- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
günaydın kızlar test yaptım hamile değilim
zamanı değil demekki canım
bugun berat kandili,insanların kaderi yazılırmış. bugun bebeğinin dünyaya geleceği belli olacak belkide bilemeyiz
günaydın bilgeler :)))))))
günaydın kızlar hayırlı sabahlarhayırlı kandiller.
Hayırlı kandiller KızlarAllah dualarınızı kabul etsin
Günaydın,kandiliniz mübarek olsun sizin de
hayırlısı olsun kelebek..
inşallah Allah bu mübarek günde Allah herşeyi gönlünüze göre verir.
inşallah Allah bu mübarek günde Allah herşeyi gönlünüze göre verir.
selam kızlar kostrmacadan gelemiyorm hiç evi bastan sona temizliorz annem vefat ettiği için babam ve ben bir şeyler yapmaya calısıyorz ee bir de anneannem bizde yatalak o yzden baya zorlanıyorz açıkçası..tebrik eden herkese cok cok teşekkr ederim elbisem bu:)
Eki Görüntüle 1154485
Aaa! NE güzel. Yalnız 16 haftalık demek istedin galiba. Cinsiyeti bellidir. Kız mı erkek mi?merhaba kızlar hayırlı haberleriniz olsun inş. Allah gönlünüze göre versin.Ayağımı mı sürttüm ne yaptım.Bende 16 aylık hamileyim.
Biraz sıkıntılı geçiyor ama soğuk kanlı olup bol bol dinlenmeye çalışıyorum
Hayırlısı olsun.günaydın kızlar test yaptım hamile değilim
Senin de kandilin mübarek olsun canım. Herkese hayırlı kandiller dilerim. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun.Hayırlı kandiller KızlarAllah dualarınızı kabul etsin
Canım güzelmiş kıyafetin. Rabbim tamamına erdirsin. Nişan elbisen bu değil mi?selam kızlar kostrmacadan gelemiyorm hiç evi bastan sona temizliorz annem vefat ettiği için babam ve ben bir şeyler yapmaya calısıyorz ee bir de anneannem bizde yatalak o yzden baya zorlanıyorz açıkçası..tebrik eden herkese cok cok teşekkr ederim elbisem bu:)
Eki Görüntüle 1154485
İrşad'ı okuyorum biraz biraz. Dün gene geç yattım.
Aaa! NE güzel. Yalnız 16 haftalık demek istedin galiba. Cinsiyeti bellidir. Kız mı erkek mi?Kızın da on yaşında falandı yanlış hatırlamıyorsam. İyi bir abla olacaktır.
Hayırlısı olsun.
Senin de kandilin mübarek olsun canım. Herkese hayırlı kandiller dilerim. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun.
günaydın kızlar hayırlı sabahlarhayırlı kandiller.
azra hayırlı olsun. ç ok sevindim sizin adınıza
Hayırlı kandiller KızlarAllah dualarınızı kabul etsin
hayırlı kandiller arkadaşlar
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.2. çocuğu pek düşünmüyorduk.ama kızım hep kardeşi olsun istiyordu.aralarında 10 yaş olacak ama eminim iyi bir abla olur
selam kızlar kostrmacadan gelemiyorm hiç evi bastan sona temizliorz annem vefat ettiği için babam ve ben bir şeyler yapmaya calısıyorz ee bir de anneannem bizde yatalak o yzden baya zorlanıyorz açıkçası..tebrik eden herkese cok cok teşekkr ederim elbisem bu:)
Eki Görüntüle 1154485
Hayirli kandiller
Ne zaman hayirli saglikli olacaksa o zaman olsun, hayirli kandiller
Hayirli kandiller kizlar
Cok hos gozukuyor, hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin.
ben de üç tane kitap sipariş ettim internetten, onları bekliyorum. başladığımda listeye dahil olmak istiyorum
kitaplarım
yedi güzel adam - cahit zarifoğlu
yürüyen şato - diana wynne jones
mihmandar - iskender pala
heyecanla bekliyorum
hayırlı kandiller arkadaşlar
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.2. çocuğu pek düşünmüyorduk.ama kızım hep kardeşi olsun istiyordu.aralarında 10 yaş olacak ama eminim iyi bir abla olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?