Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Selam kızlar nasılsınız Son Kamelyayı okyorum yazarın diger kitapları gibi akıcı begendim ben :)

kitabımı (hıfzı topuz-meyyale)bitirdim
itiraf etmeliyim ki gereksiz bi kitaptı
tarihi roman diye geçiyo ama daha çok belge-deneme arası bişeydi
tarihi severim ama fazla bilgi içeriyordu,sıkcıydı vesselam

Evet, öyle oluyor.
Dün eve 22.00 gibi girdik. Alışveriş vs.
Gene de 34 sayfa okudum.

Selam kızlar nasılsınız Son Kamelyayı okyorum yazarın diger kitapları gibi akıcı begendim ben :)

bugün bu kitap hakkında instagram da bi yorum okudum
pek beğenmemiş okuyan kişi
yazarın diğer kitaplarına göre güzel değilmiş(ben hiç birini okumadm da)
sarah çok değişti diyen olmazsa bi daha kitaplarını okumam yazmış

Son düzenleme:

ben daha yüzlerdeyim ama begendim merak uyandırıcı bağlantı kurmaya çalışıyorm sürekli ama sonu falan tatmin edici olmamıs olabilir akıcı gidiyor su an :)

Son düzenleme:
7 kapi bitti. Hayatimda okudugum en gereksiz en saçma kitapti. Ismine aldanip aldim. Daha ilk sayfalardan belliydi ama kotu de olsa filmleri birakamadigim gibi bunu da okumadan birakamadim.

Sarı karanfil çetesi 90. Sayfada 3. Hikayesine geçtim. Şizofren bir gencin hayatı, 80li yıllar siyaseti içinde bi hikaye ve ardından 24 yıl cinayetten hapis yatan bi adamın dışarı çıkma öyküsü anlatılıyo. Nasıl birleşecek hikayeler merak ediyorum.
Bu kitabın ardından da Ana Baba Okulunu okuyacağım. Malum anne adayı olunca :)
Şu anki kitap:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7 kapi bitti. Hayatimda okudugum en gereksiz en saçma kitapti. Ismine aldanip aldim. Daha ilk sayfalardan belliydi ama kotu de olsa filmleri birakamadigim gibi bunu da okumadan birakamadim.

eskiden ben de bitirmek zorunda hissediyordum, şimdi üst üste elli sayfa falan şans veriyorum, sıkıcılık devam ediyorsa bırakıyorum. vakit kaybı, ne gerek var diyorum artık.

günaydın kızlar kitabımın 98. sayfasındayım..
bugün ofis dışında işim yok o yüzden belki bitirebilirim

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

aahmet ümit-kar kokusu sf 135.
kitap uzun ve ince yazılı

Friedrich Nietzsche Deccal e başladım ince ama ağır bakalım sonuna gelebilecekmiyim

Bu kadar iş arasında gene 14 sayfa okudum. Arz ederim.
İnsanlık için küçük benim için büyük bir adım!

Tamam o zaman
İskender palanın aşkname kitabını okuyacağım :) teeee geçen seneden beri okumaya başlıyacaktım haala başlıyorum :) nasip bu güneymişş

Ohepsiyahgiyer

Gunes cavmasi 144

Kitap cok akici ama sorun bende, bu ara pek yavasim, canim hicbisey yapmak istemiyor

Süper zeki bir kadının über salak hikayesi 460

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…