okudum , uyarım kurallara sorun yokYasemin bana da uzun geldi. Özledim seni.Sefan olsun canım, sevindim.
Konumuzun ilk mesajını okudunuz mu?
merhabalar
fena olmayan bir okuyucu olarak benide aranıza alırsanız sevinirim . Hergün okumaya çalışıyorum ama bazen belli olmuyor iş güç disipline sokarım alışkanlığımı belki sayenizde .
Şuan okuduğum kitap Ustam ve Ben -Elif Şafak
hoşbuldukhoşgeldiniz
merhabalar
fena olmayan bir okuyucu olarak benide aranıza alırsanız sevinirim . Hergün okumaya çalışıyorum ama bazen belli olmuyor iş güç disipline sokarım alışkanlığımı belki sayenizde .
Hoş geldin.okudum , uyarım kurallara sorun yok
Herkese merhaba kızlar bende varım artık.
kitap okumayı çok seviyorum ama yazları iş sebebi ile çok yoğunum. başlayıp bitiremediğim son kitabı söylüyorum
Louise L. Hay Düşünce Gücüyle Tedavi
merhabalar
teşekkürler canım sende hoşgeldin , İskenderi okumadım okumak istediğim kitaplar arasında Ustam ve Bende güzel gidiyorHoşgeldin canım bende yeniyim burada.
Elif Şafak'ın kitaplarını çok seviyorum.
İskender,Baba ve Piç favorim
Bit Palas'ı almıştım fakat bir kaç kez başladım kaldı öyle...
Günaydın güzel bilgelerim
görüyorum ki yeni kurtlar katılmış aramıza
hoş geldiniz bıldırcınlar
benim bu Suikastçının Şarkısı güzel lakin iş yerinde okuyamıyorum çünkü dikkat vermem gereken bir kitap, o yüzden Nar Ağacı'na başladım ikisini de devam ettireceğim bakalım
hoşbulduk teşekkürlerGünaydın güzel bilgelerim
görüyorum ki yeni kurtlar katılmış aramıza
hoş geldiniz bıldırcınlar
benim bu Suikastçının Şarkısı güzel lakin iş yerinde okuyamıyorum çünkü dikkat vermem gereken bir kitap, o yüzden Nar Ağacı'na başladım ikisini de devam ettireceğim bakalım
Nar ağacı süper bir kitap.
Ben çok sevmiştim
İlk başları biraz sıkıcı ve karışık gelebilir.Ama insan okudukça bu kitabın büyüsüne kapılıyor.
Ben elimden düşürememiştim
hoşbulduk teşekkürler
Narağacına bayıldım çok güzel bir kitapdı , Nazan Bekiroğlu bir başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?