Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

dun gece incir kuslarni bitirdim ve binlerce kez sukrettim .:-( Sabahta dengesiz bir askin anatomisine basladimm

olmazsa ben de öyle yaparım artık :/ basladın mı nasıl kitap

Yok canım başlamadım henüz. Ondan önce aldığım bir kitabım vardı ona başladım bugün. Burada herkes çok beğenmiş. Ben d buradan duyup aldım zaten
Rüzgarı dizginleyen çocuk sayfa 90 dayım

Yok canım başlamadım henüz. Ondan önce aldığım bir kitabım vardı ona başladım bugün. Burada herkes çok beğenmiş. Ben d buradan duyup aldım zaten
Rüzgarı dizginleyen çocuk sayfa 90 dayım

evet ben de buradan duymuştum merak ettim baya :)

günaydın bilgelerim
kandiliniz mübarek olsun,Rabbim dualarınızı kabul etsin
bin dokuz yüz seksen dört 115.sayfadayım
az okuyabiliyorum ama çok sevdim bu kitabı
ne güzel itaplar almışsın canım,güle güle oku
hele Cengiz Aytmatov'lar gözümden kaçmadı
ben haziran ayı için kitap alımlarını durdurmaya karar verdim,bu ay çok aldım
ve pek okuyamadım onlar erisin önce

hehe cengiz aytmatov gün olur asra bedel'i okumuştum cok güzeldi..burda da baya begenenler vardı toprak ana'yı :) ben de cok alıyorm durduramıyorum kendimi alıp okuyamadıgım yüz kitabı geckindir herhalde ama bir gün mutlaka okurum diye alıyorm hep frenlemem lazım kendimi

bu arada canım senin de kandilin mübarek olsun dualarımız kabul olur inşallah :)

Neyse... Hatlar karışmış bende. İdare et.

Azra yapıyor listeyi, görmemiştir.
Bence de çıkartmaz. Ben de hafta sonu falan gelemiyorum. Yeri geliyor 3 gün giremediğim oluyor resmi tatil vs.

Topik hepimizin topiği arkadaşlar o yüzden sahip çıkalım ben sadece listeyi yapıyorum.Aslında ben de bu ara pek uğrayamıorum pek okuyasım yok. (hiç bişey yapasım yok) ama listeyi iyi kötü yapmaya çalışıyorum

kan gölü sf. 323 bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…