Pazartesi okula başlıyorum ama yeştiremeyeceğimi düşünürsem zaten ek süre mutlaka isterim. Silmarillion oldukça ağır bir kitaptır, o yüzden ben de kendimden emin değilim. Başka kitap olsa rahatlıkla 10 gün yeter derdim ama
e tamam 15 olsun,anlaştıkben sana 15 gün süre vereyım, rahat rahat oku
zaten fazla süre verınce çok kısa sürede bıtıyor
kitabımı bir solukta bıtırdım:119::119::119:
namık kemal-gülnihal :)
ben severek okudum, tavsiye ederim
Herkese hayırlı akşamlar diliyorummm.Dün toplam 90 sayfa okuyabildim son 130 sayfam kaldıvee çok beğendiğim bir kısmı hemen yazmak istiyorum:
''Bizzat gözlemlerimize nazaran hayal gücümüzü etkileyen tehlikeler , bizim açımızdan çok daha korkutucu olur.Karşımızda avaz avaz bağıran değil ama sakin bir sesle öfkesini aktaran adam bizim kanımızı dondurur''
sanırım bu cümlenin harfi harfine katılıyorum , bilmiyorum benim gibi düşünen var mıdır?
surrender merhaba ; yeni listemiz hayırlı uğurlu olsun ellerine sağlık
Bu gün arkadaşıma gittim ondan birkaç kitap tabiri yerindeyse çaldımve içlerinde gülnihal vardı sen aklıma geldin onu da aldım hemen
tek nefeste okudun sanırım 8 gün vermiştin kendine ne güzel erken bitmiş şevklendim :119: :119: :116: :116:
bir gecede bitirdim :) saol okuyucu bnnu
ayy ıyıkı bana gelmedın
5 tane kitap çaldım resmen , eminim senden de kaçıracağım pek çok kitap çıkardı
hayatta vermezdım
Biliyordum böyle diyeceğini o yüzden aklımda kaçırma stratejileri kurmustum
zor birazbenden hiçbir şey kaçmaz
öhöm öhöm şimdi kitaplarını çalma stratejilerimi duysaydın bu kadar emin olmazdın sanırım
okuduktan sora yerine koyucam amaaaaaa :100:
yıne de olmaz
giden geri zor gelır, belkı de hiç gelmez
Kitabım bitti.
Notre Dame'ın Kamburu'na geçiyorum. 487 sayfa. Kaç gün Surrender? :26: Yaa biraz daha fazla olsun okul açılıyor.33 kredi ders alıyorum. :18:
tebrıkler
23 gün veriyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?