- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
Selam Kızlar
Bende pc den kitap okumak istiyorum ve Güneş Çavması nı oldukça merak ettim
Yeni kitabıma da henüz başlayamadım haftaya izne çıkıyorum o yüzden başlamadım orada okuyamam çünkü
Ve akşamları kelebek ile aynı duyguları paylaştığım için aklımı veremiyorum bir türlü
Selam Kızlar
Yeni kitabıma da henüz başlayamadım haftaya izne çıkıyorum o yüzden başlamadım orada okuyamam çünkü
Ve akşamları kelebek ile aynı duyguları paylaştığım için aklımı veremiyorum bir türlü
aaa hamile misin anlamadım kii ayy çok heyecan verici
aaa hamile misin anlamadım kii ayy çok heyecan verici
Aaa! Ne güzel haberler bunlar. İnşallah, hakkınızda hayırlısı olsun.Emin değilim ki sadece bir ihtimal ama gerçekten heyecan verici bir bekleyiş hayırlısı olsun hakkımızda
Emin değilim ki sadece bir ihtimal ama gerçekten heyecan verici bir bekleyiş hayırlısı olsun hakkımızda
Aaa! Ne güzel haberler bunlar. İnşallah, hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben de şimdilik evde olunca izinde çok okuyorum.
Güneş Çavmasının kitabını okudum ben. İnternetten sonradan baktım kitapla biraz farklı yani bire bir aynı değil nedense. Gerçi çok farklı da değil ama neden aynı değil anlayamadım.
Aaa! Ne güzel haberler bunlar. İnşallah, hakkınızda hayırlısı olsun.
Emin değilim ki sadece bir ihtimal ama gerçekten heyecan verici bir bekleyiş hayırlısı olsun hakkımızda
tamam canım.
iyi canım, aynı devam çalışmaca...:102::126:
sen nasılsın? okul bitmek üzere. size tatil ne zaman? okul bitince hemen başlamıyor galiba?
sen ne öğretmeniydin? sınıf öğretmeni mi?
taht oyunları'nı okuyan var mı kızlar? merak ediyorum bu kitabı
Ben rehber öğretmenim canım. Bizim tatil 1 Temmuz'da başlıyor hayırlısıyla.
Ben okudum, dizisini de izliyorum zaten. Başarılı bir kitap, epik fantastik kitaplar seversen tam sana göre.
O zaman tavsiyemi geri alıyorum. Dizisi kadar olmasa da cinsellik konusunda rahat bir kitap. Eşcinsellik de var kitapta.ben aslında kitapta müstehcen sahneler olup olmadığını merak ediyorum. varsa tercih etmiyorum da o yüzden
O zaman tavsiyemi geri alıyorum. Dizisi kadar olmasa da cinsellik konusunda rahat bir kitap. Eşcinsellik de var kitapta.
senin iş durumun belli olmadı mı canım hala?
Selam Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?