Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Canım, sen nasıl bir hastaneye gittin?
Yaşadığın yeri bilmiyorum. Akıl vermek gibi de olmasın ama bir üniversite hastanesine gitsen? (Eğitim araştırma)
O zaman detaylı bakıyorlar...

amin canım teşekkür ederim
sen neler yapıyorsun?

günaydın güzel bilgeler
mutlu, huzurlu günler
yeni kitabım Virginia Woolf-Mrs. Dalloway uzun zamandır okumak istiyordum bakalım nasılmış
KitapKokusu, bildiğinden farklı bir şey yok. Bir yaramazlık yok Allah'a şükür. Çalışmaca...

Günaydın Kızlar
Ben sanırım bu hafta da elime kitap alamayacağım servise binince de uyuyorum okuyamıyorum...

Günaydın Kızlar
Ben sanırım bu hafta da elime kitap alamayacağım servise binince de uyuyorum okuyamıyorum...
aynı şey bana metrobüste oluyor uyuklamaktan ve gözlerimi açık tutmaya çalışmaktan okuyamıyorum... halbuki 35-40 dk hiç fena bir süre değil
bir çözüm bulmak gerek, ama ne?

Günaydın Kızlar
hamileliğin ilk dönemlerinde normaldir.
aynı şey bana metrobüste oluyor uyuklamaktan ve gözlerimi açık tutmaya çalışmaktan okuyamıyorum... halbuki 35-40 dk hiç fena bir süre değil
bir çözüm bulmak gerek, ama ne?
her zaman metrobüs kullanmıyorum.
bana da oluyor
çözüm: vakitli uyumak bence. bana göre zira ben çok geç yatıyorum.

hamileliğin ilk dönemlerinde normaldir.
her zaman metrobüs kullanmıyorum.
bana da oluyor
çözüm: vakitli uyumak bence. bana göre zira ben çok geç yatıyorum.

kesinlikle katılıyorum sana canım, erken yatabilmek gerek ama öğrencilikten daha kopamadım erken yatamıyorum

umarım bir gün erken uyuyabiliriz

tşk ederim. akıl deil yardımcı oluyosun tşk ederim
randevu aldım 19 eylüle anca ozaman vardı

Tatlım sen mutlaka başka doktora git. İhmal etme. Baş ağrısı zor bir hastalık.

günaydın güzel bilgelerim

mutlu, kıpır kıpır, keyifli günler

Mrs. Dalloway'e başladım ama tek seferde okuyup geçilecek bir kitap olmadığını gördüm, bazı cümleleri gerçek anlamda anlayıp içselleştirebilmek için 2 kez hatta kimi yerde daha fazla okumaya ihtiyaç duyulabiliyor...
gerçi ben hep topluluk içinde okudum (metrobüste, iş yerinde vs) onun da etkisi vardır muhakkak ama okurken beni zorlayan kitapları sevdiğimden oldukça hoşuma gitti daha en başından

bu arada hepsiburada'da kampanya var, sabah gördüm... 100 tl ve üzeri kitap alışverişinde 50 tl hediye çeki veriyorlarmış 25+25 olarak, bana uymadığı için almadım ama yüklü kitap alışverişi yapacak olan bilgeler inceleyebilir
dr'da da 9,90 kampanyası var bilginize...
sabah sabah gözüme çarpan kampanyalar bunlar, paylaşayım dedim

ben de d & r ye gitmeyi düşünüyorum.umarım güzel kitaplar indirimdedir.

Merhabalar

Ne güzel bir konu açmışsınız, tebrikler :)

Tatilde Fedailerin kalesi alamut kitabına başladım ama tatil bitti, baş ucumda duruyor devam edemedim, sevgili kitap kurtları, okuduysanız yorumlarınızı alabilir miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…