Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

lavin tutunamayanları okumuşsun galiba ona başladım 100 sayfa falan okudum bana biraz kitapla ilgili yorum yapsana okunması zor bir kitap

Oldukça zor bir kitap, hele bir de bilinç akışı tekniğiyle yazılan bir bölüm var ki akıllara zarar. Tek bir nokta, virgül yok.
İç dünyanın yansıması olan bir kitap olduğu için olay örgüsü yok, hiçbir şey birbirine bağlanmıyor.Üç defa başlayıp yarıda bırakmıştım ama son demde azmettim.

Fanatikleri kızacaktır, biliyorum. İyi kitap, ama övüldüğü kadar değil bana kalırsa.

yabancı ve 1984ü ben de okudum.

ben de sırf mutluluk veya sırf acı anlatan kitapları sevmiyorum.
macomber'ın tek kitabını okudum ve ikinciyi okumayı düşünmem. vakit geçirmek için başka kitap yoksa okunabilir. yani orda yapay bir umut işleniyor ama güneş çavması çok farklıydı, yani hayata dair başka bir enerjisi var. gerçekçi ve görmediğim bazı şeyleri görmemi sağlayacak bir kitap istiiyorum.
bakalım belki bir tavsiye çıkar, çok sağol. :)

veya şöyle demek daha mı doğru olur? tutunamayanlar ruh haliniz iyi değilse uzak durmanız gereken bir kitap. evet sert ve kasvetli. diğer taraftan edebi açıdan çok iyi bir kitap.

1984 nasıl bir kitap:26::26::26: bendede varda:26:

1984 nasıl bir kitap:26::26::26: bendede varda:26:

iktidarı ele geçirip insanlara baskı yapan rejimlerin kitleleri nasıl koyun haline getirdiğini anlatan, tüm dünyadaki insanları kaç yıl önceden uyaran çok etkili bir kitaptır. okuyan herkes kendi ülkesinde az çok ne döndüğünü anlar. çok akıcı ve zekice yazılmış. bence mutlaka okunması gereken kitaplardan. george orwell bu, şu hayvanlar çiftliğini yazan adam. :)

veya şöyle demek daha mı doğru olur? tutunamayanlar ruh haliniz iyi değilse uzak durmanız gereken bir kitap. evet sert ve kasvetli. diğer taraftan edebi açıdan çok iyi bir kitap.

Evet kasvetli ve sağlam bir adaptasyon istiyor. Bir oturuşta uzun uzun okumak lazım, 10-20 sayfada bir ara verince hem kitabın duygusuna tam giremiyor insan hem de bir nevi haksızlık oluyor kitaba.

Süper zeki bir kadının über salak hikayesi 407.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar
kitap elimde günlerdir sürünüyo hiç okuyamıyorum o nedenle çok mutsuzum

günaydın canlar
dün hiç okuyamadım
bu haftayı ALES e çalışarak geçirmek istiyorum
daha doğrusu eşim gece okumaları dışında bu hafta yasak koydu bana
ama okumadan olmuyo yaa
günaydın kızlar
kitap elimde günlerdir sürünüyo hiç okuyamıyorum o nedenle çok mutsuzum

ben de kendimi suçlu hissediyorum

kitaplarımı bitirdim. şimdi yeni kitaba başlayacağım. henüz karar veremedim hangisi olacağına.. ama sanırım ruhsal zeka ya başlarım. belki de 10. kez başlayacağım.. kitap süründü resmen elimde..

Sherlock Holmes Şüphe Asla Uyumaz bitti..
yeni kitabıma karar veremedim bir kaç kitap arasında kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…