İnstagram hesabım yok ama çok arkadaştan talep alıyorum. Açsam mı ki? Hesap adını özelden yazar mısın? Bakabilecek miyim acaba üye olmadan?:26:yeni kitabım George Orwell 1985
yok tabi ki yooook
instagram hesabın varsa takip et beni cano,sayfam çay kahve kitap fotolarıyla dolu
yeni kitabım Richard Bach Martı Jonathan Livingston
Ferrarisini Satan Bilge ye de hala devam etmeye çalışıyorum sayfa 80
bir daha da kişisel gelişim kitaplarına elimi sürmicem
günaydın canım ben hiç beğenmedim çok saçmaydı eğer aynı hikaye 17 yaşındakilerin değilde 30 yaşındakilerin başına biraz daha değiştirilerek gelseydi daha iyi olabilirdi ama bu şekilde beni hiç etkilemedi hala aynı düşüncedeyim tam bir ergen klişesiydi..
Günaydın bilgeler..
Soruma kimse cevap vermemiş. O halde yazmaya dwevam edeyim. Namaz aşıklarını bitirdim. Şimdi 2 tane kitap düşünüyorum ya şeker portakalının devam kitabı olan güneşi uyandıralım a başlayacağım. ya da aylak adam a.. şöyle bir bakıp karar vereceğim. Hafta sonu gene yokum. Listeden çıkarmayın, kendi rekorumu aşıyorum sayenizde..
Soruyu görmemişim canım, bence ŞEKER PORTAKAL'ının devamına başla. Aradan çıksın. Hatta neyse o ben de alıp okusam iyi olur. Ben geçenlerde okudum Şeker Portakalı'nı...Günaydın bilgeler..
Soruma kimse cevap vermemiş. O halde yazmaya dwevam edeyim. Namaz aşıklarını bitirdim. Şimdi 2 tane kitap düşünüyorum ya şeker portakalının devam kitabı olan güneşi uyandıralım a başlayacağım. ya da aylak adam a.. şöyle bir bakıp karar vereceğim. Hafta sonu gene yokum. Listeden çıkarmayın, kendi rekorumu aşıyorum sayenizde..
ya niye öyle diyorsun. kişisel gelişim iyidir. tek sorunu yazanların kendini geliştiremeyip hep aynı şeyleri farklı cümlelerle yazmaya çalışmalarıdır
bu hangi kitap?
Loliiiiiiiiiiiliiiii neden hiç bana pas atmıyorsun ya.. :2::2:
Günaydın bilgeler..
ya niye öyle diyorsun. kişisel gelişim iyidir. tek sorunu yazanların kendini geliştiremeyip hep aynı şeyleri farklı cümlelerle yazmaya çalışmalarıdır
bu hangi kitap?
Loliiiiiiiiiiiliiiii neden hiç bana pas atmıyorsun ya.. :2::2:
naber canım nasılsın?
yeni kitaplar okudun mu bukreden sonra
Yok fırsat olmadııı kii hazırlıklar varr o açıdann
doğru yarın büyük gün hadi hayırlısı canım benim
Keşke olsaydınnn
keşke olabilseydim ama biliyorsun kuzum yarın dayımın kınası pazar günüde düğünü var çok ters tarih oldu yoksa kesinlikle gelirdim kii
Biliyorum kuzum biliyorum..
Zelişte gelemiyor..
Lilyana, evleniyor musun? Nişanlanıyor musun?Biliyorum kuzum biliyorum..
Zelişte gelemiyor..
Ya uzun zamandır görüşmedikleri bir tanıdıkları varmış,o gelecekti ama ne olmuş ki acaba
Lilyana, evleniyor musun? Nişanlanıyor musun?
Her neyse hayırlı uğurlu olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?