- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
aynen canım, hem fuar zamanı kitap satışı yapan internet sitelerinde de indirimler oluyor hem de fuarda yayınevleri çoklu alımlarda biraz daha indirim yapabiliyor...Tüyap var doğru.İmza günleri de olur bir sürü.İyi hatırlattın bana da unutmuşum ben.Fazla almayayım bugün ben de:)
aynen canım, hem fuar zamanı kitap satışı yapan internet sitelerinde de indirimler oluyor hem de fuarda yayınevleri çoklu alımlarda biraz daha indirim yapabiliyor...
İndirim olur umarım ya.Çok kitap var aklımda alacağım ama çok fazla tutuyor hepsi.Almayınca da içimde kalıyor.En iyisi fuara kadar alacaklarımı not almak.Oraya gidince kendimi kaybederim sonra
Merhabalar
Ne güzel bir konu açmışsınız, tebrikler :)
Tatilde Fedailerin kalesi alamut kitabına başladım ama tatil bitti, baş ucumda duruyor devam edemedim, sevgili kitap kurtları, okuduysanız yorumlarınızı alabilir miyim :)
mutlaka olur da ne oranda olur bilmiyorum... sürekli siteleri takip ediyorum bende, isteklerim yüzlerce olduğu için arasında indirimde olanlar çıkıyor mutlaka, bekleyip fuarda delirmek en iyisi
buradaki hatunların hepsinin kitap fuarında gözlerinin döneceğini biliyorum, hiç saklamayın kendiniziFuarda delirmekbence de en mantıklısı
buradaki hatunların hepsinin kitap fuarında gözlerinin döneceğini biliyorum, hiç saklamayın kendinizi
Aynen aynenHatta KK bilgeleri kendilerini belli etmiş olur Sağa sola saldıran kitap canavarları
bende kitap fuarı için vikitapta liste oluşturuyor. millet ıphone 6 kuyruğunda ben kasımdaki kitap fuarı için heyecanlanıyorum kendi kendime benim gibiside yoktur dedim.çok yanılmışım ne mutlu bize tüm kitapseverlere
bende kitap fuarı için vikitapta liste oluşturuyor. millet ıphone 6 kuyruğunda ben kasımdaki kitap fuarı için heyecanlanıyorum kendi kendime benim gibiside yoktur dedim.çok yanılmışım ne mutlu bize tüm kitapseverlere
evet evet fuardayken karşılaşabilirizkarantina altına alırlarmış bizi
azracım yalnız değilsin canımvikitaptaki ismin neydi? takip ediyor muyum ki acaba seni
Bizde varız.Yalnız değilsin:) Vikitapta benimde üyeliğim vardı ama kullanıcı adımı bile unuttum.
Bence güvenliği çağırırlar.Atın bu manyakları diye
vikitap ve neokur benim en çok kullandığım siteler artık, gerçekten keyifli bence bulamıyorsan yeni üyelik almalısın
e daha eylülün başından böyleysek kasıma kadar güvenliği çağırmalarını gerektirecek düzeye geliriz, haklısın canım
Yeni üyelik alıyım en iyisi:)
Fazla coşmayalım da kitapları almadan çıkmak zorunda kalırız
ben geçen sene valizle giden görmüştüm dalga geçmiştim. ama çıkışta bende aynı durumdaydım bu sene küçük boy bi valizle mi gitsem diyorum.
buarada vikitap kullanıcı adımda aynı (azra2004) kitapkokusu senin aynımı bilmiyorum seni takip etmiyorum.
hayatiyasa ve kitapkokusu söyleyin kullanıcı isimlerinizi takibe alayım.diğer üyelerin çoğunu takip ediyorum.
ben geçen sene valizle giden görmüştüm dalga geçmiştim. ama çıkışta bende aynı durumdaydım bu sene küçük boy bi valizle mi gitsem diyorum.
buarada vikitap kullanıcı adımda aynı (azra2004) kitapkokusu senin aynımı bilmiyorum seni takip etmiyorum.
hayatiyasa ve kitapkokusu söyleyin kullanıcı isimlerinizi takibe alayım.diğer üyelerin çoğunu takip ediyorum.
ben de vikitapı çok kullanıyorum
fuar için de acayip sabırsızlanıyorum.. kasıma da çok var ama
vikitapta onun için ayrı liste oluşturmak mantıklıymış ben de yapayım
aslında fena fikir değil ama o zaman da insan aldıkça alır hiç engel olmaz kendine...
tugceb benim kullanıcı adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?