- 25 Şubat 2008
- 1.434
- 657
- 448
Merhabalar
Aramıza hoşgeldin
Aramıza hoş geldiniz.
Yooo! İsteyen yorum da yapıyor. Kitap üzerinde karşılıklı konuşuluyor da...Hoşbulduukk :)
biraz sayfaları gezdim, okunmuş kitap hakkında pek yorum göremedim, genelde kitap isimleri mi paylaşıyo acaba ?
Yooo! İsteyen yorum da yapıyor. Kitap üzerinde karşılıklı konuşuluyor da...
gerilim okumadım. kişisel gelişim okumuştum birkaç tane...Tamam, ben gerilim romanları çok severim, roman harici psikolojik kitaplar okurum bi de. Kişisel gelişim baabında. :)
gerilim okumadım. kişisel gelişim okumuştum birkaç tane...
polisiye istiyorum aslında bu ara... fakat elimde okunmayı bekleyen başka çok kitap var.
hehehe!Yaw bende okunacak kitap biriktiren biriyim, evde 10dan fazla oku beni diyen yeni kitaplarım var, hala kitapçıdan çıkamıyorum :)
merhaba güzel bilgelerim
gece Marquez'in ölüm haberlerini okuyunca oldukça sarsıldım, çok az üstat kaldı hala birkaç kelime söyleyebilecek o yüzden artık kayıplar daha çok sarsıyor. satır aralarında elbette bizlerle nefes alacak. "Allah rahmet eylesin" diye Marquez için demeyi hala yakıştıramıyorum ama Allah rahmet eylesin üstat...
1q84-647deyim. az sonra hayatımdaki son 2 vize sınavıma girip inzivaya çekilmeyi düşünüyorumbir aksilik olmazsa hafta sonu kitabımın diğer yarısını bitirmeye çalışacağım...
keyifli,mutlu,bol kitaplı ve kahve kokulu günler canlarım
huzurunuz eksik olmasın
(mektup gibi oldu, az daha biriktirsem mektup yazarmışım hepinize)
Allah rahmet eylesin.
( güzel yazmışsın canım, yaz böyle mektuplar bize...)
sistem beğenmeme müsaade etmedi. o yüzden yazmak isterdim. bekliyorum. :)yazacağım, bekle ve gör
Yaw bende okunacak kitap biriktiren biriyim, evde 10dan fazla oku beni diyen yeni kitaplarım var, hala kitapçıdan çıkamıyorum :)
sağ ol canımçok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Loliss, canım ya. Tam sınav üzeri olacak iş mi? Allah beterinden saklasın tabii ama yarın da sınav var ya...
Aramıza hoş geldiniz.
Günaydıınnn, bende bir kitapseverim, bende artık raporlarımla aranızda olacağım.
Bu ara iş ve ev yoğunluğu sebebi ile eski okuma hızımı kaybettim ama tempo yavaşta olsa raporlarım olacak :)
Şu an okuduğum kitap : Mustafa Samsunlu - Sarı Karanfil Çetesi
Kitabın başındayım ama çocukluğunda birtakım psikolojik sıkıntılar yaşayan ve bir çeşit şizofreni hastalığı olan fotoğrafçı bir adamın normal yaşamdan tımarhaneye düşmesi ile başlayan yaşam serüveni anlatılıyor.
Daha evvel yazarın 2 kitabını daha okumuştum, Kötülük Zamanı ve Özgürlüğe Uç. İkisi de tavsiye edebileceğim güzel kitaplardır.
Merhaba kızlar
Bukreyi bitirdim az önce. Sonlara doğrubiraz sıkıldım ama genel olarak kitabı beğendim.şimdi yarım kalan Cevdet bey ve oğullarına devam edeceğim . Yarın kitap yurdundan kitap alacağım. Bir kaç kitap var listemde. Mutlaka oku dediğiniz kitaplar neler. Yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?