Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar
Marie Bostwick Pamuk İpliğinden Hayaller bitti..
yeni kitabım Linda Howard Aşk Tuzağı olacak

Cocugun durumuna salya sumuk olmamak elde degil. Ben tuttum kendimi ama bitirdigim gece etkisi uyuyana kadar uzerimdeydi.
Anne olunca insan daha bi etkileniyor. Ben tv de bile zor durumda cocuk gordum mu aglarim. Birde ustune bu kitap

Gunes cavmasi 183
Herkese hayirli cumalar,
Simdiden iyi tatiller..

Cocugun durumuna salya sumuk olmamak elde degil. Ben tuttum kendimi ama bitirdigim gece etkisi uyuyana kadar uzerimdeydi.
Anne olunca insan daha bi etkileniyor. Ben tv de bile zor durumda cocuk gordum mu aglarim. Birde ustune bu kitap
Ben doğuştan anneyim o halde... Zira anne olmadığım halde anneler günü reklamlarına bile ağlıyorum.

Evet o. Bence okudugun donemle alakali. Bikac sene once okusaydim bende cok duygulanmayabilirdim.
Yas gectikce hisler yogunlasiyo.

Tabii babası olacak adamı bulursam. Birisini seversem. Şu yüreğim tekrar çarparsa... Herkesi seven kalbim ikili ilişki için kimseyi sevemiyor...

Herseyin vakti zamani yazilmistir, ummadigin anda biri cikar cok seversin. Seni sevsin, uzmesin, hayirli es, hayirli baba olsun yeterki.
Bu arada sende bekarligin tadini cikar. Bu gunler cok kiymetli.

Herseyin vakti zamani yazilmistir, ummadigin anda biri cikar cok seversin. Seni sevsin, uzmesin, hayirli es, hayirli baba olsun yeterki.
Bu arada sende bekarligin tadini cikar. Bu gunler cok kiymetli.
Sağ ol canım inşallah...
Yok zaten hiç evlilik meraklısı olmadım da anne olmak istiyorum artık. yaş otuz bir!

Sarah JİO Son Kamelya bitti.Başlarını aslında begenmiştim ama sonradan diğer kitaplardaki tadı alamadım sanki..Yine de gzel okunulası bir roman olmuş :)

Yeni kitabım "kızım amy" fevkalade 28. Sayfa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…