Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

tamam canım o zaman oraya giderim işten vakit bulabilirsem
buarada sana da çok geçmiş olsun canım benim
sağ ol. hep halsiz hep yorgunuz işte. ne yapacaksın.
bu arada dahiliye uzmanı sana söyler ilaç kullanman gerekiyorsa...
ben özel hastaneye de gittim. iyi bir dahiliye uzmanına... "folik asit ve b12 yı ara sıra iç sürekli içme" dedi.

bende sürekli halsizim ofiste uyumaya başladım inana biliyor musun

öyle bir şeyden haberim yoktu canım teşekkür ederim

Reşat Nuri Güntekin Yaprak Dökümü bitti..

yeni kitabıma karar veremedim henüz..

günaydın kitap kurdu güzel hatunla hayırlı hafta sonları diliyorum hepinize.. umarım bol bol dinlenip güzel güzel kitap okuduğunuz bir hafta sonu olur..

yeni kitabım Rachel Gibson Adı Aşk Olmalı..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Ben de dün30 sayfa okudum . A sonra spor yapıcam dıştan sonra alırımyine elime inşallah

Günaydın kızlar
Ben de dün30 sayfa okudum . A sonra spor yapıcam dıştan sonra alırımyine elime inşallah

selam ben sizi ilk kez görüyorum yeni mi katıldınız aramıza?
konumuzun ilk mesajını gördünüz değil mi?

arkadaşlar Çağan Irmak 'ın son filmi Tamam mıyız? ı izleyeniniz oldu mu?
Hakan Günday'ın hangi kitabından Kinyas ve Kayra mı acaba?

evet Kinyas ve Kayra'ymış.
bu film beni mahvedecek hissediyorum :18:

Kinyas ve KAyra'yı çok severek okumuştum, Çağan Irmak'ı da beğenirim genelde yönetmen olarak.

İzlemek gerek

izleyecektim ama bölünsün istemedim birazdan dışarı çıkacağım için. akşama izleyeceğim inşallah.

bugün kendini çok iyi hissediyorsun değil mi Lavin?

Son düzenleme:
izleyecektim ama bölünsün istemedim birazdan dışarı çıkacağım için. akşama izleyeceğim inşallah.

bugün kendini çok iyi hissediyorsun değil mi Lavin?

Hehe Sosum 9'a kadar uyudum, ama kalktığımdan beri yoğun bir temizlik halindeyim. Gerçi az kaldı sonra akşama kadar kitap keyfi yapacağım

Benim arkadaşlar çocuklu falan, pazartesi ben öffleyip pöfflüyorum. Onlar da biz haftasonu yoruluyoruz, burda dinleniyoruz diyorlar. Dehşet içinde kalıyorum

biz doyumsuz muyuz ne?

Selam kızlar
Facede bi çekilişte #direnAşk kitabını kazandım, çok ballıyım 3-4 tane kitap kaptım böyle çekilişlerden
Bu arada Sadece Başbakan Okusun, sayfa 300deyim, herkese keyifli okumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…