- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
biraz da benim yapım ve şahsı yaşadıklarımla alakalı bu durum.off çok sayfa var yapeki neden hayattan bezmiş hissediyorsun ki daha gençsiniz aslında 30larda yaşlanmaz insan :26:
yasemin, hiçbir zaman evlilik meraklısı olmadım. aslında korkutuyor beni, bir çabam da yok evliliğe dair ama bazen yalnızlığıma üzülüyorum.bazen de "aman hayatımda birisi olsa da ben onunla uğraşamam, yorgunum ben, isteksizim. böyle daha iyi." diyorum. gelgit yaşıyorum bakma bana.
Canım, insan illa evlilik meraklısı olduğundan evlenmez ki.
Ben de çok yalnızdım küçüklüğümden beri. Hep içine kapanıktım. Eşim açtı beni biraz
O olmasa özgüveni olan bi insan olmazdım. Çünkü ailem çok baskıcıydı benim
İyi ki evlenmişim diyorum, inşallah bi gün sen de iyi ki bu kadar beklemişim de aradığımı bulmuşum dersin
Yasemin,
Sen hem çok iyi hem de çok olgun bir insansın.
Seninle konuşmayı her zaman seviyorum.
Teşekkür ederim canım
İnan ben de burdaki arkadaşlarımı bi ayrı seviyorum
Keşke her zaman konuşabilsek, böyle toplanamıyoruz ki her zaman
görsel ayıptan kasıtları neymiş:26:
iyi geceler arkadaşlar. geçen hafta, yatmadan önce 100 fırça darbesi'ni e-kitap olarak takip edeceğimi söylemiştim. çok vaktim olamadı, otobüste vs. telefonumdan bakabildim ve ilk 25-30 sayfa ile son 2 sayfasını okudum. kimseyi etkilemek istemem aslında ama hayatımın en büyük hatasını yaptığımı gördüm. neden kitabın o kadar ses getirdiği çok açık. okurken midem bulandı. tek bir iyi yanı var: hayatımın geri kalanında daha kötü bir kitapla karşılaşmayacağıma eminim, dibi gördüm
Güzel bakış açısı
şu insanoğluna yaranılmaz
iş iş diye sızlanır iş olunca da her gün gitmemek için ağlar zırlar (bkz:ben)
şu insanoğluna yaranılmaz
iş iş diye sızlanır iş olunca da her gün gitmemek için ağlar zırlar (bkz:ben)
keşke bunu deneyimleyerek öğrenmeseydim tabi ama olsun
bunun bir değişik şekli bende mevcut
her gece "yarın derse kesin gideceğim" diye yatıyorum sabah "amaaaan dur az daha uyuyayım da bugün gitmeyip kpss çalışırım" diyorum sonra tabi ver elini miskinlik, öğlene kadar uyumalar
Bi de benResmen uyukluyorum.
bensiz kaynatmışınız selam yok size :/
kelebekcim doğum günün kutlu olsun canım
günaydın kitap kurdu güzel hatunlar
kitabımın 123. sayfasındayım
dün uğramamıştım topiğe, doğum gününü ben de kaçırdım küçük kelebek
Musmutlu yaşlar
hepi börtdey kelebekçiiikkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?