Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

daha yeniyim yaa, amacı çözemedim
2-3 ay sonra anlarım

benım oradakı amacım, kitaplarımı eklemek
inanmayacaksın, geçen gün okudugum kitabı unuttum yaa

düşündüm düşündüm anca buldum
benım hatırlatıcım gibi bir şey olacak yani baktıkça unutmak mümkün olmayacak

Ben özellikle sonuna gıcığım o kadının
Felix'i severim ama kadın salak ya ne yapıyor bir bilsen

merak ettim şimdi... birkaç senaryo var kafamda, onlardan biri çıkmazsa helal olsun Balzac'a
fazla ipucu da vermeyelim canım ya. spoiler oluyor. o zaman insanın okuyası gelmez... ben okumayı düşündüğüm kitaplarla ilgili açık yorumlar görünce kızıyorum ister istemez..

Hani listemize eklediğimizde açılan pencere var ya okumak istiyorum, kütüphanemde var tıklarken sekme var değerlendirme diye oradan puan verip yorum yazabiliyoruz canım.

tamam canım, sana sorduktan sonra jetonum düştü resmen hep aşağıdaki yorumların orada arıyordum o bölümü

Sör, ben aynı yazarın birkaç kitabını okumuşsam, çok kitabı olan bir yazarsa; hangilerini okuduğumu hatırlayamıyorum maalesef.
okul kütüphanesinden onlarca, belki de yüzlerce kitap okudum öğrencilik yıllarımda, ama çoğunu hatırlamıyorum

o yüzden kütüphane benim için çok güzel bir arşiv olacak. ödünç alarak okuduğum her kitabı not alabileceğim. evindekileri unutmuyorsun ama diğerleri seni çok etkilemedikçe akılda kalmıyor. ben unutuyorum en azından...

ben çok severek işliyorum oraya kitapları. birden doldurulacak bir yer değil ama, taksit taksit doldurmak daha güzel olacak...

aynen, daha 3 hafta önce okuduğum kitabı hatırlamadım zor hatırladım yaa.
ödünç alınca ne oluyor, yani neden alınır?

ben burada okudugum kitapları ekledım sadece.

Son düzenleme:
80 sayfa okudum. Yarın akşama biter diye düşünüyorum . Gerçi ne zaman niyetlensem bir aksilik oluyor ama kısmet

80 sayfa okudum. Yarın akşama biter diye düşünüyorum . Gerçi ne zaman niyetlensem bir aksilik oluyor ama kısmet
giz, aynen öyle. ben de niyetlensem o akşam okuyamıyorum. bu arada ben de kitabımı bir an önce bitirmek istiyorum ama daha 68. sayfadayım ve sanırım 300+ sayfam var.

aynen, daha 3 hafta önce okuduğum kitabı hatırlamadım zor hatırladım yaa.
ödünç alınca ne oluyor, yani neden alınır?

ben burada okudugum kitapları ekledım sadece.

canım ben kütüphanelerden de alıyorum, kardeşimden de alıyorum, okuyup geri veriyorum.
okumak istediğim her kitabı almıyorum eve. çok beğenmişsem, başkasından okusam bile alırdım eskiden ama artık yer sıkıntım çok olduğu için, ödünç alarak okumaya sıcak bakıyorum

giz, aynen öyle. ben de niyetlensem o akşam okuyamıyorum. bu arada ben de kitabımı bir an önce bitirmek istiyorum ama daha 68. sayfadayım ve sanırım 300+ sayfam var.

Gönülsüz olarak niyetlenelim o zaman en iyisi. Madem çok isteyince olmuyor. Bozma moralini okursun ve de biter. Kitabı mı sevmedin yoksa eline alıp okuma fırsatın mı olmuyor ?

öyle değil
sanal kütüphanemızden bahsedıyorum
ödünç al, falan diyor? ne anlama gelıyor

Gönülsüz olarak niyetlenelim o zaman en iyisi. Madem çok isteyince olmuyor. Bozma moralini okursun ve de biter. Kitabı mı sevmedin yoksa eline alıp okuma fırsatın mı olmuyor ?
kitabı çok beğendim. sürükleyici de... fakat elime alamıyorum... kız kardeşim okuyor Çanakkale'de onu falan gönderdik, hazırlıklar vardı. dün gitti. okuyabilirim sanırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…