Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tesekkur ederim akıcıysa iyi cabuk okurum daha once abdullah catlı kımdır ı de olumustum oda akıcıydı biyografik romanları cok severım zaten.

Che- Bir Devrimin Öyküsü

188 ci sayfadayım. Che, Küba ordusu ile savaşırken başlarından geçen olayları, uzun yürüyüşleri, dost bildiklerinin ihanetlerini, dağlarda çektikleri sıkıntıları, kendilerine yardım eden köylüleri anlatıyor. Ayrıca el-Uvero savaşını anlatıyor. Bu savaşta 80 gerilla ile 53 kişilik askeri karakola saldırıp karakolu nasıl ele geçirdiklerini yazıyor.

iyi akşamlar bayanlar yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.

kitabı aslında çoğumuz okudu.(sos lavin kelebek kitapkokusu) kitaptaki karakterler hepsi çok iyi aslında ben kitabın başında Güneşi çok sevdim tam beni anlatıyordu.Sonra üzüldüm ama diğer karakterlerde çok iyi Mecnun gibi bir insan olduğu zannetmiyorum bu dünyada çünkü gerçekten çok özel.Gülşen in masallarını kızıma da okudum çok beğendi.Herşeye rağmen umut dolu bir kitap

daha çok az okudum henüz pek bişey anlamadım valla

Bende şahmat ı çok beğendiğim için o kitabı aldım ama 3 kere başladım bi anlayamadım.

kesinlikle umut dolu güneş çavması. benim de enerjimi çok yükseltti.

Süper zeki bir kadının über salak hikayesi 385:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın Kızlar

İyi Haftalar

Sultanı Öldürmek 235. sayfadayım

Güneş Çavması benim de okunacak kitaplarım arasında şu elimdeki kitapları bir bitirsem Sarah Jio nun kitaplarını alacağım inşallah ve daha bir sürü kitap almak istiyorum.. Hafta sonu D&R a girdim zaman su gibi geçti ama kendimi frenledim elimdekiler bitmeden ve önümüz anneler günü olduğundan hiç bişi alamadım

günaydın kızlar hayırlı sabah..
işkenci gibi gelen, Artemisianın Çilesi bitti.. zorla bitirdim
yeni kitabım
ahmet ümit - kar kokusu

lawin, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri nasıl bir kitap. benimde aklımda varda

lawin, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri nasıl bir kitap. benimde aklımda varda

Şurada biraz bahsetmiştim canım.

Blog yazımı yazında özelden atarım ama:)

merhaba bayanlar
bugün evden çalışıyorum birazda internete geziyorum. John Verdon (Aklından Bir Sayı Tut) yeni kitabı çıkmış Ben çok seviyorum kitaplarını bide reklam olacak ama kitapyurdunda %40 indirimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…