Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Tüyap var doğru.İmza günleri de olur bir sürü.İyi hatırlattın bana da unutmuşum ben.Fazla almayayım bugün ben de:)
aynen canım, hem fuar zamanı kitap satışı yapan internet sitelerinde de indirimler oluyor hem de fuarda yayınevleri çoklu alımlarda biraz daha indirim yapabiliyor...

aynen canım, hem fuar zamanı kitap satışı yapan internet sitelerinde de indirimler oluyor hem de fuarda yayınevleri çoklu alımlarda biraz daha indirim yapabiliyor...

İndirim olur umarım ya.Çok kitap var aklımda alacağım ama çok fazla tutuyor hepsi.Almayınca da içimde kalıyor.En iyisi fuara kadar alacaklarımı not almak.Oraya gidince kendimi kaybederim sonra

İndirim olur umarım ya.Çok kitap var aklımda alacağım ama çok fazla tutuyor hepsi.Almayınca da içimde kalıyor.En iyisi fuara kadar alacaklarımı not almak.Oraya gidince kendimi kaybederim sonra

mutlaka olur da ne oranda olur bilmiyorum... sürekli siteleri takip ediyorum bende, isteklerim yüzlerce olduğu için arasında indirimde olanlar çıkıyor mutlaka, bekleyip fuarda delirmek en iyisi

merhaba. ben okudum. beğendim. tarih kitabı. hassan sabah ve fadailerini anlatıyor. alamut kalesi var. orada ayrı bir yaşam :) aynı bir dünya

Aynen aynenHatta KK bilgeleri kendilerini belli etmiş olur Sağa sola saldıran kitap canavarları

evet evet fuardayken karşılaşabiliriz karantina altına alırlarmış bizi

azracım yalnız değilsin canım vikitaptaki ismin neydi? takip ediyor muyum ki acaba seni

Bizde varız.Yalnız değilsin:) Vikitapta benimde üyeliğim vardı ama kullanıcı adımı bile unuttum.

Bizde varız.Yalnız değilsin:) Vikitapta benimde üyeliğim vardı ama kullanıcı adımı bile unuttum.

Bence güvenliği çağırırlar.Atın bu manyakları diye

vikitap ve neokur benim en çok kullandığım siteler artık, gerçekten keyifli bence bulamıyorsan yeni üyelik almalısın

e daha eylülün başından böyleysek kasıma kadar güvenliği çağırmalarını gerektirecek düzeye geliriz, haklısın canım

Yeni üyelik alıyım en iyisi:)
Fazla coşmayalım da kitapları almadan çıkmak zorunda kalırız

ben geçen sene valizle giden görmüştüm dalga geçmiştim. ama çıkışta bende aynı durumdaydım bu sene küçük boy bi valizle mi gitsem diyorum.
buarada vikitap kullanıcı adımda aynı (azra2004) kitapkokusu senin aynımı bilmiyorum seni takip etmiyorum.
hayatiyasa ve kitapkokusu söyleyin kullanıcı isimlerinizi takibe alayım.diğer üyelerin çoğunu takip ediyorum.

aslında fena fikir değil ama o zaman da insan aldıkça alır hiç engel olmaz kendine...
tugceb benim kullanıcı adım

ben yeni üyelik açmayı düşünüyorum.o zaman hepinizi eklerim:)

ben de vikitapı çok kullanıyorum
fuar için de acayip sabırsızlanıyorum.. kasıma da çok var ama
vikitapta onun için ayrı liste oluşturmak mantıklıymış ben de yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…