Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

benim bu piraye bitçek bugün pazartesi başlamıştım
cidden çok akıcıymış kitap

oyy kuzum benim ben seni terkeder miyim duzenli okuyorsun dşye oyle soylemiştim ama madem oyle istşyosun her daim ensendeyim

gülom meslektaş sayılır seninle bende muhasebeciyim
Ufff! SIKICI işler bunlar
Ama ben yerimden memnunum Allah'a şükür.

oyy kuzum benim ben seni terkeder miyim duzenli okuyorsun dşye oyle soylemiştim ama madem oyle istşyosun her daim ensendeyim
Millet "kimseye hesap vermeyeyim" diye düşünür, gençler bile!!! Ben de zorla kendimi takip ettirim. Hesap vermek istiyorum.
Nasıl bir cinsim ben ya.

Hep acilde olacağım. Zor biraz ama seviyorum.

Seviyorsan ne güzel, nişanlıymışsın galiba... Nişanlın da doktor mu?

piruze bitti
sıradaki kitabımın hediye gelen kitaplardan jodi picoult-anlaşma olmasına karar verdim

Merhabalar..
Listeye nasil dahil oluyoruz ?

merhabalar
öncelikle istediğiniz herhangi bi kitabı okuyosunuz
sonra 2 günde bir buraya uğrayıp bildirimde bulunuyorsunuz (şu sayfadayım ya da hiç okuyamadım gibilerinden)
okuduğunuz kitabı bitirince de http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561 buraya bitirdim yazıyorsunuz
orda sohbet yasak, sadece takip açısında biten kitabı yazıyoruz
sonra da azra arkadaşımız okuduğunuz kitapları hesaplayıp listeye ekliyor

kar 210.sayfadayım
ufff babet giyme mevsimi geldi ayak ağrıları başladı
takipçinim o zaman gülo

canım ben bu ay kitap okumadım. pazartesiden sonra başlayacam. aöf vardı vakit ayıramadım. liseteye geçer sefer eklememiştin beni :26: unutmazsın dımı
liste yapılmıyor şuan
laptopum yok cunku.. takıp etmedıgın nereden de bellı ama bazı bılgeler lısteyı yapmıs sağ olsunlar
burası hepımızın sonucta dımı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…