- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
çok sağol canımm benim
ahh aynı ben ya ben evlendikten sonra ailemi okadar çok düşündüm ki mutlu olduğum evliliğimde kendi kendimi mutsuz yapmaya başladım evliliğimin 2. ayında bi baktım saçlarım saç kıran olmuş..
tabi çok şükür seslerini duyuyorum sağlıklılar ama ilk zamanlar alışmak çok zor oluyor sanırım
merhaba bayanlar nasılsınız keyifler nasıl
kelebekcim doğum günün kutlu olsun nice senelere.
kızlar limon ağacını okuyan varmı. Yorumlarınızı bekliyorum
Çok normal tabi sen daha 3 aylık evlisin ilk zamanlar ben daha kötüydüm toparladım eşim sağolsun o zamanlar sürekli götürüyordu beni annemlere tabi alışmıştım sürekli gitmeye yine ara verince zorlandım ama eşime çaktırmamaya çalışıyorum bazen bozuluyor çünkü
İnşallah sende alışacaksın artık seninde bir ailen var mutluluğun daim olsun inşallah
amin canım benim..
seninde mutluluğun daim olsun
bizim annemlerle aramızda köprü var önceden her pazar gidiyorduk fakat ben artık çok zorlanmaya başladım eşiminde benimde sadece 1 pazarımız var çünkü ve evimi temizleyeyim yemek mi yapayım dinleneym mi kendimemi vakit ayırayım şaşıp kalıyordum bu yüzden ara verdik biraz..
Ben okudum.
Mevzu İsrail-Filistin olunca şöyle daha hareketli, ilgi çekici bir kitap beklerken Yahudilerin Filistin'e nasıl geldikleri, geldikleri yerlerde yaşadıkları hakkında uzuuuunca bir tarihi bilgi sağanağına tutuldum. Hatta İsrail ve Yahudiler hakkında daha çok bilgi verilmesinden dolayı bir sempati de hissetmiştim.
Maalesef beklentimi karşılayan bir kitap değildi, ama senin beklentine uygundur belki.
birkaç sene önce bana da halam göndermişti. birkaç sayfa baktım midem bulandı. okumadım. :117:iyi geceler arkadaşlar. geçen hafta, yatmadan önce 100 fırça darbesi'ni e-kitap olarak takip edeceğimi söylemiştim. çok vaktim olamadı, otobüste vs. telefonumdan bakabildim ve ilk 25-30 sayfa ile son 2 sayfasını okudum. kimseyi etkilemek istemem aslında ama hayatımın en büyük hatasını yaptığımı gördüm. neden kitabın o kadar ses getirdiği çok açık. okurken midem bulandı. tek bir iyi yanı var: hayatımın geri kalanında daha kötü bir kitapla karşılaşmayacağıma eminim, dibi gördüm
öyle olur bu işler.şu insanoğluna yaranılmaz
iş iş diye sızlanır iş olunca da her gün gitmemek için ağlar zırlar (bkz:ben)
bunu okuyunca aklıma şu geldi.keşke bunu deneyimleyerek öğrenmeseydim tabi ama olsun
bunun bir değişik şekli bende mevcut
her gece "yarın derse kesin gideceğim" diye yatıyorum sabah "amaaaan dur az daha uyuyayım da bugün gitmeyip kpss çalışırım" diyorum sonra tabi ver elini miskinlik, öğlene kadar uyumalar
hala? ne alaka? sen halanın oğluyla mı sözlüsün? anlayamadım espriyi?ben de 26nın içindeyim sözlüyüm henüz düğün de belli değiln'apim şimdi halamı mı keseyim
Merhaba bilgecikler, kitabımın 95. sayfasındayım.birkaç sene önce bana da halam göndermişti. birkaç sayfa baktım midem bulandı. okumadım. :117:
öyle olur bu işler.
bunu okuyunca aklıma şu geldi.
"Ders çalışırken verdiğim 10 dakikalık araların ara olmaktan çıkıp bütün güne yayıldığı gerçeği."
hala? ne alaka? sen halanın oğluyla mı sözlüsün? anlayamadım espriyi?
Ben okudum.
Mevzu İsrail-Filistin olunca şöyle daha hareketli, ilgi çekici bir kitap beklerken Yahudilerin Filistin'e nasıl geldikleri, geldikleri yerlerde yaşadıkları hakkında uzuuuunca bir tarihi bilgi sağanağına tutuldum. Hatta İsrail ve Yahudiler hakkında daha çok bilgi verilmesinden dolayı bir sempati de hissetmiştim.
Maalesef beklentimi karşılayan bir kitap değildi, ama senin beklentine uygundur belki.
yorumun için teşekkürler biraz bekleteyim ozaman
"Allah kimseyi yaptığı espriyi açıklamak zorunda bırakmasın." der kız kardeşim.esprinin açıklamasının yapılmasına da uyuz olurum ha
babam sınıfta kaldı diye bir dizi vardı. orda yazgan karakteri işine gelmeyen ya da umursamadığı bir durum olduğunda '' N'apim şimdi halamı mı keseyim?'' derdi. ben de kullanırım arada. espri ordan geliyor yani Gülişko
"Allah kimseyi yaptığı espriyi açıklamak zorunda bırakmasın." der kız kardeşim.
Aynı kız kardeşim ( başka kız kardeşim yok gerçi) "Abla insanı espri yapmaya pişman ediyorsun. Beş saat anlamıyorsun." da der!
Çünkü bazen anlayabileceğim esprileri de anlayamam. Aslında zeki olmama rağmen!
ve fakat senin bu espriyi bilmiyordum. "babam sınıfta kaldı" dizisini birkaç bölüm izlemiş olmama rağmen!
askardeşini tanımadan çok sevdim lütfen selamımı ilet
canım espriyi bilmiyor olabilirsin sadece dizide geçiyor nasılsa. ama diziyi izlediğin halde nasıl bilmiyorsun dumur oldum şu an
as
demek ki benim izlediğim yerlerde geçmemiş.
bu arada büyüklerinizle dalga geçmeyin bakiiiiimmmyaşlandım ben, yeni yetmelerin esprilerini anlamam.
onu fark ettik herhaldeyeni yetme= ben
onu fark ettik herhalde
dedim SOS o kadar da yeni yetme sayılmaz -ki kız kardeşim de 22 yaşında olmasına rağmen hiçbir zaman yeni yetme olmadı. hep olgundu.
Hayır, ben değilim ben olamam yanındaki.ben de geçen 22 yaşında çekilen fotolarıma baktım. ne güzel ne gençmişim yahu :18:
sanki o fotolardaki ben değilim.
Hayır, ben değilim ben olamam yanındaki.
Hayır, ben değilim yanı başındaki.
Böylesine dopdoluyken bugün gözlerim, nasıl da gülmüşüm şu resimlerdeki gibi...
sevdiğim bir ilhan irem şarkısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?