Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ya uzun zamandır görüşmedikleri bir tanıdıkları varmış,
onlar gelecekmiş geri çevirememişlerr

Oğlumun sünnet mevlütü ve eğlencesii var kuzu
Aaa! Evlisin demek :) Ben de evleniyorsun zannetmiştim.

Allah hayırlı etsin canım; damatlığını göstersin inşallah.

soruyu tee salı günü sormuştum. topik sahibesine sormuştum ama demekki sorun değilmiş.

şu ki, 2 günde 1 bildirim yapılması gerekirken ben 4 günü geçkin yapmamıştım. çünkü ş. dışına çıkmam gerekti acilen uğrayıp yazamadım. hsonu zaten netim yok evde. ptesi resmi tatil derken, beni çıkarmadınız değil mi diye sormuştum. çünkü acilen göreve gitmemiz gerekebiliyor ve o durumda anca kendimizi hazırlıyoruz. durum bundan ibaret. benden 5 gün haber alamazsanız kapının önüne koymayın hemen diye demiştim...

2. kitap güneşi uyandıralım ve 3. kitap da deli fişek. alacaksanız ikisini birden alın. seri 3 kitap halinde...

yok canım bence böyle elzem durumlarda çıkartmazlar..
bende hafta sonu giremiyorum nete..
geçen zamanlarda hastaydım 1 hafta raporluydum girememiştim kimse çıkartmadı çünkü aktif olarak okuyoruz biz bazı zamanlar mecburiyetten giremiyoruz nete..

iki kitabıda alacağım ben şeker portakalını şimdi bitirdim ve yüreğimi parçaladı diyebilirim..

Ewli değilim canım bekarımmm ben
Neyse... Hatlar karışmış bende. İdare et.

Azra yapıyor listeyi, görmemiştir.
Bence de çıkartmaz. Ben de hafta sonu falan gelemiyorum. Yeri geliyor 3 gün giremediğim oluyor resmi tatil vs.

Jose Mauro De Vasconcelos Şeker Portakalı bitti..
yeni kitabım Ahmet Ümit Bir Ses Böler Geceyi..

Orhan pamuk Cevdet bey ve oğullarını az öncebitşrdim
Yeni kitabım rüzgarı dizginleyen çocuk
Kızlar kitap yurdundan işimle ilgili bir kitap almıştım
Ama kitap yokmuş parayı geri almadan yeni kitap alabilir miyim
Biliyor musunuz

oyy kuzumm
sadece akşamları girip 1-2 msj yazıp çkıyorum canım,o yüzden
soruna da topiğin en eskilerinden olarak cevap veriyim istersen
şu an topiğimizin bi sahibi yok biliyosun,listemizi Azra hazırlıyo sağolsun
o yüzden 2 günlük bildirimler çok sağlıklı takip edilemiyor ve listeye de o ay kitap okuyup ''bitirdim'' bildirimi yapanlar giriyor
yani haftasonları ya da herhangi bir sebepten 4-5 gün girmesek bile bitirme bildirii yaptığımız sürece listedeyiz
ama sürekliliği sağlamak için biz hala 2 gün kuralına uyuyoruz

İnstagram hesabım yok ama çok arkadaştan talep alıyorum. Açsam mı ki? Hesap adını özelden yazar mısın? Bakabilecek miyim acaba üye olmadan?:26:
bakabilirsin canım
hemen atıyorum özelden adımı
ayrıca evet instagrama gelmelisin

kızlar merhabalarrrr

Hiç kitap okuyamıyorum bu aralar.

Yarın nasipse sevgili melinda cığımın hediyesi kitaba başlıyorum

Kızlarrrrr

mayıs sonunda kitap çekilişi istiyordunuz?
Hala talep var mıdır ki?

benim hediye ettiğim kitapların zahmet edilip resmi bile çekilip yollanmadı insanda heves bırakmıyor bazıları malesef ama olursa katılmak isterim gene..

Günaydın kitapkurdu hatunlar

Nihayet iyileştim de kitaplarıma dönebildim. Leviathan Uyanıyor bitti, yeni kitabım Sonsuza Kadar Aşk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…