- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Sağol canım. İki gündür ilaçla geçmedi. Bugün gidip iğne yaptıracağım. Belki geçer.Kitabımın 60. sayfasındayım galiba...
az az okuyorum ama okuyorum.
nişan olayı biterse daha çok okuyacağım inşallah.
canım ya, geçmiş olsun.
Allah şifa versin.Sağol canım. İki gündür ilaçla geçmedi. Bugün gidip iğne yaptıracağım. Belki geçer.
sen de şeker portakalını okumuştun. nasıl buldun? ben mi aşırı duygusallaştım yoksa herkes aynı tepkiyi mi veriyor merak ettim. Kitabın son 30-40 sayfasında ağlamaktan bitap düştüm resmen. kitabı kapatınca bile o ruh halini atamadım üstümden. Eşim ne oldu falan demeye başladı.. O derece salya sümük oldum yani....
Günaydın kızlar..
Yeni kitabım Nurun 5 Duyusu 70 e kadar geldim. Ama baş ağrısından okuyamadım daha fazla. 1 haftadır hastayım malesef..:2::2:
Günaydınlar
Maalesef 2-3 gündür baş ağrım var. O yüzden okuyamıyorum pek, hatta neredeyse hiç
Ben doğuştan anneyim o halde... Zira anne olmadığım halde anneler günü reklamlarına bile ağlıyorum.Cocugun durumuna salya sumuk olmamak elde degil. Ben tuttum kendimi ama bitirdigim gece etkisi uyuyana kadar uzerimdeydi.
Anne olunca insan daha bi etkileniyor. Ben tv de bile zor durumda cocuk gordum mu aglarim. Birde ustune bu kitap
ben çok eskiden şeker portakalını okumuştum.
ama bende böyle şeyler hiç olmadı.
acaba bazen yanlış şeker portakalınımı okudum diyorum :44::44::44: ben neden bişey hissetmedim. bir daha okumayı düşünüyorum
zeze vardı. babası dövüyordu sürekli.. kötülük yapıp yalan söylüyordu. arabası olan bir adamla arkadaş olmuştu. omu?
Evet! Hep derler "aynı kitabı tekrar okuduğunda aynı şeyleri hissetmiyorsun. çünkü sen aynı sen değilsin."Evet o. Bence okudugun donemle alakali. Bikac sene once okusaydim bende cok duygulanmayabilirdim.
Yas gectikce hisler yogunlasiyo.
Ben doğuştan anneyim o halde... Zira anne olmadığım halde anneler günü reklamlarına bile ağlıyorum.
Tabii babası olacak adamı bulursam. Birisini seversem. Şu yüreğim tekrar çarparsa...Bence sen cok iyi bir anne olacaksin
Tabii babası olacak adamı bulursam. Birisini seversem. Şu yüreğim tekrar çarparsa...Herkesi seven kalbim ikili ilişki için kimseyi sevemiyor...
Tabii babası olacak adamı bulursam. Birisini seversem. Şu yüreğim tekrar çarparsa...Herkesi seven kalbim ikili ilişki için kimseyi sevemiyor...
Canım ya... Allah razı olsun. İnşallah olur, ne diyeyim.öyle biri çıkacak ki karşına o zaman kalbin pır pır olacak emin ol ve bekle Allah gönlüne göre versin inşallah
Sağ ol canım inşallah...Herseyin vakti zamani yazilmistir, ummadigin anda biri cikar cok seversin. Seni sevsin, uzmesin, hayirli es, hayirli baba olsun yeterki.
Bu arada sende bekarligin tadini cikar. Bu gunler cok kiymetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?