Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok normal tabi sen daha 3 aylık evlisin ilk zamanlar ben daha kötüydüm toparladım eşim sağolsun o zamanlar sürekli götürüyordu beni annemlere tabi alışmıştım sürekli gitmeye yine ara verince zorlandım ama eşime çaktırmamaya çalışıyorum bazen bozuluyor çünkü

İnşallah sende alışacaksın artık seninde bir ailen var mutluluğun daim olsun inşallah

merhaba bayanlar nasılsınız keyifler nasıl

kelebekcim doğum günün kutlu olsun nice senelere.

kızlar limon ağacını okuyan varmı. Yorumlarınızı bekliyorum

Ben okudum.
Mevzu İsrail-Filistin olunca şöyle daha hareketli, ilgi çekici bir kitap beklerken Yahudilerin Filistin'e nasıl geldikleri, geldikleri yerlerde yaşadıkları hakkında uzuuuunca bir tarihi bilgi sağanağına tutuldum. Hatta İsrail ve Yahudiler hakkında daha çok bilgi verilmesinden dolayı bir sempati de hissetmiştim.

Maalesef beklentimi karşılayan bir kitap değildi, ama senin beklentine uygundur belki.

amin canım benim..
seninde mutluluğun daim olsun
bizim annemlerle aramızda köprü var önceden her pazar gidiyorduk fakat ben artık çok zorlanmaya başladım eşiminde benimde sadece 1 pazarımız var çünkü ve evimi temizleyeyim yemek mi yapayım dinleneym mi kendimemi vakit ayırayım şaşıp kalıyordum bu yüzden ara verdik biraz..

Günaydın bilgelerim

sabah sabah geldik bugün okula.öğlen toplantı var :\\

çok uykum var yaa kitabımı bile okuyasım yok

hee bu arada erken evlenme rekoru da bende,20 de evlendim ben
hee

Amin canım
Anladım canım haftada bir gün çalışan biri için çok zor ama benden sana bir tavsiye kendini çok yorma sonra bu günleri arıyorsun ev işi yapacağım diye ihmal etme gezmeni sonra bir bakmışsın zaman geçmiş yorulmaya başlamışsın evliliğin ilk ayları gezin eğlenin tabi işlerini de erteleme ama bir düzen kur kendine pazar gün temizliğin uzun sürüyor ise hafta içi bazı işlerini yapmaya çalış mesela pazar sana kalsın

yorumun için teşekkürler biraz bekleteyim ozaman

kitap okumasina bayiliyorum en son okuduklarim ve tavsiye edeceklerim Elif Safak: Ask ,Gizli anilarin yolcusu, boranin kitabi- Köprü
Kimya Hatun yeni bitirdigim vede siddetle tavsiye edebilecegim Ucurtma Avcisi . Sizin bana tavsiye edebilecegiz kitaplar olusa cok sevinirim :))

Merhaba bilgecikler, kitabımın 95. sayfasındayım. birkaç sene önce bana da halam göndermişti. birkaç sayfa baktım midem bulandı. okumadım. :117:

şu insanoğluna yaranılmaz
iş iş diye sızlanır iş olunca da her gün gitmemek için ağlar zırlar (bkz:ben)
öyle olur bu işler.

bunu okuyunca aklıma şu geldi.
"Ders çalışırken verdiğim 10 dakikalık araların ara olmaktan çıkıp bütün güne yayıldığı gerçeği."

ben de 26nın içindeyim sözlüyüm henüz düğün de belli değil n'apim şimdi halamı mı keseyim
hala? ne alaka? sen halanın oğluyla mı sözlüsün? anlayamadım espriyi?

ay pek mutluyum
kitaplığıma bugün de 3 kitap daha eklendi 8 mart çekilişine katılmıştım bana hediye alacak arkadaşım 3 tane de kitap almış çok mutlu oldum ya

esprinin açıklamasının yapılmasına da uyuz olurum ha

babam sınıfta kaldı diye bir dizi vardı. orda yazgan karakteri işine gelmeyen ya da umursamadığı bir durum olduğunda '' N'apim şimdi halamı mı keseyim?'' derdi. ben de kullanırım arada. espri ordan geliyor yani Gülişko

bu kitapta da geçende bahsettiğimiz ruhsuzluk vardır Lavin fakr ettin mi? anlatıyor sayfalarca sen de okuyorsun sonra bir bakmışsın kitap bitmiş. '' ha tamam o zaman'' deyip kapatıyorsun kitabı

yorumun için teşekkürler biraz bekleteyim ozaman

canım biz belki de şu kitap okuma olayının suyunu çıkardık biraz sen oku istersen seversin belki, etki altında kalma

"Allah kimseyi yaptığı espriyi açıklamak zorunda bırakmasın." der kız kardeşim.
Aynı kız kardeşim ( başka kız kardeşim yok gerçi ) "Abla insanı espri yapmaya pişman ediyorsun. Beş saat anlamıyorsun." da der!

Çünkü bazen anlayabileceğim esprileri de anlayamam. Aslında zeki olmama rağmen!
ve fakat senin bu espriyi bilmiyordum. "babam sınıfta kaldı" dizisini birkaç bölüm izlemiş olmama rağmen!

kardeşini tanımadan çok sevdim lütfen selamımı ilet
canım espriyi bilmiyor olabilirsin sadece dizide geçiyor nasılsa. ama diziyi izlediğin halde nasıl bilmiyorsun dumur oldum şu an

kardeşini tanımadan çok sevdim lütfen selamımı ilet
canım espriyi bilmiyor olabilirsin sadece dizide geçiyor nasılsa. ama diziyi izlediğin halde nasıl bilmiyorsun dumur oldum şu an
as
demek ki benim izlediğim yerlerde geçmemiş.

bu arada büyüklerinizle dalga geçmeyin bakiiiiimmm yaşlandım ben, yeni yetmelerin esprilerini anlamam.

onu fark ettik herhalde
dedim SOS o kadar da yeni yetme sayılmaz -ki kız kardeşim de 22 yaşında olmasına rağmen hiçbir zaman yeni yetme olmadı. hep olgundu.

ben de geçen 22 yaşında çekilen fotolarıma baktım. ne güzel ne gençmişim yahu :18:
sanki o fotolardaki ben değilim.

ben de geçen 22 yaşında çekilen fotolarıma baktım. ne güzel ne gençmişim yahu :18:
sanki o fotolardaki ben değilim.
Hayır, ben değilim ben olamam yanındaki.
Hayır, ben değilim yanı başındaki.
Böylesine dopdoluyken bugün gözlerim, nasıl da gülmüşüm şu resimlerdeki gibi...

sevdiğim bir ilhan irem şarkısıdır.

benm de aklıma şu dizeler geldi:

şakaklarıma kar mı yağdı ne var
benim mi Allah'ım bu çizgili yüz :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…