Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

190.sayfadayım
127 sayfam kaldı.

317 sayfa benımkı.
kız, ne yapıyorsun sen bitirme sakın uzat ayaklarını dinlen

Okuyucu Efla arkadan iş çevirdim:26:

oradaki sayfa sayısı daha az görünüyor. düzenlemek istiyorum ama müsade etmiyor site, neden anlamadım. kitaplara yorum da yapamıyorum orada

bu arada Sör'e de bulaştırdık kütüphaneyi diye biliyorum ama, ne kadar kapıldı rüzgarına, onu bilmiyorum işte

2 gündür girmiyorum

190.sayfadayım
127 sayfam kaldı.

317 sayfa benımkı.
kız, ne yapıyorsun sen bitirme sakın uzat ayaklarını dinlen

paralel gidiyoruz, pek fark yok
ilerledikçe daha iyi gidiyor ama yine de beklentilerimi karşılamadı genel olarak. romantik değilim, aşk beni sarmıyor, ekşın istiyor gönlüm

paralel gidiyoruz, pek fark yok
ilerledikçe daha iyi gidiyor ama yine de beklentilerimi karşılamadı genel olarak. romantik değilim, aşk beni sarmıyor, ekşın istiyor gönlüm

aynen o kadar sıkıldım ki, bir an önce bitsin diye uğraşıyorum
eğer bır gün okumazsam yarım kalır, çünkü çok sıkıldım

az kaldı bitmesine evet fazlaca romantık ve içlerinde olduğu durunmlardan hoşlanmadım
ihanetin hiçbir şeklini sevmem

halk diliyle yorum: utanmaz kadın, kendınden 15 yaş küçük çocuğa ümit verıyor, madem iffetlısın
o zaman alma evine çocuğu

Ben yorum yaptım birkaç defa,yayınlanıyor da sorun yok,sayfa sayısı bende de sorun oluyor,brüt sayfa sayısı koyuyorlar mesela okuduğum kitabın 50 sayfası sözlük ve soy ağacı onu sayfadan saymanın ne alemi var.

2 gündür girmiyorum

Ama ben görmedim,senin listeni bi kontrol edeyim.

spoiler yapma Sör' üm, belki başka severek okuyacak arkadaşlar vardır.
yazdıklarına aynen katılıyorum bu arada .

Ben özellikle sonuna gıcığım o kadının

Felix'i severim ama kadın salak ya ne yapıyor bir bilsen

nerden edicen? ismimi cismimi biliyor musun?
listemde bişi yok aslında burada okuduklarımı ekledım sadece

çok utanarak soruyorum ama, nereden yorum yapılıyor?
puan vermenin altındaki değerlendirme bölümünden mi

Son düzenleme:
çok utanarak soruyorum ama, nereden yorum yapılıyor?
puan vermenin altındaki değerlendirme bölümünden mi

Hani listemize eklediğimizde açılan pencere var ya okumak istiyorum, kütüphanemde var tıklarken sekme var değerlendirme diye oradan puan verip yorum yazabiliyoruz canım.

spoiler yapma Sör' üm, belki başka severek okuyacak arkadaşlar vardır.
yazdıklarına aynen katılıyorum bu arada .
kımse etkılenmesin bence, herkesin zevki ayrıdır çünkü fazla romantık bir tip olmadığım için
sevemedim
Ben özellikle sonuna gıcığım o kadının

Felix'i severim ama kadın salak ya ne yapıyor bir bilsen

felix'i de sevmiyorum
kazık kadar adam olmuş
hala evli kadına asılıyor
kısacası, ikiside hazır durumda yani burada tek masum dengesiz koca ( katil, uşak gibi oldu )

Hani listemize eklediğimizde açılan pencere var ya okumak istiyorum, kütüphanemde var tıklarken sekme var değerlendirme diye oradan puan verip yorum yazabiliyoruz canım.

evet bende en başında verdım puanları, elımdekı kitap bitsin ona da vereceğim

Amannnn adam da nasıl fark etmiyordu ben de onu anlamadım, nezaket ve misafirperverlik adı altında malı götürüyordu kadın. Madam Bovary bile bundan iyidir. Hep kadının yüzünden mundar etti Felix'i de. Sonunu okuyun.

Gaza getireyim sizi.

Son düzenleme:

aynen, zaten adam saf mıdır, saftoz mudur
nedir
guya çok kıskanç bir adam, ama gözleri kör

bugun bende bıtırmek isterdim, umarım bitırebılırım
belkıde bugun bıtmez

hoşgeldin.......

herkese kapalı profılım, kendı kendıme yaşıyorum orada işte
takip edince ne oluyor?

Ana sayfanda bende mesela sadece çevrem seçeneği tıklı,sadece takip ettiğim arkadaşlarımın hareketlerini görüyorum hangi kitapları eklemişler kütüphanelerine,hangi kitabı okuyorlar, ne yorum yapmışlar gibi.

Bir de acayip kütüphanesi olanlar var onları takipteyim,ilham alıp gaza geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…