Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaş Çavması 246

bende yeni başladım oldukça sarsıcı başladı ama çok güzel bir kitapmış
ben okumadan önce ergen dönemi kitabı zannettim ama öyle değilmiş.Tam bana göreymiş insan bazen İstanbul un şu gürültüsünü bırakıp kaçmak istiyor

yaa bu neokur nasıl kullanılır? fikir güzel panel kötü... okuduğum kitabın kaçıncı sayfasında olduğumu nasıl güncelleyeceğimi anlatabilecek bir babayiğit aranıyor...

Peki anladim, cvp icin tskler..
2gün önce basladigim kitapla devam edeyim..

Elif safak - ustam ve ben

yaa bu neokur nasıl kullanılır? fikir güzel panel kötü... okuduğum kitabın kaçıncı sayfasında olduğumu nasıl güncelleyeceğimi anlatabilecek bir babayiğit aranıyor...

Bende vikitap kullanmaya basladim ve sevdim, kullanimi kolay. Neokur biraz karisik geldi bana.

Yeni kitabim seker portakali
jose mauro de vasconcelos ama buna baslamadan bu aksam karatay diyetini biraz daha okumak istiyorum.

Hepinize iyi aksamlar kizlar

Günaydınlar

Güneş Çavması 283'teyim. Dün okumak için çok fazla zamanım olmadı. Bu aralar her gün bir yerdeyim ya da misafirim var. Şöyle tatlı tatlı okuyacak bir zaman bulurum umarım.

Kızlar,
Şu anda bunu okuyorum.

Eki Görüntüle 1074945

Sonra ne okusam acaba? Bana bu dağ gibi okunacak listesinden 2 kitap söyleyebilir misiniz?

Nisan bitmeden 2 kitap daha okumak istiyorum.

Eki Görüntüle 1074947

Okunacak kitaplarına bayıldım canım. Ama pek azını okudum.

Galiz Kahraman hakkında çok güzel yorumlar almıştım,onu düşünebilirisin.
Aslı Erdoğan'ın Kabuk Adam'ını çok sevmiştim, Kırmızı Pelerinli Kent'in de güzel bir kitap olduğunu duymuştum.
ElifŞafak'ın diğer kitaplarına göre daha hafif bulsam da İskender de okunabilir.

Bende vikitap kullanmaya basladim ve sevdim, kullanimi kolay. Neokur biraz karisik geldi bana.

iş yerinde açılmıyor o site... neokur facebook gibi.. adamlar resim falan paylaşıyor ana sayfada... bir bakıma iyi ama dallanıp budaklanmış...

Yeni kitabim seker portakali
jose mauro de vasconcelos ama buna baslamadan bu aksam karatay diyetini biraz daha okumak istiyorum.

Hepinize iyi aksamlar kizlar

ben de şeker portakalı sipariş ettim... ikinci okuyuşum olacak.. sonra da serinin diğer kitaplarına geçeceğim...

selam
hastayımpek okuyamadım bugün,20sayfa ancak
iyi akşamlar

geçmiş olsun neyin var

ustam ve ben - çokça merak ettiğim bir kitap.. önümüzdeki ay ben de okuyacağım..
kafka
ve tabiki tanpınar.. bunları oku derim...

Günaydıınnn, bende bir kitapseverim, bende artık raporlarımla aranızda olacağım.
Bu ara iş ve ev yoğunluğu sebebi ile eski okuma hızımı kaybettim ama tempo yavaşta olsa raporlarım olacak :)
Şu an okuduğum kitap : Mustafa Samsunlu - Sarı Karanfil Çetesi
Kitabın başındayım ama çocukluğunda birtakım psikolojik sıkıntılar yaşayan ve bir çeşit şizofreni hastalığı olan fotoğrafçı bir adamın normal yaşamdan tımarhaneye düşmesi ile başlayan yaşam serüveni anlatılıyor.
Daha evvel yazarın 2 kitabını daha okumuştum, Kötülük Zamanı ve Özgürlüğe Uç. İkisi de tavsiye edebileceğim güzel kitaplardır.

Merhabalar
Aramıza hoşgeldin

gunaydın kızlar,grip oldum çok fena

canım cevap veren oldumu bilmiyorum ama en üst solda neokur yazan yazıya tıkla seni ana sayfa tarzında bi sayfaya yönlendirecek o sayfanın sağ köşesinde gücelleme yeri var oradan yapacaksın..

günaydın kızlar kitabımın 358. sayfasındayım bugün biter diye düşünüyorum

selam
hastayımpek okuyamadım bugün,20sayfa ancak
iyi akşamlar
Loliss, canım ya. Tam sınav üzeri olacak iş mi? Allah beterinden saklasın tabii ama yarın da sınav var ya...

Aramıza hoş geldiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…