Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

polisiye romanları bende çok severim.
umarım emeklerinin karşılığını alabilmişsindir canım.

polisiye romanları bende çok severim.
umarım emeklerinin karşılığını alabilmişsindir canım.
ne güzel..polisiye güzeldir..sürükleyicidir.
Allah emekleri karşılıksız bırakmasın..Aldım canım emeklerimin karşılığını..Atandım 5 ay önce..üniversiteye

Son düzenleme:
kitabımda kaçıncı sayfadayım bilmiyorum. hastaydım pek okuyamadım. sağ ol canım. değişiklik olsun dedim.

Günaydın bilgeler 2 haftadır iş yerinde işler çok yoğun 15 tatil başladı çocuklu olan arkadaşlarımız izne ayrıldılar onların işleri de bize kalıyor kitap okuyamıyorum.. Eve yorgun dönüyorum kitabımı okuyamıyorum 30. sayfadayım Mino'nun Siyah Gülü

Günaydınlar.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü Bitti.
Ustam ve Ben-Elif Şafak 25. sayfa
Yabancı-Albert Camus 65. sayfadayım.

günaydın kitap kurdu güzel hatunlar
Rachel Gibson Sırlar Aşka engel mi? bitti.
yeni kitabım hatta kitaplarım 2 kitap okuyorum.
1. Sema Maraşlı Eşimle Tanışmayı Unutmuşuz sayfa 30
2. Pucca Allah Beni Böyle Yaratmış sayfa 91

kızlar benim acil kütüphaneye ihtiyacım var çünkü kitaplarım kütüphaneme sığmıyor artık ..
ve almayıp kendim yapsam nasıl olur diye düşünmeye başladım kitaplarımı öyle her yerde görmek canımı sıkmaya başladı acil çözüm bulmam lazım..
kendine kütüphane yapan var mı ben meyva kasalarından yapmayı düşünüyorum becere bilir miyim bilmiyorum..

daha önce üniwde öğrenciyken sehpam yoktu ve kendime kasadan doğaçlama sehpa yapmıştım bunu becere bilir miyim bilmiyorum yapan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…