Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

en geç ben evlendimm banane
27de evlendim ben

Günaydın Kızlar

Bir süre bildirim yapmadım hem aşırı yoğunluk hemde üzerimde bıkkınlık vardı ama farkettim ki buraya çok alışmışım gelmeye devam edeceğim

En son elimde olan Ayşe Kulin - Gece sesleri vardı Sanırım 246 sayfa 02.02 de başladım - 16.02 de bitirdim.

Ahmet Altan - Karanlıkta Sabah Kuşları'na da başlamıştım 01.02 de ama o hala yarım Şubat bitmeden tamamlayıp bildirim yaparım.

Dün akşam da Ahmet Ümit - Sultanı Öldürmek okumaya başladım 515 sayfa ben 15. sayfadayım

hayatın tadını çıkartmışsın ne güzell
şimdi ki aklım olsa daha geç evlenirdim hoş ben zaten geç evlenecektim ama eşim her Allahın günü evlenme teklifleriyle taciz edince mecbur kaldım

pek çıkarttığım söylenemez yaseminin dediği gibi eşimle daha güzel çıkartıyoz
üniversite staj derken pek bişeye vakti olmuyo insanın..
keşke biz daha önce evlenseydik eşimle ama böyle yaşayamazdık para olmazdı o zaman

ahh o para yok mu o paraaa
bende eşimle mutluyum ama ailemlede mutluydum mezun olur olmaz evlendiğim için çok üzülüyorum bazen..
bide ailemden uzağım tam 3 haftadır sadece seslerini duyuyorum ayy bide hayatımda ilkkez annem babam ve kardeşim olmadan doğumgünü geçireceğim
onlar gelirlerdi ama eşimle baş başa olayım die bugün değil hafta sonu gelirler biliyorum ben..

ben de 26 ımda nişanlanmıştım
seneye düğün olursa sizin benim rekorumu kıramazsın

kelebekçim doğum günün kutlu olsun bu arada canım benim

ben 28i bulucam bu gidişle iş güç durumunu daha düzene oturtamadık maalesef :18:

biz de kardeşin sayılırız beraber kutlarız üzülme

Doğum günün kutlu olsun Kelebek

Üzülme ailen iyi olsun sağlığı yerinden olsun bak seslerini de duyuyorsun hem şükret her zaman

Seni çok iyi anlıyorum aslında bende 3 ay öncesine kadar iki haftada bir düzenli gidiyordum ama artık gidemiyorum gitsemde oturmamla kalkmam bir oluyor çok özlüyorum en basitinden evde kek yapsam yerken boğazıma düğümleniyor biz hep birlikteyken pasta börek yapıp yerdik babam çok sever ... Annem çalışıyor ve haftada sadece 1 günü var onu da temizliğe ayırıyor pek uğraşamıyor...
Bazen çok detaylı düşünüyorum kendimi ağlarken buluyorum :26:

merhaba bayanlar nasılsınız keyifler nasıl

kelebekcim doğum günün kutlu olsun nice senelere.

kızlar limon ağacını okuyan varmı. Yorumlarınızı bekliyorum

çok sağol canımm benim
ahh aynı ben ya ben evlendikten sonra ailemi okadar çok düşündüm ki mutlu olduğum evliliğimde kendi kendimi mutsuz yapmaya başladım evliliğimin 2. ayında bi baktım saçlarım saç kıran olmuş..
tabi çok şükür seslerini duyuyorum sağlıklılar ama ilk zamanlar alışmak çok zor oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…