Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar nasılsınız? ben vatandaşlık çalışıyorum şu vatandaslık yedi bitirdi beni hemen unutuyorum yaaaa

Canim mesaj attim sana.

liste yapılmıyor şuan
laptopum yok cunku.. takıp etmedıgın nereden de bellı ama bazı bılgeler lısteyı yapmıs sağ olsunlar
burası hepımızın sonucta dımı ama

laf carpmaya nekadar meyilliyiz. ben o yazdigimi azraya(sanirim azraydi kullanici adi) yazdim.. dun sende bana ne yapiyorsun diye sormustun. onuda alintilamistim cvb verebilmek. sonra kaynamis arada. azra gecen ay okudugum 7 8kitabi listeye eklemisti. tablo kismina. bu ayda unutmamasini rica ettim. oldumu simdi sur?

Son düzenleme:

Ben bunda alımacak bir sey goremedim asminikal
Alınacak olan arkadaslar benden alınti yapmasin bir daha rica ediyorum. Amacim kotu olsaydı zaten gulucuk ile cevap vermezdim dimi? Alınmaya ne kadar meyilliyiz dimi?

Günaydın kızlar...

Yazarın Odası 272. Birazdan bitti diye gelirim. Biteni nereye yazdığımız linkini bir daha verseniz. Çünkü heralde 2 yere bildirim yapılıyor burada. Ayrı mı bağlı mı bilemedim.

Canim mesaj attim sana.
teşekkür ettim. ama kitap yurdunda tavsiye et butonunu bulamadım.. onu bulur bulmaz atcam. senelerdir üyeyim ama sadece almak için kullanıyordum. Bu arada biri sormuştu ama, puanlar birikince kitap alabiliyorsun.

selam kızlar nasılsınız? ben vatandaşlık çalışıyorum şu vatandaslık yedi bitirdi beni hemen unutuyorum yaaaa

ay korkulu rüyamdı benim vatandaşlık. ne menem bir şeydi. öyle bir ders olduğunu bile kpss ye çalışırken öğrenmiştim. bol bol oku yılma.. anlamasan da oku.. eski günlerim geldi aklıma.. brrrrrrrr... kolay gelsin..

Günaydın canım.

Konu bu
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561

Bitirdiğimiz kitapları buraya yazıyoruz.

merhabalarrrr bugün pek okuyamadım
ama akşama doğru okurum inşallah
anlaşma sayfa 46

selam bilgeler yaz gelsede sular seller gibi kitap okuyup bitirmeye başlasam,kışın çok uğraş olduğundan kitaplar elimde kaldı...hala aynı kitapda devam etmekdeyim

Kızlar bende böyle birileri olursa ancak okurum dedim. Sizle kitap okumaya başlamak istedim.
Gerçi inanın hiç vaktim olmuyor ama 10 dk bile olsa başlıycam.
Okumak istediğim bir kitaptı dün aldım yılmaz özdil beraber yürüdük bu yollarda.
Bu hafta evde tadilat başlıyor hiç zamanım olmasa bile listede bende olmak istiyorum. 2 sayfa bile okusam bildiririm

Hoş geldiniz.
Konumuzun ilk sayfasındaki mesajı okumakla başlayabilirsiniz okuma işine...

Bir de kitabınızı bitirince bildirim yaptığımız bir sayfamız var ki orada sohbet yok!
Sadece "şu şu kitabı bitirdim" yazıyoruz. O kadar.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=592561

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…