Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi geceler kızlar
bugün kah çimlerin üzerinde kah sahil kenarında bi bankta eşimle birlikte kitap okuduk harika bi gündü
siyah süt sayfa 116

işe başlamamanın 5. ayı içindeyim hala şu pazartesilere alışamadım
Güneş Çavması bittiğinden beri kitap okuma ihtiyacı da duymuyorrum zaten

işe başlamamanın 5. ayı içindeyim hala şu pazartesilere alışamadım
Güneş Çavması bittiğinden beri kitap okuma ihtiyacı da duymuyorrum zaten

Pazartesiler kabus gibi, bi de dün misafirim vardı. Yoruldum o kadar ama gece uyuyamadım. Yorgunum, uykum var ama yok

Gece de sık sık kalktım durdum, uyuduğum da bir şeye benzemiyordu zaten.

Velhasıl, zor...

Bu arada Kralların Çarpışması-Kısım 1'i okuyorum, 56. sayfadayım.

Ayrıca Atatürk'ün Aşkı Latife'de 131 deyim.

Şaşkın ben kitap raporu vermemişim.

Muzaffer OZAK - İrşad 1. cilt bitti.
İkinci cilt elime geçmedi. O yüzden araya kitap aldım.

Jack Ensign Addington - % 100 Düşünce Gücü
52. sayfadayım galiba.

Ayşe KULİN - DÖNÜŞ mü? Arkadaştan aldım. Okuyacaklarım arasında bekliyor.
heee aynen o

başlamama ne ya
Fatih Bayhan'ın olan mı?

Son düzenleme:
selam bilgeler ve çok sayın sör,bu aralar pek uğrayamıyorum buraya iskender pala mihmandar 106 sayfadayım ama çok ağır gidiyorum

Sevgili bilgeler merhaba..
Uğrayamadım buraya epeydir..
İşlerim epey yoğun, girmeye fırsat bulamıyorum..
Yeni kitaba başlayamadım bir türlü..
Bugün GREYDER`den aldığım bir bot için tüketici haklarına gittim ama birşey çıkmayacak sanırım.. ):
Üründe görsel bir ayıp yok diye işlevsel problemi hakkında birşey yapılamıyormuş, ne saçma.. );

görsel ayıptan kasıtları neymiş:26:

merabaaa surrender okumak istediğim kitap Goethe - Genç Werther' in Acıları 158 sayfa

''Evrensel boyutlara ulaşmış ünüyle bugün dünya edebiyatının en büyük yazarlarından biri sayılan Goethe, henüz yirmi beş yaşındayken yazdığı Genç Werther'in Acıları'nda, kısa bir süre önce Charlotte adlı genç bir kadınla yaşadığı mutsuz ilişkiden yola çıkmıştı. Edebiyat dünyasına, karşılıksız aşkıyla intihara sürüklenen "Romantik kahraman"ı armağan eden bu büyüleyici mektup-roman, şiirselliği ve yaşama tutkulu bakışıyla okuyucuları mıknatıs gibi kendine çekmişti. Almanya'da bütün gençliği etkisi altına alan romanın, birçok intihara neden olduğu, Werther'in giydiği mavi frak, sarı yelek ve çizmelerin döneminde moda yarattığı, Napoléon'un bile kitabı sürekli yanında taşıdığı söylenir.
Son derece duyarlı ve tutkulu bir genç ressam olan Werther'in, düşsel dostu Wilhelm'e yazdığı mektuplardan oluşan Genç Werther'in Acıları, edebiyatta akılcılığın yerini alan duygusallığın bir başyapıtıdır.''

Son düzenleme:
günaydın kitap kurtları
kaç gündür gelemiyorum banlıydım..:18:
veee çok hastayım öksürmekten uyuyamıyorum geceleri..

Ahmet Batman Soğuk Kahve bitti..

yeni kitabım Kathleen Long Gökkuşağını Yakalamak sayfa 53

BANlı olduğunu fark ettim. Neden banlı olduğunu anlayamadım. :26:

Kitabımın 79. sayfasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…