Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selam kızlar kostrmacadan gelemiyorm hiç evi bastan sona temizliorz annem vefat ettiği için babam ve ben bir şeyler yapmaya calısıyorz ee bir de anneannem bizde yatalak o yzden baya zorlanıyorz açıkçası..tebrik eden herkese cok cok teşekkr ederim elbisem bu:)

çok beğendim rengini canım çok güzel bende sözümde bu renk giymiştim
Allah mutlu etsin canım tamamına erdirsin inşallah..

İrşad'ı okuyorum biraz biraz. Dün gene geç yattım.

Aaa! NE güzel. Yalnız 16 haftalık demek istedin galiba. Cinsiyeti bellidir. Kız mı erkek mi? Kızın da on yaşında falandı yanlış hatırlamıyorsam. İyi bir abla olacaktır.

günaydın kızlar test yaptım hamile değilim
Hayırlısı olsun.

Hayırlı kandiller Kızlar Allah dualarınızı kabul etsin
Senin de kandilin mübarek olsun canım. Herkese hayırlı kandiller dilerim. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun.

Canım güzelmiş kıyafetin. Rabbim tamamına erdirsin. Nişan elbisen bu değil mi?

sağ ol canım
seninde kandilin mübarek duaların kabul olsun inşallah..

ben de üç tane kitap sipariş ettim internetten, onları bekliyorum. başladığımda listeye dahil olmak istiyorum

kitaplarım

yedi güzel adam - cahit zarifoğlu
yürüyen şato - diana wynne jones
mihmandar - iskender pala

heyecanla bekliyorum

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı kandiller.

azra hayırlı olsun. ç ok sevindim sizin adınıza

Hayirli kandiller

günaydın kızlar test yaptım hamile değilim

Ne zaman hayirli saglikli olacaksa o zaman olsun, hayirli kandiller

Hayırlı kandiller Kızlar Allah dualarınızı kabul etsin

hayırlı kandiller arkadaşlar

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.2. çocuğu pek düşünmüyorduk.ama kızım hep kardeşi olsun istiyordu.aralarında 10 yaş olacak ama eminim iyi bir abla olur

Hayirli kandiller kizlar

Cok hos gozukuyor, hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin.

mihmandar ı okudum ve çok çok beğendim..hatta bir kere daha okumak istiyorum tam aklımda kalsın diye

Ben bugün okumadım hiç.ufak tefek işlerim vardı.Yatmadan önce okumayı düşünüyorum.

tebrikler :)) Allah bize de nasip etsin inşallah şu mübarek günde tüm isteyenlere hayırlısını versin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…