selam arkadaşlarrr
kitabımda 47. sayfadayım hiçç okuyamadım tatilde resmen.. kitap da pek sarmadı gibi
ama artık sahalara geri döncem inşallah
selam canım hangi kitabı okuyorsun
mario mazzanti gördüğüne asla inanma okuyorum canım
dönem siyasetini bilmeyenler için biraz bilgi veriyor ama bölük pörçük. olaylar ve çatlı elbette kızının gözünden anlatıldığı için ben okuduğumda çok objektif olduğunu düşünmedim. ama gayet akıcı bir kitap.
aa ben de merak ediyordm onu şah mat gzeldi bu sıkıcı mı
ben burda okuyan biriyle konuşmayı çok istiyorum. okumayanlar için olaylardan bahsetmeden bir şey sormak istiyorum. çevremde okuyan herkesin en beğendiği karakter Mecnun. ben de onu çok sevdim ama ikinci kez okuyunca ben Gülşen'den daha farklı etkilendim.
bir de Meriç ilk okumamda böyle daha yan karakterdi ama ikinci okumamda daha öne çıktı. siz ne düşündünüz?
daha çok az okudum henüz pek bişey anlamadım valla
iyi akşamlar bayanlar yeni arkadaşlar aramıza hoş geldiniz.
kitabı aslında çoğumuz okudu.(sos lavin kelebek kitapkokusu) kitaptaki karakterler hepsi çok iyi aslında ben kitabın başında Güneşi çok sevdim tam beni anlatıyordu.Sonra üzüldüm ama diğer karakterlerde çok iyi Mecnun gibi bir insan olduğu zannetmiyorum bu dünyada çünkü gerçekten çok özel.Gülşen in masallarını kızıma da okudum çok beğendi.Herşeye rağmen umut dolu bir kitap
Bende şahmat ı çok beğendiğim için o kitabı aldım ama 3 kere başladım bi anlayamadım.
lawin, Bir Psikiyatristin Gizli Defteri nasıl bir kitap. benimde aklımda varda
Adından dolayı psikolojik bir kitap olarak değerlendirilmemeli. Psikiyatrik terimleri pek kullanmamış yazar, daha çok karşılaştığı farklı vakaları paylaşmış. Ufak ayırıcı noktaları paylaşmış. Güzel vakit geçirmek için, ayrıca amatör olarak merakı olanlar için güzel bir kitap.
Beklenti çok yüksek tutulmazsa oldukça güzel bir kitap bence.
Şurada biraz bahsetmiştim canım.
Blog yazımı yazında özelden atarım ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?