Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Hayır canım, diğer kitabı Ve Dağlar Yankılandı

Günaydınlar.
Asma Pansiyon-Işıl Şenol bitti.
Mart Menekşeleri sayfa 110 Unutulan Kraliçe sayfa 180

selam kızlar

züldü livaneli- bir kedi bir adam bir ölüm kitabı başlamadım henüz

Lavin ve Candan, okuyunca yazarım inşallah.
Bu arada baş ağrısı için dün bir şey duydum.
Gece yatmadan önce birkaç dilim (bence bir tane küçük boy) salatalık yemek gerekiyormuş.
Birçok vitamin ve minerali ihtiva ettiğinden gece boyu rahat uyumamızı sağlıyormuş.
Dün gece başladım ben. :)

Allah hepimize şifa versin inşallah.
Özellikle Migrene Çözüm Var'ın yorumunu beklerim

Yeni kitabım Faruk ÇETİN - Dilini Tutan Kurtuldu.

'Hayatta saadeti yapan şeyler çok küçük parçalardır.
Bir iyilik, bir gülümseme, tatlı bir bakış, iyi bir dilek.
Aslında mutlu olanlar, bu küçük şeylerin huzuruna varmış olanlardır... '

- Bernard Shaw -

yeni kitabım Oriana Fallaci Doğmamış Çocuğa Mektup..

ben bu kitabı çook uzun yıllar önce okumuştum. dur bi hesap edeyim.... 14 sene olmuş O halimle bile üzülmüştüm o bebeğe. genç kıza. öyle bir hayatın çok gerisinde olduğum için de saçma bulmuştum. ama şimdi kitabı hatırladığım kadarıyla, güçlü kadındı vesselam.

kelebek kardeş, muhasebeci olan sen miydin? hangi arada yiyip yutuyorsun bu kadar kitabı hayretle izliyorum seni...

yokcanım ben muhasebeci değilim gayrimenkul firmasında çalışıyorum öğle araları otobüsle işe gelip giderken ve yatmadan önce okuyabiliyorum anca canım bende çok eskiden okumuştum tekrardan okumak istedim hiç birşey hatırlamıyorum çünkü..

İyi akşamlar
bin dokuz yüz seksen dört 170. sayfadayım
selam chen
sen ne iş yapıyosun

selam kızlar kitabımda sayfa 389dayım.Aslında güzel kitap fakat yazar detaya fazla yer vermiş bu yüzden kitabın bazı yerleri sıkıcı..Ama genel olarak heyecanlı bir kitap Psiko Analist

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Dün kitabımı pek okuyamadım.
D&R fan kitap baktım dün. Kitap yurdunun fiyatlarına göre ne kadar pahalı öyle. Üstüne 3-5 lira daha koysanız iki katı olacak neredeyse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…