Ana sayfanda bende mesela sadece çevrem seçeneği tıklı,sadece takip ettiğim arkadaşlarımın hareketlerini görüyorum hangi kitapları eklemişler kütüphanelerine,hangi kitabı okuyorlar, ne yorum yapmışlar gibi.
Bir de acayip kütüphanesi olanlar var onları takipteyim,ilham alıp gaza geliyorum.
ne yapıyorsun ?
nasıl gidiyor?
Kitap mı, hayat mı? Hangisini sordun?
hangisine cevap vermek istiyorsan
İkisi de orta şekerli.
Senin?
karışık
aslında karışık olan kafam
kırk tane tilki dolaşıyor ve hiç birinin kuyruğu değmıyor bırbırne
Ben özellikle sonuna gıcığım o kadının
Felix'i severim ama kadın salak ya ne yapıyor bir bilsen
Hani listemize eklediğimizde açılan pencere var ya okumak istiyorum, kütüphanemde var tıklarken sekme var değerlendirme diye oradan puan verip yorum yazabiliyoruz canım.
Sör, ben aynı yazarın birkaç kitabını okumuşsam, çok kitabı olan bir yazarsa; hangilerini okuduğumu hatırlayamıyorum maalesef.
okul kütüphanesinden onlarca, belki de yüzlerce kitap okudum öğrencilik yıllarımda, ama çoğunu hatırlamıyorum
o yüzden kütüphane benim için çok güzel bir arşiv olacak. ödünç alarak okuduğum her kitabı not alabileceğim. evindekileri unutmuyorsun ama diğerleri seni çok etkilemedikçe akılda kalmıyor. ben unutuyorum en azından...
ben çok severek işliyorum oraya kitapları. birden doldurulacak bir yer değil ama, taksit taksit doldurmak daha güzel olacak...
giz, aynen öyle. ben de niyetlensem o akşam okuyamıyorum. bu arada ben de kitabımı bir an önce bitirmek istiyorum ama daha 68. sayfadayım ve sanırım 300+ sayfam var.80 sayfa okudum. Yarın akşama biter diye düşünüyorum . Gerçi ne zaman niyetlensem bir aksilik oluyor ama kısmet
aynen, daha 3 hafta önce okuduğum kitabı hatırlamadımzor hatırladım yaa.
ödünç alınca ne oluyor, yani neden alınır?
ben burada okudugum kitapları ekledım sadece.
giz, aynen öyle. ben de niyetlensem o akşam okuyamıyorum. bu arada ben de kitabımı bir an önce bitirmek istiyorum ama daha 68. sayfadayım ve sanırım 300+ sayfam var.
canım ben kütüphanelerden de alıyorum, kardeşimden de alıyorum, okuyup geri veriyorum.
okumak istediğim her kitabı almıyorum eve. çok beğenmişsem, başkasından okusam bile alırdım eskiden ama artık yer sıkıntım çok olduğu için, ödünç alarak okumaya sıcak bakıyorum
kitabı çok beğendim. sürükleyici de... fakat elime alamıyorum... kız kardeşim okuyor Çanakkale'de onu falan gönderdik, hazırlıklar vardı. dün gitti. okuyabilirim sanırım artık.Gönülsüz olarak niyetlenelim o zaman en iyisi. Madem çok isteyince olmuyor. Bozma moralini okursun ve de biter. Kitabı mı sevmedin yoksa eline alıp okuma fırsatın mı olmuyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?