allah yardımcın olsun :) hep ezber ama ezberleyince kolayy:)selam kızlar nasılsınız? ben vatandaşlık çalışıyorum şu vatandaslık yedi bitirdi beni hemen unutuyorum yaaaa
Kızlar..
Size dün bir müjde vermiştim ya kitapyurdu.com 20 tl lik alışverişe kargo parası almıyor diye.
Bugün sipariş takibimi yapmak için girdiğimde
Kayıtlı tavsiyeniz bulunmamaktadır.
kitapyurdu.com'u beğendiyseniz, arkadaşlarınıza tavsiye etmenizi rica ediyoruz. Her tavsiyede 20 puan kazanacaksınız.
Tavsiye için tıklayınız
yazıyordu.
Bana yardımcı olmak isterseniz mail adresinizi özelden yazın, linki size atayım.
20 puanımı kapayım.
Bu e-posta ......chentiq..... tarafından kitapyurdu.com arabirimi kullanılarak sizi kitapyurdu.com'dan haberdar etmek üzere gönderilmiştir. kitapyurdu.com bir internet kitapçısı olup, üyelerini ve ilgilenenleri kitap ve kültür dünyasından haberdar eder. İhtiyacınız olan ürünleri internet ortamından size ulaştırmaya çalışır. Yeni çıkan eserlerden sizi haberdar eder. Ve sitemizde görebileceğiniz daha bir çok etkinliklere katılmanızı sağlar. Sizi de kitapyurdu.com'a bekliyoruz.
böyle bir mesaj yolluyorlar...
allah yardımcın olsun :) hep ezber ama ezberleyince kolayy:)
liste yapılmıyor şuan
laptopum yok cunku.. takıp etmedıgın nereden de bellıama bazı bılgeler lısteyı yapmıs sağ olsunlar
burası hepımızın sonucta dımı ama
Ucurtma avcisi bitti bayanlar, cok guzeldi.
Karatay diyeti 54
laf carpmaya nekadar meyilliyiz. ben o yazdigimi azraya(sanirim azraydi kullanici adi) yazdim.. dun sende bana ne yapiyorsun diye sormustun. onuda alintilamistim cvb verebilmek. sonra kaynamis arada. azra gecen ay okudugum 7 8kitabi listeye eklemisti. tablo kismina. bu ayda unutmamasini rica ettim. oldumu simdi sur?
teşekkür ettim. ama kitap yurdunda tavsiye et butonunu bulamadım.. onu bulur bulmaz atcam. senelerdir üyeyim ama sadece almak için kullanıyordum. Bu arada biri sormuştu ama, puanlar birikince kitap alabiliyorsun.Canim mesaj attim sana.
selam kızlar nasılsınız? ben vatandaşlık çalışıyorum şu vatandaslık yedi bitirdi beni hemen unutuyorum yaaaa
Günaydın kızlar...
Yazarın Odası 272. Birazdan bitti diye gelirim. Biteni nereye yazdığımız linkini bir daha verseniz. Çünkü heralde 2 yere bildirim yapılıyor burada. Ayrı mı bağlı mı bilemedim.
teşekkür ettim. ama kitap yurdunda tavsiye et butonunu bulamadım.. onu bulur bulmaz atcam. senelerdir üyeyim ama sadece almak için kullanıyordum. Bu arada biri sormuştu ama, puanlar birikince kitap alabiliyorsun.
ay korkulu rüyamdı benim vatandaşlık. ne menem bir şeydi. öyle bir ders olduğunu bile kpss ye çalışırken öğrenmiştim. bol bol oku yılma.. anlamasan da oku.. eski günlerim geldi aklıma.. brrrrrrrr... kolay gelsin..
Hoş geldiniz.Kızlar bende böyle birileri olursa ancak okurum dedim. Sizle kitap okumaya başlamak istedim.
Gerçi inanın hiç vaktim olmuyor ama 10 dk bile olsa başlıycam.
Okumak istediğim bir kitaptı dün aldım yılmaz özdil beraber yürüdük bu yollarda.
Bu hafta evde tadilat başlıyor hiç zamanım olmasa bile listede bende olmak istiyorum. 2 sayfa bile okusam bildiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?