merhaba bilgeler
ne karamsar bir hava var bugün bende bugün babil i bitirmekten başka bişey istemiyorum.bu ay sonu listesini yapacam da yarın uzun uzun herkesi yazmasamda sadece bildirim yapanları yazsam olmazmı .bildirim yaparlarsa önümüzdeki ay yine ekleriz. zaten foruma takılan bi avuç kişi kaldık.
canım benimkinide düzeltir miisn ocak on şubatta on olacak geçen ayı eksik yazmışsında
canımcım daha şubat bitmedi yarın akşam yapıcam listeyi
merhaba bilgeler
ne karamsar bir hava var bugün bende bugün babil i bitirmekten başka bişey istemiyorum.bu ay sonu listesini yapacam da yarın uzun uzun herkesi yazmasamda sadece bildirim yapanları yazsam olmazmı .bildirim yaparlarsa önümüzdeki ay yine ekleriz. zaten foruma takılan bi avuç kişi kaldık.
bazen konuya katılmayıp sadece diğer konuya bildirim yapanlar da olabiliyor canım
evet öylede oluyor maalesef ama konuya katılanlar genelde kitapta okuyor.pek haksızlık olacağını düşünmüyorum bi karışım yaparım artık
merhaba bilgeler
evet öylede oluyor maalesef ama konuya katılanlar genelde kitapta okuyor.pek haksızlık olacağını düşünmüyorum bi karışım yaparım artık
ben de her gün bildirim yapıyorum. eline sağlık AZRA biz bir şey diyemeyiz. Sen nasıl istersen yap bence...ben her gün düzenli bildirim yapıyorum
emeğine sağlık canım
günaydın kızlar
güneş çavması sayfa 370.. çok keyif alarak okuyorum
günaydın kızlar
ben dünde hiç okuyamadım. zaten işten eve geç gittim. spor yaptım duş falan derken zaman kalmadı.
bir daha ki ay alacağım kitaplar var.
güneş çavması (sizden duydum çok merak ediyorum)
%100 düşünce gücü
allah de ötesini bırak
tek suçlu beyniniz
benim kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacım var. sıkıntılıyım bu aralar.
günaydııınnnn
merhaba bilgeler nasılsınız? Yeni kitabım Profesör bir iki sayfa okuyabildim daha malum kpssye hazırlanmaktan kitaba pek fırsatım olmuyor
sos bu kitabın filmini yapsınlar ya di mii
tüm karakterleri gözümde canlandırıyorum.. ne güzel, sıcak bi film olur o
canım sana o zaman 'iyi hissetmek' kitabını öneriyorum David Burns yazarı
ben okumadım ama eşim okuyo.. memnun kitaptan
bi psikolog arkadaş önermişti zaten
ben de okucam bi ara
Çatlayıp patladım sayenizde Güneş Çavması için ama sabırlı olup evdeki stokları eriteceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?