- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
bu ara okuduğum kitaplar hiç mutlu etmiyor beni. zaman kaybediyormuş hissi taşıyorum.
Kimya Hatun'a başlayacağım. umarım bu hissim kırılır
insan doyuyor sos ya bazen başka işlerle uğraşmak gerekiyor özlemek lazım
haklı olabilirsin limoş. ama başka bir şey yapmak da istemiyorum. hobisizlik ne kötü şey :18:
bu ara okuduğum kitaplar hiç mutlu etmiyor beni. zaman kaybediyormuş hissi taşıyorum.
Kimya Hatun'a başlayacağım. umarım bu hissim kırılır
soslu bu kimya hatun aşkın gözyaşları serisinin 3. kitabı olan mı?
eğer öyleyse diğerlerini okumadan direkt bunu okusak olur mu acabaaa kopukluk olmasın
Selam canlar
oteldeyım, baktim vi fi var yazayim dedim.
Öptüm sizi
Yok canım ben kimya ve mevlanasını okudum. hangisini önce hangisini sonra okudum hatırlamıyorum. ama ikisi birbirinden bağımsız şeyler..
soslu ya sormuşsun ben cevapladım ama:26:
sağolasın canım ben de kimya hatunu merak ediyorum aşk kitabında çok kısa değinilmişti alayım onu ben o zaman
ahmet ümit -bab-ı esrar tavsiye ederim ozaman
bundada ona yakın şeyler var. hemde polisiye roman
aşk kitabıda çok güzel bi kitap. benimde kitaplığımda yok. almak istiyorum bende kitaplığımda olsun diye..
bende hiç bir şey yamkıyorum kk ve dizilere taktım kafayı boş zaman öldürüyorum iyi geliyor bazen samak lazım otur sadece illa bir şeyler yapmak gerekmiyor buna da htiyacımız varbir sıkıntıın yok dimi genel konuştum ama
soslu bu kimya hatun aşkın gözyaşları serisinin 3. kitabı olan mı?
eğer öyleyse diğerlerini okumadan direkt bunu okusak olur mu acabaaa kopukluk olmasın
neydi ki o loliko?
Ayşe kulin gizli anların yolcusuNeden ki? Ayse Kulin degil miydi en son?
Ayşe kulin gizli anların yolcusu
kitap gayet akıcı da adamın karısını ni erkekle aldatması iğrenç geldi
evet canım benzer hissi ben de yaşamıştım. zaten geri kalan iki kitabı okuma bence zaman kaybıAyşe kulin gizli anların yolcusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?