemin eski kitaplarının arasında var nasıl bir kitap paylaşır mısın[/QUOTE]

Okumanı tavsiye ederim. Kısa bir kitap. Bir sonraki sayfayı merak ederek okuyosun. Yazarıda nobel ödüllü.

[/QUOTE]

yapacağım canım olmadı 1 tane kasa ile başlayıp devamını getireceğim haftasonuna kadar kasa bulmuz olurum diye umut ediyorum olmadı karşı apt. daki teyzenin balkonunda bir dolu kasa var rica ederim verir belki bi kaçtane

günaydın kitap kurdu güzel hatunlar.
eşimle tanışmayı unutmuşuz sayfa 45
allah beni böyle yaratmış sayfa 242

bu bugün biter sanırım

günaydın kızlarrrr
da vinci nin şifresine başladım dün gece birazcık okudum sayfa 29 dayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…