Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Allah mesut etsin canım.

​Kelebek'e öyle yazdıktan sonra "Yasemin de 24 yaşında o da evli." dedim zaten içimden

filozof um bak gene en geç ben evlenmişim 23 yaşımı çok geçmiştim 24 e çeyrek vardı ben evlendiğim zaman bunlar erkenden evlenmişler
bide sen bana erken evlenmişsin diyince benimde aklıma yasemin geldi dedim o benden 1 gün küçük hemide 1 yıl erken evlenmiş

Ben napayım o zaman 22ydim evlendiğimde

Ben de 22ydim Güççük evlendik kızım biz, hayatın tadını çıkaramadık
ben bir çıkardım bir çıkardım sormayın. hayatın cidden tadını çıkardım. tatsız bir şey oldu. isteksiz, ruhsuz bir şey oldum sanki, daha 31 yaşında... şu anda hayatımda bir kişi olsa ona zaman ayıracak bir şeyler yapacak halim yok sanki, yorgunum, isteksizim.

Benim kocam da böyle yorgun argın sürekli valla onun kafasına erişemiyorum bazen kariyeri işi parayı çok takıyor acaba hayat 30larındayken bu kadar zor mu oluyor ben daha çok enerjiğim düştüğümde hemen kalkıyorum ama o öyle değil sürekli bunalım depresyon bana bu 30 yaş kafasını biraz anlat be anlayayım

Ben de 22ydim Güççük evlendik kızım biz, hayatın tadını çıkaramadık

aman pek de hayat vardı ya tadı çıkarılacak zaten

üniversitede gezdik tozduk işte bari bebe yapmayalım da gezeriz daha

Ayy ben yerim seni Gülom yaaa Güzel taraflarını görmeye çalış, boşver
Bak evliyiz mutluyuz ama illaki bi sorun oluyor ya. Benim evliliğim mükemmel diyen yalan söyler bence
Sen bi gün bi aşık olcaksın, hepimiz halay çekicez

bizim 30 yaş kızları sayfamıza gel. anlarsın 30 yaş hallerini. :)

ay yemin ederim ben de sayfayı açarken seviyorum seni Güloş yazacaktım
kalplerimiz birmiş:127:

yasemin, hiçbir zaman evlilik meraklısı olmadım. aslında korkutuyor beni, bir çabam da yok evliliğe dair ama bazen yalnızlığıma üzülüyorum. bazen de "aman hayatımda birisi olsa da ben onunla uğraşamam, yorgunum ben, isteksizim. böyle daha iyi." diyorum. gelgit yaşıyorum bakma bana.

off çok sayfa var ya peki neden hayattan bezmiş hissediyorsun ki daha gençsiniz aslında 30larda yaşlanmaz insan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…