Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın

günün sorusu:bir köpek sürüsü aralıksız olarak 3 saat nasıl havlayabilir? hiç yorulmazlar mı, sesleri kısılmaz mı?

Peygamber Efendimizin hayatını okuyacağım epeyce kalın. bir süre bildirim yapamam sanırım. şubatı kapadım

birşeylerden korkmuş ürkmüş olabilirler.
bir şey anlatmaya çalışıyor olabilirler..
yaklaşan bir tehlikeyi haber vermeye çalışabilirler..
bi dişi köpeğe havlıyor olabilirler..
ve hayır hem yorulmazlar hemde sesleri kısılmaz çünkü köpeklerin ses sitemi çok farklı diye biliyor ve atmasyonla karışık bir cvp veriyorum ama sesleri kesinlikle kısılmaz

ekleme: sanada günaydın canımcımmmm

Son düzenleme:

şımarıklık bunlarınki başka bir şey değil

şımarıklık bunlarınki başka bir şey değil

hayrola komşu köpeği mi yoksa sokak köpeği mi artı evde yalnız kaldılarsa korkmuşta olabilirler..
bi köpeğim vardı ben yanından ayrılınca havlamaya başlardı onu eğitmek için havlasada gitmezdim yanına yoksa yanımdan ayrılmayacaktı hiç bi kaç gün sonra alıştı ve düzeldi.

benim baktığım köpekler canım, sokak köpeği yani

artık çok geç bebekken çok şımarttım büyürlerken

ahh ahh bu kadınlar hep böyle hepp fazla sevgi ve sonrası pişmanlık değer vermicen arkadaşım koycan önüne bi tas yemek bi tas su arada kafasını boynunun altını okşican olcak bitcek herşeyin hazlası zarar tecrübe ile sabitt

not: şaka yapıyorum hayvan severler tarafından topa tutulmak istemem köpecikler candır cannn

Selam Kızlar

Kitap okuyamıyorum 50. sayfada kaldım eşim rahatsız onunle ilgileniyorum haftaya da 1 hafta şehir dışında olacağımdan gelemeyebilirim

onu köpeklere değil de erkeklere yapabilmek lazım

ben henüz başlayamadım yeni kitabıma. bu akşam giriş yaparım diye düşünüyorum.

bu arada bilgilendirme yapayım kitabımın 250. sayfasındayım henüz yarın belki biter..

merhaba bilgeler
ne karamsar bir hava var bugün bende bugün babil i bitirmekten başka bişey istemiyorum.bu ay sonu listesini yapacam da yarın uzun uzun herkesi yazmasamda sadece bildirim yapanları yazsam olmazmı .bildirim yaparlarsa önümüzdeki ay yine ekleriz. zaten foruma takılan bi avuç kişi kaldık.

tamam canım; not alayım ben bu kitabı.

bu arada kitabıma başladım. ağır aksak.

:18:Birkaç gündür uğramadım,listeden çıkarılmadım di mi

yeni kitabım Uykuların Doğusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…