kitabı çok beğendim. sürükleyici de... fakat elime alamıyorum... kız kardeşim okuyor Çanakkale'de onu falan gönderdik, hazırlıklar vardı. dün gitti. okuyabilirim sanırım artık.
Kız kardeşimle annem benden çok yoruldular belki ama işte ne kadar olsa bir karmaşa oluyor...O zaman bitmemesi için hiç bir neden yok .. Bugünden sonra çok hızlı bir şekilde ilerlersin. Eline alamaman norma o hazırlıklar falan çok yorucu oluyor.. Gidenden çok etrafındakiler etkileniyor ..
Kız kardeşimle annem benden çok yoruldular belki ama işte ne kadar olsa bir karmaşa oluyor...
gidenden çok etrafındakiler etkileniyor, lafına şu bağlamda katılıyorum: Ben dün çok üzüldüm gene... kız kardeşim gitti diye... duygusallaştım arada ağladım falan.
öyle değil
sanal kütüphanemızden bahsedıyorum
ödünç al, falan diyor? ne anlama gelıyor
takas vermeyi diyorsun.
o sadece üyelerin kendi arasında olan alışverişleri kapsıyor diye biliyorum. sitenin verdiği bir güvence yok. :26:
anladım, çok saçma zatenbir de ödüç veridiklerim ve aldıklarım kısmı var
biz'lik bir durum değil demek ki...
ben kitabıma dönüyorum, sen de devam et bakalım. sonunu merak ettim şimdi. bakalım ne çıkacaközel mesajlarla kritik değerlendirmelerimizi yaparız artık
gulumsun; canım kardeşin ünv için gitti sanırım çanakkale' ye... Allah kavuştursun.
aynen, daha 3 hafta önce okuduğum kitabı hatırlamadımzor hatırladım yaa.
ödünç alınca ne oluyor, yani neden alınır?
ben burada okudugum kitapları ekledım sadece.
canım ben kütüphanelerden de alıyorum, kardeşimden de alıyorum, okuyup geri veriyorum.
okumak istediğim her kitabı almıyorum eve. çok beğenmişsem, başkasından okusam bile alırdım eskiden ama artık yer sıkıntım çok olduğu için, ödünç alarak okumaya sıcak bakıyorum
öyle değil
sanal kütüphanemızden bahsedıyorum
ödünç al, falan diyor? ne anlama gelıyor
burdan mesela ..........şu kitabı okudunuz mu diye bilgi alışverişi yapabiliyor muyuz acaba?
burdan mesela ..........şu kitabı okudunuz mu diye bilgi alışverişi yapabiliyor muyuz acaba?
Bilgi paylaşımlarında bulunmamızda tabi ki bir sıkıntı yok.Yanlış hatırlamıyorsam listemize yeni katılmıştın sanırım?
Emin değilim ama?
Listede miydi hatırlayamadım bunadım ben o zaman oysaki yeni bakmıştım.
Eğer listedeyseniz tabi ki yapabilirsiniz.
Sör hedef vermiş ben baktım başlığa,arkadaşı hatırlıyorum birkaç gündür düzenli geliyor başlığa. kendisi de gelsin teyit edecektir.
sağ ol canım. Allah razı olsun.biz'lik bir durum değil demek ki...
ben kitabıma dönüyorum, sen de devam et bakalım. sonunu merak ettim şimdi. bakalım ne çıkacaközel mesajlarla kritik değerlendirmelerimizi yaparız artık
gulumsun; canım kardeşin ünv için gitti sanırım çanakkale' ye... Allah kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?