Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba güzel bilgelerim

Muşta öğretmenlik yapan arkadaşım küçük bir kitap listesi verdi, katkıda bulunmak isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.

Gülten Dayıoğlu, Vladimir Tumanov Orhan Kemal: Ekmek Kavgası,Çocuk Ali,Dönüş,Kirli Pardesü Yaşar Kemal:Sarı Sıcak Tahsin Yücel: Altın Tas Aziz Nesin: Amerika'yı Yapan Mimar Eflatun Cem Güney: Açıl Sofram Açıl Nazım Hikmet: Yeraltı Kartalı Sait Faik:Sinağrit Baba Ömer Seyfettin: Gizli Mabet Tarık Dursun: Oduncu Masalı Nezihe Meriç: Nazlı Hanımın Bağ Köşkü. Yakup Kadri: Yaban Halide Edip: Ateşten Gömlek Reşat Nuri: Çalıkuşu

Hoşgeldin canım bende yeniyim burada.
Elif Şafak'ın kitaplarını çok seviyorum.
İskender,Baba ve Piç favorim
Bit Palas'ı almıştım fakat bir kaç kez başladım kaldı öyle...

Hoşgeldin canım bende yeniyim burada.
Elif Şafak'ın kitaplarını çok seviyorum.
İskender,Baba ve Piç favorim
Bit Palas'ı almıştım fakat bir kaç kez başladım kaldı öyle...
teşekkürler canım sende hoşgeldin , İskenderi okumadım okumak istediğim kitaplar arasında Ustam ve Bende güzel gidiyor
340 ıncı sayfadayım.
Benimde bir kaç yarım kalan kitabım var bakalım canım ne zaman isterse başlayıp bitirdimmi daha çok hoşuma gidiyor

Nar ağacı süper bir kitap.
Ben çok sevmiştim
İlk başları biraz sıkıcı ve karışık gelebilir.Ama insan okudukça bu kitabın büyüsüne kapılıyor.
Ben elimden düşürememiştim

hoşbulduk teşekkürler

Narağacına bayıldım çok güzel bir kitapdı , Nazan Bekiroğlu bir başka

Nar ağacı süper bir kitap.
Ben çok sevmiştim
İlk başları biraz sıkıcı ve karışık gelebilir.Ama insan okudukça bu kitabın büyüsüne kapılıyor.
Ben elimden düşürememiştim

hoşbulduk teşekkürler

Narağacına bayıldım çok güzel bir kitapdı , Nazan Bekiroğlu bir başka

dün akşamüstü iş yerinde başladım da güzel ilerliyor, kitaplarım çantada zarar görmesin diye e-kitap arşivimde olanları taşımıyorum, eve gidince bir baktım okumuşum baya
şimdiye kadar okuma fırsatım olmamıştı ama çok merak ediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…