Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kizlar gunaydin kitabimi bitirdim zor da olsa
Yeni kitabim kur çiçeği tepesi ama anca aksam okuyabilirim
Bu aralar hic fırsatım olmuyo ins eski duzenime kavusurum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar
Linda Howard Aşk Tuzağı bitti..
yeni kitabım Robin Sharma Ferrari'sini Satan Bilge..
bugün aldığım yeni kitaplar gelecek küçük prens ide aldım biran önce okumak istiyorum

Allah şifa versin canım.
Sen de çok tatlısın.

KOCAN KADAR KONUŞ - şebnem Burcuoğlu...inanılmaz güzel ve eğlencil bir kitap şiddetle tavsiye ederim bugün başladım 110.sayfadayım
Ben de okumak istiyorum. Yalnız biraz pahalı geldi. Cimrileştim mi ne?

Canım yaaaa. Gene mi migren!
Allah şifa versin sana...

Allah şifa versin canım.
Sen de çok tatlısın.

Ben de okumak istiyorum. Yalnız biraz pahalı geldi. Cimrileştim mi ne?

Canım yaaaa. Gene mi migren!
Allah şifa versin sana...

Aminnn canımm
Gülümcüm benim ağrılarım keşke migren olsa. Migren gibi de değil. Hangi migren haftalarca sürer? Hiçbir ilaç iyileştirmez?
Çene kaslarım, boynum, omuzlarım hepsi ağrıyor.
Neyse yapacak bir şey yok, yaşam kalitem %25 civarlarında yaşıyorum bir şekilde.

Küme baş ağrısı mı acaba?
Bizim bir tanıdık ablanınki öyleydi. Bir başlıyordu. Bir ay falan sürüyordu.
Senede bir kere...

Canım bu söylediğin ağrılar bana çok tanıdık.
Rabbim şifa versin sana...
Bir de öğremensin. Nasıl uğraşıyorsun bebelerle...

Bilmiyorum ki, doktorlar kombine ağrı diyor. Birkaç tür birden varmış bende. Öyle bir şey.

Okulda çok yoğunum, ondan doktora gidemiyorum. Çocuklara lise gezisi düzenlioyurm, bir taraftan mesleki rehberlikleri var. Kafam kazan gibi, ama rapor alıp onların da heveslerini kırmak istemiyorum. Allah yardımcım olsun.

amin canım.

Selam Kızlar İyi Haftalar

Dün her bulduğum fırsatta okumaya çalıştım Ama ilerlemiyor bir türlü 325. sayfadayım. Bu hafta bitecek İnşallah

Geçmiş olsun Lavin Allah şifa versin

günaydın kızlar
Linda Howard Aşk Tuzağı bitti..
yeni kitabım Robin Sharma Ferrari'sini Satan Bilge..
bugün aldığım yeni kitaplar gelecek küçük prens ide aldım biran önce okumak istiyorum

Benim de bugün yeni kitaplarım gelecek aslında sırada bekleyen başka kitaplarım da var ama dayanamadım aldım

Hiç pişman değilim çok mutluyum

bende öyle bekleyen bir sürü kitabım var ama her ay inatla kitap almaya devam ediyorum

Günaydın kızlar..

Buraya yazdım mı bilmem yeni bir kitaba başlamıştım : Kalbin Mührü Açılınca diye. 270 lere geldim. Bugün biter diye düşünüyorum. Bu arada neden yavaş okuduğumu çözdüm. Ben genellikle roman pek okumuyorum. Onun yerine böyle araştırma kitabı gibi, kişisel gelişim gibi bir oku on düşün tarzı şeyler okuyunca ağırlaşıyormuşum. Tesadüf eseri seçtiğim iki roman da ışık hızında bitince bu sonuca vardım. Moralim bayağı düzeldi.

Bu arada hali hazırda şu an okuduğum daha doğrusu yarım bıraktığım 7 kitap var. Arada bilmediğiniz kitaplarla çıka gelirsem sebebi budur.

Kum ve Köpük 100 e geldim. 5 Duyu da bugün biter 70 sayfa falan kaldı.

Bir de Grup sahibesine soru. Ben mübarek aylara geldiğimizden mütevellit böyle daha bir ruhi konulara yönelmek istiyorum. Ama sanki siyasi ve dini konulu kitaplar yazılmıyor gibi bir şey hatırlıyorum. Gerçi her şey siyasi. Uçurtma Avcısı mesela.. Yani propaganda yapmadıktan sonra kitap kitaptır. Bir hapishane de burası olmasın derim ben ama. Gene de soruyorum tabi.

KOCAN KADAR KONUŞ - Şebnem Burcuoğlu dün başladım bugün bitirdim çok eğlenceli ve akıcı yazılmış güzel bir kitapdı tavsiye ederim :))))))

bende bir kaçtane siyasi kitap aldım. okumayı düşünüyorum..
bildirim sayfasınada x kitabı diyemi bildirim yaparım bilmiyorum

bende bir kaçtane siyasi kitap aldım. okumayı düşünüyorum..
bildirim sayfasınada x kitabı diyemi bildirim yaparım bilmiyorum

Ben de kitabın baş harflerini yazmayı düşünüyordum. Ya Ahmet Arif okusan siyasi, Mevlana okusan dini.. Çizgisi olmaz ki bunun.. Harry Potter bile yasaklanmış amerikada satanizmi öğretiyor diye. Düşün artık...

Kızlar nasılsınız?

Annemler yeni eve taşındı. Henüz interneti taşıyamadık. Bu aralar pek giremedim.

elif şafak iskender okuyorum. 300e yakın bir sayfadayım.

selam kızlar nasılsınız dün ales sınavım vardı ezdi geçti :) Pasaklı Tanrıçayı okuyorum komik kafa dagıtmalık kitap su dönemde iyi geldi

selamlar
kitabımın 104.sayfasındayım
selam canım
kitaptan alıntı yapılmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
sayfamızın sahibesi artık buralara pek uğramadığından biz müdavimler olarak ortak karar alabiliriz bence
siyasi-dini kitaplarımızın adını ve bitti bildirimini yapalım ama içerik paylaşımında bulunmayalım derim ben
ne dersiniz

selam kızlar nasılsınız dün ales sınavım vardı ezdi geçti :) Pasaklı Tanrıçayı okuyorum komik kafa dagıtmalık kitap su dönemde iyi geldi
ahh ALES

Son düzenleme:

aynen öyle canım nasıl bir sınavdı ya o...sen girdin mi bu sene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…