Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım, insan illa evlilik meraklısı olduğundan evlenmez ki.
Ben de çok yalnızdım küçüklüğümden beri. Hep içine kapanıktım. Eşim açtı beni biraz
O olmasa özgüveni olan bi insan olmazdım. Çünkü ailem çok baskıcıydı benim
İyi ki evlenmişim diyorum, inşallah bi gün sen de iyi ki bu kadar beklemişim de aradığımı bulmuşum dersin

Yasemin,
Sen hem çok iyi hem de çok olgun bir insansın.
Seninle konuşmayı her zaman seviyorum.

bensiz kaynatmışınız selam yok size :/

kelebekcim doğum günün kutlu olsun canım

Bugün10 sayfa okuyabildim ancak güzel bşr kitap ama ben fırsat bulup okuyamıyorum. Leyla'nın evi sayfa 95 deyim

iyi geceler arkadaşlar. geçen hafta, yatmadan önce 100 fırça darbesi'ni e-kitap olarak takip edeceğimi söylemiştim. çok vaktim olamadı, otobüste vs. telefonumdan bakabildim ve ilk 25-30 sayfa ile son 2 sayfasını okudum. kimseyi etkilemek istemem aslında ama hayatımın en büyük hatasını yaptığımı gördüm. neden kitabın o kadar ses getirdiği çok açık. okurken midem bulandı. tek bir iyi yanı var: hayatımın geri kalanında daha kötü bir kitapla karşılaşmayacağıma eminim, dibi gördüm

Güzel bakış açısı

şu insanoğluna yaranılmaz
iş iş diye sızlanır iş olunca da her gün gitmemek için ağlar zırlar (bkz:ben)

Güzel bakış açısı

keşke bunu deneyimleyerek öğrenmeseydim tabi ama olsun

şu insanoğluna yaranılmaz
iş iş diye sızlanır iş olunca da her gün gitmemek için ağlar zırlar (bkz:ben)

bunun bir değişik şekli bende mevcut
her gece "yarın derse kesin gideceğim" diye yatıyorum sabah "amaaaan dur az daha uyuyayım da bugün gitmeyip kpss çalışırım" diyorum sonra tabi ver elini miskinlik, öğlene kadar uyumalar

Bi de ben Resmen uyukluyorum.

her gün kendime yeni bir hastalık icat ediyorum.bir gün midem bulanıyor bir gün karnım ağrıyor vs.
sonuç değişiyor mu hayır
o işe her gün gidilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…