Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

canım o kitaba ben de ulaşmak istiyorum.sen nerden aldın düşün ve zengin ol u.kitap olarak hiçbir yerde bulamıyorum.ya sır şimdiden çalışmaya başladı ya.kitabı o kadar çok okumak istiyordum ki.3 gündür internette arıyorum.yok yok yok.hiçbir yerde yok.ve şimdi bir sürü yerden senin mesajını görüyorum.tarihine bakıyorum 6 haziran 2014.dolayısıyla artık elimde sayılır kitap.kitap olmasa bile dinlemek daha iyidir umarım.nasıl temin edicem canım yardımcı olabilir misin bana

Güneş çavması sayfa 100 deyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çirkinin aşığı son 23 sayfa okundu bitti Tarihi aşk romanı okumak isteyenler severek ve sıkılmadan okuyabilir, kitap oldukça akıcı...

Şimdi, Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Giyer 160-193 arası okundu, bitirmek istemediğim kitaplardan biri açıkçası. Klasik kişisel gelişim kitaplarından sıkılanlar okuyabilir.

merhaba kızlar :)) geçen yıldan aranıza katılmıştım kısa süre kaldım ama kitap okuma alışkanlığım düzene girdi ve aynı düzen devam ediyo foruma tekrar girip konunun hala devam ettiğini görünce çok sevindim :))

fellık, nerdesın sen ben konuya bu aralar dahıl degılım
laptopumu yıtırdım hayat bıttı benım için ( dermişim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…