Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

bu ara okuduğum kitaplar hiç mutlu etmiyor beni. zaman kaybediyormuş hissi taşıyorum.

Kimya Hatun'a başlayacağım. umarım bu hissim kırılır

haklı olabilirsin limoş. ama başka bir şey yapmak da istemiyorum. hobisizlik ne kötü şey :18:

bende hiç bir şey yamkıyorum kk ve dizilere taktım kafayı boş zaman öldürüyorum iyi geliyor bazen samak lazım otur sadece illa bir şeyler yapmak gerekmiyor buna da htiyacımız var bir sıkıntıın yok dimi genel konuştum ama

bu ara okuduğum kitaplar hiç mutlu etmiyor beni. zaman kaybediyormuş hissi taşıyorum.

Kimya Hatun'a başlayacağım. umarım bu hissim kırılır

soslu bu kimya hatun aşkın gözyaşları serisinin 3. kitabı olan mı?
eğer öyleyse diğerlerini okumadan direkt bunu okusak olur mu acabaaa kopukluk olmasın

eğer öyleyse diğerlerini okumadan direkt bunu okusak olur mu acabaaa kopukluk olmasın

Yok canım ben kimya ve mevlanasını okudum. hangisini önce hangisini sonra okudum hatırlamıyorum. ama ikisi birbirinden bağımsız şeyler..

soslu ya sormuşsun ben cevapladım ama:26:

Yok canım ben kimya ve mevlanasını okudum. hangisini önce hangisini sonra okudum hatırlamıyorum. ama ikisi birbirinden bağımsız şeyler..

soslu ya sormuşsun ben cevapladım ama:26:

sağolasın canım ben de kimya hatunu merak ediyorum aşk kitabında çok kısa değinilmişti alayım onu ben o zaman

sağolasın canım ben de kimya hatunu merak ediyorum aşk kitabında çok kısa değinilmişti alayım onu ben o zaman

ahmet ümit -bab-ı esrar tavsiye ederim ozaman
bundada ona yakın şeyler var. hemde polisiye roman

aşk kitabıda çok güzel bi kitap. benimde kitaplığımda yok. almak istiyorum bende kitaplığımda olsun diye..

sen tavsiye ettin diye kavim i aldım daha okumadım bab-ı esrarı da alırım o zamansaaaa

hiçbir şey yapmadan duramıyorum ben hiperaktifim

o seri değil meloş. Saide Kuds'ün bu. ben Aşkın Gözyaşları serisinin ilk kitabını okumuş ve beğenmemiştim çok basit gelmişti bana. o yüzden diğerlerini okumadım

Son düzenleme:
ben de aşkın mealimi okuyup hiiiç beğenmedim

ben yazan daha güzel anlatırdım galiba[=soslusarma;33768221]hiçbir şey yapmadan duramıyorum ben hiperaktifim

o seri değil meloş. Saide Kuds'ün bu. ben Aşkın Gözyaşları serisinin ilk kitabını okumuş ve beğenmemiştim çok basit gelmişti bana. o yüzden diğerlerini okumadım [/QUOTE]

kimya hatun kitabımı bitirdim:)))) aslında çok sürükleyici olmasına rağmen süründü elimde 10 gün:))))))))))

yeni kitabım

İNÖNÜ ATATÜRK'Ü ANLATIYOR - Abdi İPEKÇİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…