Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar nasılsınız ben yarın kitap fuarına gidiyorum güneş çavmasını bulamıyordum onu alacagım ve begendiğim kitaplar olursa onlara da bakacagım.:)

yeni kitabım George Orwell 1985

yok tabi ki yooook
instagram hesabın varsa takip et beni cano,sayfam çay kahve kitap fotolarıyla dolu
İnstagram hesabım yok ama çok arkadaştan talep alıyorum. Açsam mı ki? Hesap adını özelden yazar mısın? Bakabilecek miyim acaba üye olmadan?:26:

Günaydın bilgeler..

Soruma kimse cevap vermemiş. O halde yazmaya dwevam edeyim. Namaz aşıklarını bitirdim. Şimdi 2 tane kitap düşünüyorum ya şeker portakalının devam kitabı olan güneşi uyandıralım a başlayacağım. ya da aylak adam a.. şöyle bir bakıp karar vereceğim. Hafta sonu gene yokum. Listeden çıkarmayın, kendi rekorumu aşıyorum sayenizde..

yeni kitabım Richard Bach Martı Jonathan Livingston
Ferrarisini Satan Bilge ye de hala devam etmeye çalışıyorum sayfa 80
bir daha da kişisel gelişim kitaplarına elimi sürmicem

ya niye öyle diyorsun. kişisel gelişim iyidir. tek sorunu yazanların kendini geliştiremeyip hep aynı şeyleri farklı cümlelerle yazmaya çalışmalarıdır

bu hangi kitap?

Loliiiiiiiiiiiliiiii neden hiç bana pas atmıyorsun ya.. :2::2:

Selam soruyu görmedim ama Aylak Adam biraz zor gelmişti bana ama sonuçta Yusuf Atılgan yani, her durumda güzeldir. Güneşi Uyandıralım hakkında yorum yapamayacağım, okumadım.

Soruyu görmemişim canım, bence ŞEKER PORTAKAL'ının devamına başla. Aradan çıksın. Hatta neyse o ben de alıp okusam iyi olur. Ben geçenlerde okudum Şeker Portakalı'nı...

kişisel gelişim deme bana canım hala bitmedi kitap kendimi aştım 12 gündür felan elimde sürünüyor
sen benim diğer yarımsın kitabı canım..
ben senin sorunun ne olduğunu bilmiyorum bilseydim belki cevap verirdim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…