- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Allah güle güle okumanı nasip etsin.Bir sürü kitap aldım çok mutluyum
seneler önce ben de okumuştum. güzel bir kitaptı. :128:çöl çiçeğini okudum , 3 günde bitirdim. sürükleyici ve öğretici. Tavsiye ederim..
seneler önce ben de okumuştum. güzel bir kitaptı. :128:
Ufff! Evet ya...içim parçalandı resmen. Bu kadınların sünnet olayı beni çok üzüyor...
Uçurtma AVCISI ve Bin muhteşem Güneş de çok güzel kitaplar..
Ufff! Evet ya...
Uçurtma Avcısı'nı da birkaç sene önce okudum. Bin muhteşem Güneş'i bir türlü okuyamadım.
Okuyacaklarım diye bir listem var. Onda yazılı.
İnan şu anda aklıma gelmiyor...Bin muhteşem güneş , uçurtma avcısından 10 kat daha etkileyici. Mutlaka Okumalısın. Körlük ( BLINDNESS) bu kitapta güzeldi...
Var mı senin tavsiye edeceğin şu harika bir kitaptı dediğin kitaplar. Ben unutkan bir insanım ne yazıkki okuduğum kitapların isimlerini biraz zaman sonra da içeriklerini unutuyorum
Öteki kızlar kitabımda 240. Sayfadayım.
Allah güle güle okumanı nasip etsin.
Ne güzel, Ne mutlu sana.
Bu arada çok seksi bir sayfadayız. 3333
eskiden ben de bitirmek zorunda hissediyordum, şimdi üst üste elli sayfa falan şans veriyorum, sıkıcılık devam ediyorsa bırakıyorum. vakit kaybı, ne gerek var diyorum artık.
Gunes cavmasi 144
Kitap cok akici ama sorun bende, bu ara pek yavasim, canim hicbisey yapmak istemiyor
içim parçalandı resmen. Bu kadınların sünnet olayı beni çok üzüyor...
Uçurtma AVCISI ve Bin muhteşem Güneş de çok güzel kitaplar..
Günaydın kızlar..
sen de şeker portakalını okumuştun. nasıl buldun? ben mi aşırı duygusallaştım yoksa herkes aynı tepkiyi mi veriyor merak ettim. Kitabın son 30-40 sayfasında ağlamaktan bitap düştüm resmen. kitabı kapatınca bile o ruh halini atamadım üstümden. Eşim ne oldu falan demeye başladı.. O derece salya sümük oldum yani....
Günaydın kızlar..
Yeni kitabım Nurun 5 Duyusu 70 e kadar geldim. Ama baş ağrısından okuyamadım daha fazla. 1 haftadır hastayım malesef..:2::2:
çoook haklısın.. umarım bu huyumu yavaş yavaş bırakırım. Ama bazı kitaplar var ilk 100 sayfası sıkıcı sonradan alıp başını gidiyor. Ya bir şey kaçırırsam ya bir sayfa sonrası güzelse diyorsun.. Bu ikilemle ne yaparım bilmiyorum.
sen de şeker portakalını okumuştun. nasıl buldun? ben mi aşırı duygusallaştım yoksa herkes aynı tepkiyi mi veriyor merak ettim. Kitabın son 30-40 sayfasında ağlamaktan bitap düştüm resmen. kitabı kapatınca bile o ruh halini atamadım üstümden. Eşim ne oldu falan demeye başladı.. O derece salya sümük oldum yani....
Kadınların sünnet olayı mı????
Günaydınlar
Maalesef 2-3 gündür baş ağrım var. O yüzden okuyamıyorum pek, hatta neredeyse hiç
geçmiş olsun canlarGünaydın kızlar..
Yeni kitabım Nurun 5 Duyusu 70 e kadar geldim. Ama baş ağrısından okuyamadım daha fazla. 1 haftadır hastayım malesef..:2::2:
çoook haklısın.. umarım bu huyumu yavaş yavaş bırakırım. Ama bazı kitaplar var ilk 100 sayfası sıkıcı sonradan alıp başını gidiyor. Ya bir şey kaçırırsam ya bir sayfa sonrası güzelse diyorsun.. Bu ikilemle ne yaparım bilmiyorum.
Kadınların sünnet olayı mı????
ben çok eskiden şeker portakalını okumuştum.
ama bende böyle şeyler hiç olmadı.
acaba bazen yanlış şeker portakalınımı okudum diyorum :44::44::44: ben neden bişey hissetmedim. bir daha okumayı düşünüyorum
zeze vardı. babası dövüyordu sürekli.. kötülük yapıp yalan söylüyordu. arabası olan bir adamla arkadaş olmuştu. omu?
ne kadar korkunç
canım ya, geçmiş olsun.Günaydınlar
Maalesef 2-3 gündür baş ağrım var. O yüzden okuyamıyorum pek, hatta neredeyse hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?