tarihle yazıyoruz diye bir kuralımız yok isteyen tarih yazıyor isteyen de o ay bitirdiği kaçıncı kitap olduğunu.
listeye de listemiz yeniden düzenlendiğinde girebilirsin ancak konuya 2 günder bir uğrayıp süreklilik sağlarsan
sağ ol canımcım
[sıze=3]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561
ben yardımcı olayım o zaman link bu canım
[/sıze]
tarihle yazıyoruz diye bir kuralımız yok isteyen tarih yazıyor isteyen de o ay bitirdiği kaçıncı kitap olduğunu.
Listeye de listemiz yeniden düzenlendiğinde girebilirsin ancak konuya 2 günder bir uğrayıp süreklilik sağlarsan
Sağ ol canımcım
sen hiç 'bir gün bir kitap okudum ve hayatım değişti' dedin mi kelebişko?
biara tüm kötü huylarımdan kurtulup gerçekten mutlu bir insan olmuştum %100 düşünce gücü ile tedavi yöntemi kitabını okuduktan sonra..
hem mutluydum hemde mutlu ediyordum hayatımın o 6 ayı gerçekten çok güzeldi yıpranmadığım bir 6 ay yaşamıştım..
ama hayatım boyunca beni en çok etkileyen kitaplar yani tekrar okumak istediğim ama o fırsatı yaratamadığım kitaplar var ;
küçük prens
ince memet
sofinin dünyası
yalnız kadınlar sokağı
çok küçüktüm bu kitapları okuduğum dönemde belki orta okulda bile değildim tekrar okumak istiyorum bunları..
Demedim ben Sos! var mı öyle bir kitap?sen hiç 'bir gün bir kitap okudum ve hayatım değişti' dedin mi kelebişko?
ben hayata geçiremiyorum okuduğum kitapları. yani dönem dönem uygulama çalışmalarım oldu fakat boş olduğuna inanıyorum artık. :18:
Demedim ben Sos! var mı öyle bir kitap?
ama o kitabı okuduğum dönemde bişeylere tutunmaya çok ihtiyacım vardı çok mutsuzdum hayal kırıklıklarım çok fazlaydı umut arayarak başlamıştım o kitaba belkide o yüzden o kadar yardımcı olmuştur o kitap bana..
ama neticede bir sürekliliği var mıydı hayır..
sen hayatına okuduğun kitabın neyini katmak istiyorsun ki:44:
neticede benim bahsettiğim kitap hayata geçirilsin diye yazılmış bir kitaptı romanlarda bu var mı ki zaten evet her kitap insana bir şeyler öğretiyor ama her iyi davranışı hayatına katamazsın ki zaten..
Güneş Çavması öyle bir kitaptı mesela. romandı ama kişisel gelişimlere bin basar
yani bazı karakterlere çok imrendim hatta kendi eksik yönlerimi buldum fakat düzeltmek adına birşey yapamıyorum. sorun bende yanikitabın bir şey katmasından kastettiğim de bu
anladım canım şimdi kitap yurdundan sipariş verdim güneş çavmasınıda mart ayında alacağım..
şu anda melinda okuyor sen de oku tartışalım
tamam tartışma için mart ortasını beklicez ama tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?