Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ne önemi var bebenkimm

[sıze=3]http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561

ben yardımcı olayım o zaman link bu canım
[/sıze]

teşekkür ederim kızlar.. Listeye girerim inşallah...

sen hiç 'bir gün bir kitap okudum ve hayatım değişti' dedin mi kelebişko?

biara tüm kötü huylarımdan kurtulup gerçekten mutlu bir insan olmuştum %100 düşünce gücü ile tedavi yöntemi kitabını okuduktan sonra..
hem mutluydum hemde mutlu ediyordum hayatımın o 6 ayı gerçekten çok güzeldi yıpranmadığım bir 6 ay yaşamıştım..

ama hayatım boyunca beni en çok etkileyen kitaplar yani tekrar okumak istediğim ama o fırsatı yaratamadığım kitaplar var ;
küçük prens
ince memet
sofinin dünyası
yalnız kadınlar sokağı

çok küçüktüm bu kitapları okuduğum dönemde belki orta okulda bile değildim tekrar okumak istiyorum bunları..

ben hayata geçiremiyorum okuduğum kitapları. yani dönem dönem uygulama çalışmalarım oldu fakat boş olduğuna inanıyorum artık. :18:

ben hayata geçiremiyorum okuduğum kitapları. yani dönem dönem uygulama çalışmalarım oldu fakat boş olduğuna inanıyorum artık. :18:

ama o kitabı okuduğum dönemde bişeylere tutunmaya çok ihtiyacım vardı çok mutsuzdum hayal kırıklıklarım çok fazlaydı umut arayarak başlamıştım o kitaba belkide o yüzden o kadar yardımcı olmuştur o kitap bana..
ama neticede bir sürekliliği var mıydı hayır..

sen hayatına okuduğun kitabın neyini katmak istiyorsun ki:44:
neticede benim bahsettiğim kitap hayata geçirilsin diye yazılmış bir kitaptı romanlarda bu var mı ki zaten evet her kitap insana birşeyler öğretiyor ama her iyi davranışı hayatına katamazsın ki zaten..

Demedim ben Sos! var mı öyle bir kitap?

Güneş Çavması öyle bir kitaptı mesela. romandı ama kişisel gelişimlere bin basar
yani bazı karakterlere çok imrendim hatta kendi eksik yönlerimi buldum fakat düzeltmek adına birşey yapamıyorum. sorun bende yani kitabın bir şey katmasından kastettiğim de bu

Son düzenleme:

anladım canım şimdi kitap yurdundan sipariş verdim güneş çavmasınıda mart ayında alacağım..

iyi akşamlar bayanlar ahmet batman soğuk kahve isimli kitabını okuyorum şuan bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…