Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Düğümlere Üfleyen Kadınlar sayfa 453 az sonra biter sıradaki kitabım Tezer Özlü-Çocukluğun Soğuk Geceleri

Bugun kitabimi okuyamadim, bos vaktimde spor yapip, cay icip tv seyrettim. yatarken biraz okumak istiyorum.

Bin muhtesem gunes khaled hosseini sayfa 215

Od bitti Sarah Jio Mart Menekşelerine başlamak istiyorum ama bugün başlayabilir miyim bilmiyorum

Arkadaslar soruma cevap alamadim tekrar yaziyorum...

bir kac gun topige giremedim ama bu sirada kitabimi bitirdim ama yazamadim dahs sonra yazdim bildirim listesine bitirdim diye acaba liste de yine olurmuyum bu aradabyeni kitaba basladim Bukre - Kahraman Tazeoglu

Sema Maraşlı nın kitabını nasıl buldunuz ?

ikinci kez okuyorum ben bu kitabı ilk olarak bundan 3 ya da 4 yıl önce okumuştum o zaman çok beğenmiştim bekardım tabi o zaman.
evlendikten sonra tekrar okuyayım dedim ilk okuduğum zamanki kadar çok etkilemedi ama gene de güzeldi gerçekçi sorunlar ve gerçekçi çözümler vardı.
en kısa zamanda eşime okutacağım

Günaydın Bilgeler

Gece Sesleri 125. sayfadayım çok güzel ilerliyor

Artık bildirim yapamayacağım kızlar kitap okumaya devam edeceğim fakat her akşam okumayacağım...

Tesekkurler
Yazarin bir kac kose yazısını okudum , sırf kadını suçlayan , her sorunun kaynağının kadın olduğu ve toplumun bozulmasını kadının gorevlerini tam olarak yerine getirmediğine baglayan tarzda yazilardi , en azindan ben oyle anlamistim .

O nedenle merak ettim kitap nasıl diye .

evet okuduğum kitaptada sorunlar genelde kadından çıkıyordu ve çözümü kadının bulması bekleniyordu her bölümü öyle değildi ama çoğunluk öyleydi..
okuduğum zaman neden hep kadın suçlu gösteriliyor bu kitapta dedim sonra kendime baktım bende böyleyim ama demeye başlayınca pekte sorgulamak istemedim bu kitap bir belediyenin kültür ve sosyal işler müdürlüğü tarafından halka dağıtılmıştı bende stajımı orada yapıyordum kendimede almıştım. belediyenin dağıttığı dier bir çok kitap ya din ile ilgiliydi ya da bu tarz kitaplardı.

ben bugün pek okumak isemiyorum neden bilmiyorum elimdeki kitabı beğenmedim pek o yüzden sanırım bugün bitsede kurtulsam modundayım ..

önceden inatlaşırdım beğenmesem de okumak için. sonra bu durumun beni sıkıntıya soktuğunu fark ettim.
artık bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…