İlk günaydınınız benden olsun kızlar. Kitabımı bitirdim. Bugün ruh halime göre başlayacağım kitaba karar vermek istiyorum.
diğeri de bülbülü öldürmek mi?
popüler ya güya.. biri olmazsa diğeri mantığı yapmış adam
Hayır canım, diğer kitabı Ve Dağlar Yankılandı
İçinde çok fazla hikaye barındırıyor, güzel bir kitap kesinlikle.evet, yazdıktan sonra fark ettim zaten :26::26: listeme ekleyeceğim ben de.
yeni kitabım Oriana Fallaci Doğmamış Çocuğa Mektup..
güzel bir kitapmış, merakla yorumunu beklerimmm.
Özellikle Migrene Çözüm Var'ın yorumunu beklerim
ben de ben de.
yeni kitabım Oriana Fallaci Doğmamış Çocuğa Mektup..
ben bu kitabı çook uzun yıllar önce okumuştum. dur bi hesap edeyim.... 14 sene olmuşO halimle bile üzülmüştüm o bebeğe. genç kıza. öyle bir hayatın çok gerisinde olduğum için de saçma bulmuştum. ama şimdi kitabı hatırladığım kadarıyla, güçlü kadındı vesselam.
kelebek kardeş, muhasebeci olan sen miydin? hangi arada yiyip yutuyorsun bu kadar kitabı hayretle izliyorum seni...
selam chenben bu kitabı çook uzun yıllar önce okumuştum. dur bi hesap edeyim.... 14 sene olmuşO halimle bile üzülmüştüm o bebeğe. genç kıza. öyle bir hayatın çok gerisinde olduğum için de saçma bulmuştum. ama şimdi kitabı hatırladığım kadarıyla, güçlü kadındı vesselam.
kelebek kardeş, muhasebeci olan sen miydin? hangi arada yiyip yutuyorsun bu kadar kitabı hayretle izliyorum seni...
Lavin ve Candan, okuyunca yazarım inşallah.
Bu arada baş ağrısı için dün bir şey duydum.
Gece yatmadan önce birkaç dilim (bence bir tane küçük boy) salatalık yemek gerekiyormuş.
Birçok vitamin ve minerali ihtiva ettiğinden gece boyu rahat uyumamızı sağlıyormuş.
Dün gece başladım ben. :)
Allah hepimize şifa versin inşallah.
Yeni kitabım Faruk ÇETİN - Dilini Tutan Kurtuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?