tamamdır
'İnsan Olmak' kitabını satın alırken başlığında bir mecaz olduğunu düşünmüştüm.
ama bildiğiniz insan evriminden bahsediyor yahu
günaydın
günün sorusu:bir köpek sürüsü aralıksız olarak 3 saat nasıl havlayabilir? hiç yorulmazlar mı, sesleri kısılmaz mı?
Peygamber Efendimizin hayatını okuyacağım epeyce kalın. bir süre bildirim yapamam sanırım. şubatı kapadım
birşeylerden korkmuş ürkmüş olabilirler.
bir şey anlatmaya çalışıyor olabilirler..
yaklaşan bir tehlikeyi haber vermeye çalışabilirler..
bi dişi köpeğe havlıyor olabilirler..
ve hayır hem yorulmazlar hemde sesleri kısılmaz çünkü köpeklerin ses sitemi çok farklı diye biliyor ve atmasyonla karışık bir cvp veriyorum ama sesleri kesinlikle kısılmaz
ekleme: sanada günaydın canımcımmmm
şımarıklık bunlarınki başka bir şey değil
hayrola komşu köpeği mi yoksa sokak köpeği mi artı evde yalnız kaldılarsa korkmuşta olabilirler..
bi köpeğim vardı ben yanından ayrılınca havlamaya başlardı onu eğitmek için havlasada gitmezdim yanına yoksa yanımdan ayrılmayacaktı hiç bi kaç gün sonra alıştı ve düzeldi.
benim baktığım köpekler canım, sokak köpeği yani
hahaaa şımartma kız o zaman köpecikleri hata sende bide şımarıklık diyoo
artık çok geçbebekken çok şımarttım büyürlerken
ahh ahh bu kadınlar hep böyle hepp fazla sevgi ve sonrası pişmanlık değer vermicen arkadaşım koycan önüne bi tas yemek bi tas su arada kafasını boynunun altını okşican olcak bitcek herşeyin hazlası zarar tecrübe ile sabitt
not: şaka yapıyorum hayvan severler tarafından topa tutulmak istemem köpecikler candır cannn
onu köpeklere değil de erkeklere yapabilmek lazım
tamam canım; not alayım ben bu kitabı.Güneş Çavması öyle bir kitaptı mesela. romandı ama kişisel gelişimlere bin basar
yani bazı karakterlere çok imrendim hatta kendi eksik yönlerimi buldum fakat düzeltmek adına birşey yapamıyorum. sorun bende yanikitabın bir şey katmasından kastettiğim de bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?