Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kitabı çok beğendim. sürükleyici de... fakat elime alamıyorum... kız kardeşim okuyor Çanakkale'de onu falan gönderdik, hazırlıklar vardı. dün gitti. okuyabilirim sanırım artık.

O zaman bitmemesi için hiç bir neden yok .. Bugünden sonra çok hızlı bir şekilde ilerlersin. Eline alamaman norma o hazırlıklar falan çok yorucu oluyor.. Gidenden çok etrafındakiler etkileniyor ..

O zaman bitmemesi için hiç bir neden yok .. Bugünden sonra çok hızlı bir şekilde ilerlersin. Eline alamaman norma o hazırlıklar falan çok yorucu oluyor.. Gidenden çok etrafındakiler etkileniyor ..
Kız kardeşimle annem benden çok yoruldular belki ama işte ne kadar olsa bir karmaşa oluyor...

gidenden çok etrafındakiler etkileniyor, lafına şu bağlamda katılıyorum: Ben dün çok üzüldüm gene... kız kardeşim gitti diye... duygusallaştım arada ağladım falan.

O da çok üzülmüştür. Tatil süresince ev ortamına alışıyor insan. Ailesiyle bir şeyler paylaşmak , onlarla sıradan bir şeyler yapmak bile keyif veriyor. Sen de alışmışsındır. Gidince boşluk oluyor ama üzülme gidişler gelişlerin habercisidir Bu dönemde biter hayırlısıyla gelir.

anladım, çok saçma zaten bir de ödüç veridiklerim ve aldıklarım kısmı var

biz'lik bir durum değil demek ki...
ben kitabıma dönüyorum, sen de devam et bakalım. sonunu merak ettim şimdi. bakalım ne çıkacak özel mesajlarla kritik değerlendirmelerimizi yaparız artık

gulumsun
; canım kardeşin ünv için gitti sanırım çanakkale' ye... Allah kavuştursun.

Son düzenleme:

oku bakalım sen belkı bende başlarım okumaya
bilmiyorum bellı olmaz saatlerım benim

aynen, daha 3 hafta önce okuduğum kitabı hatırlamadım zor hatırladım yaa.
ödünç alınca ne oluyor, yani neden alınır?

ben burada okudugum kitapları ekledım sadece.

öyle değil
sanal kütüphanemızden bahsedıyorum
ödünç al, falan diyor? ne anlama gelıyor

Ayyy ilahi kızlar o reelde de mesela birine ödünç kitap verdiniz unutabilirsiniz değil mi kime verdiniz,geri geldi mi? Bunu oraya not ediyorsunuz ki unutmayasınız ya da kütüphanenizde ödünç aldığınız arkadaşlarınızdan alıp okuduğunuz kitap var mı? bunu da oraya not edebilirsiniz bunun için var.
Takas ile aynı şey değil.

Kitabımın 200. sayfasındayım.
Kızlar vikitap kullanan varsa özelden link gönderebilir mi ? OKuyucu arkadaşlarımı oradan da takit etmek isterim.

burdan mesela ..........şu kitabı okudunuz mu diye bilgi alışverişi yapabiliyor muyuz acaba?

burdan mesela ..........şu kitabı okudunuz mu diye bilgi alışverişi yapabiliyor muyuz acaba?

Okuyucu Surrender burada mı bilmiyorum ama ben cevaplamak istedim ilk sayfada yazıyor topiğin amacı, üzgünüm ama sadece bilgi alışverişi için değil topik.

Bilgi paylaşımlarında bulunmamızda tabi ki bir sıkıntı yok.Yanlış hatırlamıyorsam listemize yeni katılmıştın sanırım?

Emin değilim ama?

Listede miydi hatırlayamadım bunadım ben o zaman oysaki yeni bakmıştım.

Eğer listedeyseniz tabi ki yapabilirsiniz.

Kızlar adını yazmayalım şimdi link paylaşımına ya da reklama falan girer hoş olmaz,biz sanal kütüphane diyoruz.

Lavin olarak üye aratırsanız beni bulabilirsiniz,böylece takip edebilirsiniz. Bir nevi face arkadaşlığı gibi, takit ettikleriniz ve sizi takip edenler oluyor kütüphanelerini didikleyebiliyorsunuz takip ettiklerinizin. Bu şekilde işte. Takibin amacı böyle benim için.

sağ ol canım. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…