- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 36
mihmandar ı okudum ve çok çok beğendim..hatta bir kere daha okumak istiyorum tam aklımda kalsın diye
aaa azra bilm,yordum hamile olduğunumerhaba kızlar hayırlı haberleriniz olsun inş. Allah gönlünüze göre versin.Ayağımı mı sürttüm ne yaptım.Bende 16 aylık hamileyim.
Biraz sıkıntılı geçiyor ama soğuk kanlı olup bol bol dinlenmeye çalışıyorum
hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlımgünaydın kızlar test yaptım hamile değilim
Allah kolaylık versin canımselam kızlar kostrmacadan gelemiyorm hiç evi bastan sona temizliorz annem vefat ettiği için babam ve ben bir şeyler yapmaya calısıyorz ee bir de anneannem bizde yatalak o yzden baya zorlanıyorz açıkçası..tebrik eden herkese cok cok teşekkr ederim elbisem bu:)
Eki Görüntüle 1154485
hayırlı kandiller canımmmmİrşad'ı okuyorum biraz biraz. Dün gene geç yattım.
Aaa! NE güzel. Yalnız 16 haftalık demek istedin galiba. Cinsiyeti bellidir. Kız mı erkek mi?Kızın da on yaşında falandı yanlış hatırlamıyorsam. İyi bir abla olacaktır.
Hayırlısı olsun.
Senin de kandilin mübarek olsun canım. Herkese hayırlı kandiller dilerim. Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul buyursun.
bittercik sen evli misin canım?Ben bugün okumadım hiç.ufak tefek işlerim vardı.Yatmadan önce okumayı düşünüyorum.
tebrikler :)) Allah bize de nasip etsin inşallah şu mübarek günde tüm isteyenlere hayırlısını versin Rabbim
kandiliniz mübarek olsun bilgelerim
aaa azra bilm,yordum hamile olduğunu
Rabbim kucağınıza almayı da nasipetsin
hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım
önümüzdeki ay daha sıkı çalışırsınız
Allah kolaylık versin canım
elbisen de çok hoş,Rabbim tamamına erdirsin
hayırlı kandiller canımmmm
bittercik sen evli misin canım?
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
bittercik sen evli misin canım?
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet loliss :) amin
sen evli misin?
Aramıza şu anda geldiniz galiba.kızlar bu sayfada kim hangi kitabı okudu diye liste yapılıyormu
evet canım
3,5 yaşında kızım var:)
evet canım
3,5 yaşında kızım var:)
Aramıza şu anda geldiniz galiba.
Konunun ilk mesajını okur musunuz?
Hımmm!yok yeni gelmedim, kitabımı okudum bitirdim
ilk mesajda okumuştum 10 günde bir liste yapılıyor yazıyor da
işleyiş böylemi diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?