Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba düşünce gücü ile tedavi yöntemini size şiddetle tavsiye ediyorum o zaman yazarı Louise L. Hay

Sherlock Holmes Akıl Oyunlarının Gölgesinde bitti..
yeni kitabıma karar veremedim.

merhaba düşünce gücü ile tedavi yöntemini size şiddetle tavsiye ediyorum o zaman yazarı Louise L. Hay

canım sana o zaman 'iyi hissetmek' kitabını öneriyorum David Burns yazarı
ben okumadım ama eşim okuyo.. memnun kitaptan
bi psikolog arkadaş önermişti zaten
ben de okucam bi ara

çok teşekkür ederim öneriler için. aldım kaydettim hemen. listeme ekledim. hayata farklı bakmak istiyorum. hatalarımı bulmak onlarla yüzleşmek insan ilişkilerimi gözden geçirmek istiyorum artık.

çok teşekkür ederim öneriler için. aldım kaydettim hemen. listeme ekledim. hayata farklı bakmak istiyorum. hatalarımı bulmak onlarla yüzleşmek insan ilişkilerimi gözden geçirmek istiyorum artık.

o zaman benim tavsiyem Güneş Çavması...
pek çok kişisel gelişimden daha başarılı bence

ocak ayında 10 kitap
şubat ayındada 10 kitap okudum..
mart ayı hedefimi yükseltiyorum 12

maşallah ayda 10 kitap demişler yahu benim ayda 2 kitap okuyamadığım zamanlar oluyor kıskanıyorum

günaydın kitap kurdu güzel hatunlar
yeni ay ve hafta sonu güzel olur umarım

yeni kitabım Eleanor Moran Mutfakta Aşk Kokusu var 463 sayfa ben 173. sayfadayım bu haftasonu bitirmeyi hedefliyorum

maşallah ayda 10 kitap demişler yahu benim ayda 2 kitap okuyamadığım zamanlar oluyor kıskanıyorum

hep istanbul trafiğinden oluyor benim ki yoksa onun dışında pek vaktim olmuyor okumak için malesef anca otobüslerde öğle aralarında okuya biliyorum

soscum hiç merak etme hızla bitireceksin, çok güzel anlatılmış Peygamberimiz kitapta. Zaten ödüllü bir kitap, severek okuyacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…