- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Canım, sen nasıl bir hastaneye gittin?günaydın kızlar hayırlı sabahlar
dörtler sf 60
bende en azından bişiler yapsaydı dedim. okadar şiddetli ağrıyorki. uykudan uyandırıyor. sabah 4te ağrıyor akşam 11 e kadar sürebilen bi ağrı. bana ağır kesici verdi yolladı
bir gün ağrıdan acile gittim iğne yaptılar. tansiyonumda düşüyor. kafamı taşımak bile bana ağır geliyor. ellerim titriyo ama dr bişeyin yok dedi
KitapKokusu, bildiğinden farklı bir şey yok. Bir yaramazlık yok Allah'a şükür. Çalışmaca...amin canım teşekkür ederim
sen neler yapıyorsun?
günaydın güzel bilgeler
mutlu, huzurlu günler
yeni kitabım Virginia Woolf-Mrs. Dallowayuzun zamandır okumak istiyordum bakalım nasılmış
aynı şey bana metrobüste oluyorGünaydın Kızlar
Ben sanırım bu hafta da elime kitap alamayacağım servise binince de uyuyorum okuyamıyorum...
hamileliğin ilk dönemlerinde normaldir.Günaydın Kızlar
Ben sanırım bu hafta da elime kitap alamayacağım servise binince de uyuyorum okuyamıyorum...
her zaman metrobüs kullanmıyorum.aynı şey bana metrobüste oluyoruyuklamaktan ve gözlerimi açık tutmaya çalışmaktan okuyamıyorum... halbuki 35-40 dk hiç fena bir süre değil
bir çözüm bulmak gerek, ama ne?
hamileliğin ilk dönemlerinde normaldir.
her zaman metrobüs kullanmıyorum.
bana da oluyor
çözüm: vakitli uyumak bence. bana görezira ben çok geç yatıyorum.
Canım, sen nasıl bir hastaneye gittin?
Yaşadığın yeri bilmiyorum. Akıl vermek gibi de olmasın ama bir üniversite hastanesine gitsen? (Eğitim araştırma)
O zaman detaylı bakıyorlar...
KitapKokusu, bildiğinden farklı bir şey yok. Bir yaramazlık yok Allah'a şükür. Çalışmaca...
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
dörtler sf 60
bende en azından bişiler yapsaydı dedim. okadar şiddetli ağrıyorki. uykudan uyandırıyor. sabah 4te ağrıyor akşam 11 e kadar sürebilen bi ağrı. bana ağır kesici verdi yolladı
bir gün ağrıdan acile gittim iğne yaptılar. tansiyonumda düşüyor. kafamı taşımak bile bana ağır geliyor. ellerim titriyo ama dr bişeyin yok dedi
üniversiteye gidicem bakalım canımTatlım sen mutlaka başka doktora git. İhmal etme. Baş ağrısı zor bir hastalık.
günaydın güzel bilgelerim
mutlu, kıpır kıpır, keyifli günler
Mrs. Dalloway'e başladım ama tek seferde okuyup geçilecek bir kitap olmadığını gördüm, bazı cümleleri gerçek anlamda anlayıp içselleştirebilmek için 2 kez hatta kimi yerde daha fazla okumaya ihtiyaç duyulabiliyor...
gerçi ben hep topluluk içinde okudum (metrobüste, iş yerinde vs) onun da etkisi vardır muhakkak ama okurken beni zorlayan kitapları sevdiğimden oldukça hoşuma gitti daha en başından
bu arada hepsiburada'da kampanya var, sabah gördüm... 100 tl ve üzeri kitap alışverişinde 50 tl hediye çeki veriyorlarmış 25+25 olarak, bana uymadığı için almadım ama yüklü kitap alışverişi yapacak olan bilgeler inceleyebilir
dr'da da 9,90 kampanyası var bilginize...
sabah sabah gözüme çarpan kampanyalar bunlar, paylaşayım dedim
ben de d & r ye gitmeyi düşünüyorum.umarım güzel kitaplar indirimdedir.
pazar günüydü sanırım mağazasına gittim de dağ gibi dizmişlerdi 9,90'ları
iyi karıştırınca güzel kitaplar bulunuyor
bulursun inşallah sen de
Kasım'daki kitap fuarına kadar almamaya çalışıyorum ben zaten bu yaz çoooook aldımartık akşama kadar çıkamam herhaldeşimdi baktım internetten 5 tl kampanyası da başlamış.
Kasım'daki kitap fuarına kadar almamaya çalışıyorum ben zaten bu yaz çoooook aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?