- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Aaa! Evlisin demek :) Ben de evleniyorsun zannetmiştim.Ya uzun zamandır görüşmedikleri bir tanıdıkları varmış,
onlar gelecekmiş geri çevirememişlerr
Oğlumun sünnet mevlütü ve eğlencesii var kuzu
Aaa! Evlisin demek :) Ben de evleniyorsun zannetmiştim.
Allah hayırlı etsin canım; damatlığını göstersin inşallah.
soruyu tee salı günü sormuştum. topik sahibesine sormuştum ama demekki sorun değilmiş.
şu ki, 2 günde 1 bildirim yapılması gerekirken ben 4 günü geçkin yapmamıştım. çünkü ş. dışına çıkmam gerekti acilen uğrayıp yazamadım. hsonu zaten netim yok evde. ptesi resmi tatil derken, beni çıkarmadınız değil mi diye sormuştum. çünkü acilen göreve gitmemiz gerekebiliyor ve o durumda anca kendimizi hazırlıyoruz. durum bundan ibaret. benden 5 gün haber alamazsanız kapının önüne koymayın hemen diye demiştim...
2. kitap güneşi uyandıralım ve 3. kitap da deli fişek. alacaksanız ikisini birden alın. seri 3 kitap halinde...
Neyse... Hatlar karışmış bende. İdare et.Ewli değilim canım bekarımmm ben
Azra yapıyor listeyi, görmemiştir.soruyu tee salı günü sormuştum. topik sahibesine sormuştum ama demekki sorun değilmiş.
şu ki, 2 günde 1 bildirim yapılması gerekirken ben 4 günü geçkin yapmamıştım. çünkü ş. dışına çıkmam gerekti acilen uğrayıp yazamadım. hsonu zaten netim yok evde. ptesi resmi tatil derken, beni çıkarmadınız değil mi diye sormuştum. çünkü acilen göreve gitmemiz gerekebiliyor ve o durumda anca kendimizi hazırlıyoruz. durum bundan ibaret. benden 5 gün haber alamazsanız kapının önüne koymayın hemen diye demiştim...
2. kitap güneşi uyandıralım ve 3. kitap da deli fişek. alacaksanız ikisini birden alın. seri 3 kitap halinde...
Neyse... Hatlar karışmış bende. İdare et.
Azra yapıyor listeyi, görmemiştir.
Bence de çıkartmaz. Ben de hafta sonu falan gelemiyorum. Yeri geliyor 3 gün giremediğim oluyor resmi tatil vs.
Olsun. Kısmet böyleymiş. Kaç yaşındasın?Yanii ewet oğlum war ama bekarım ayrıldım ben
Olsun. Kısmet böyleymiş. Kaç yaşındasın?
Tekrardan gönlüne göre birisi olursa olur, olmazsa da oğlun var nasılsa... Değil mi?
OoooOOOOoooOOo... Çok küçükmüşsün sen, benden beş yaş kadar falan... İnşallah kalbini titretecek birisi çıkar karşına çok mutlu olursun.26 yaşındayım.
oğlum 4,5 yaşında
OoooOOOOoooOOo... Çok küçükmüşsün sen, benden beş yaş kadar falan... İnşallah kalbini titretecek birisi çıkar karşına çok mutlu olursun.
Amin cnm çok tesekkür ederim.
1,5 yıl önce ayrıldımm..
Kafam rahat ohh relaksss :118:
oyy kuzummGünaydın bilgeler..
Soruma kimse cevap vermemiş. O halde yazmaya dwevam edeyim. Namaz aşıklarını bitirdim. Şimdi 2 tane kitap düşünüyorum ya şeker portakalının devam kitabı olan güneşi uyandıralım a başlayacağım. ya da aylak adam a.. şöyle bir bakıp karar vereceğim. Hafta sonu gene yokum. Listeden çıkarmayın, kendi rekorumu aşıyorum sayenizde..
ya niye öyle diyorsun. kişisel gelişim iyidir. tek sorunu yazanların kendini geliştiremeyip hep aynı şeyleri farklı cümlelerle yazmaya çalışmalarıdır
bu hangi kitap?
Loliiiiiiiiiiiliiiii neden hiç bana pas atmıyorsun ya.. :2::2:
bakabilirsin canımİnstagram hesabım yok ama çok arkadaştan talep alıyorum. Açsam mı ki? Hesap adını özelden yazar mısın? Bakabilecek miyim acaba üye olmadan?:26:
kızlar merhabalarrrr
Hiç kitap okuyamıyorum bu aralar.
Yarın nasipse sevgili melinda cığımın hediyesi kitaba başlıyorum
Eki Görüntüle 1127483
Kızlarrrrr
mayıs sonunda kitap çekilişi istiyordunuz?
Hala talep var mıdır ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?