Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tamam, ben gerilim romanları çok severim, roman harici psikolojik kitaplar okurum bi de. Kişisel gelişim baabında. :)
gerilim okumadım. kişisel gelişim okumuştum birkaç tane...
polisiye istiyorum aslında bu ara... fakat elimde okunmayı bekleyen başka çok kitap var.

merhaba güzel bilgelerim
gece Marquez'in ölüm haberlerini okuyunca oldukça sarsıldım, çok az üstat kaldı hala birkaç kelime söyleyebilecek o yüzden artık kayıplar daha çok sarsıyor. satır aralarında elbette bizlerle nefes alacak. "Allah rahmet eylesin" diye Marquez için demeyi hala yakıştıramıyorum ama Allah rahmet eylesin üstat...

1q84-647deyim. az sonra hayatımdaki son 2 vize sınavıma girip inzivaya çekilmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa hafta sonu kitabımın diğer yarısını bitirmeye çalışacağım...

keyifli,mutlu,bol kitaplı ve kahve kokulu günler canlarım
huzurunuz eksik olmasın

(mektup gibi oldu, az daha biriktirsem mektup yazarmışım hepinize )

Allah rahmet eylesin.

( güzel yazmışsın canım, yaz böyle mektuplar bize... )

Debbie Macomber Bir Dilekle Başladı Her şey bitti..
yeni kitabıma karar vermedim çekilişten gelen kitaplardan birini okuyacağım

yeni kitabım Erica Bauermeister Baharat Kokulu Hayatlar
burcu arkadaşıma tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sağ ol canım
Loliss, canım ya. Tam sınav üzeri olacak iş mi? Allah beterinden saklasın tabii ama yarın da sınav var ya...

Aramıza hoş geldiniz.

sağ ol canım
sınav öncesi grip olmak bir loliss klasiği oldu nedense
bugün daha iyiyim çok şükür ama pek tekrar yapamadım işte,çabucak yoruluyorum...
sen naptın 2 gündür bildirim göremedim

Merhaba kızlar
Bukreyi bitirdim az önce. Sonlara doğrubiraz sıkıldım ama genel olarak kitabı beğendim.şimdi yarım kalan Cevdet bey ve oğullarına devam edeceğim . Yarın kitap yurdundan kitap alacağım. Bir kaç kitap var listemde. Mutlaka oku dediğiniz kitaplar neler. Yazabilir misiniz

Hosgeldin

Selam bayanlar,

Karatay diyeti 87

Seker portakalina basliyorum bu aksam.

Seker portakalina basliycam bu aksam, cok ovgu aldim bu kitapla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…