- 8 Şubat 2013
- 2.430
- 846
- 248
sanırım bir de 9.90 olanlar raflarda değilde üst üste dizili bir de kasa tarafında elemanların yoğun olduğu yerde belki de ben abarttımcanan tan ın kitaplarını almak istiyorum ama acaba fuarda olur mu? biraz daha bekleyip öyle mi alsam? çok kararsızım.
alıntı yapmadan yazmışım yahu
internet sitelerini de es geçme
en iyisi fuarı beklemek ve şu 9.90 ları talan etmek
Günaydın!
Dün kitap okuyamadım.
Arz ederim.
Selam hanımlar;
Sonunda Simyacı' yı bitirebildim. Kitabı beğenenler olacaktır elbette ama benim hoşuma gitmedi. Okurken çok sıkıldım.
Yeni kitabım Stendal "Kırmızı ve Siyah". Başladım başlamasına da Vadideki Zambak gibi olacak diye çok korkuyorum. Okumuş arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Selamlar...
Ben sevmedim. Kitabın ilk yarısı sürükleyici ama sonra mektuplar var. Hiç hoşlanmadım. Hatta o mektupları atlayıp sonunu okudum. Benim yaşıma uygun değil. Daha çok ergen kitabı gibi geldi bana.hu hu bilgeler
Kahraman Tazeoğlu Bukre yi okuyanınız var mı? nasıl bir kitap?
Ben sevmedim. Kitabın ilk yarısı sürükleyici ama sonra mektuplar var. Hiç hoşlanmadım. Hatta o mektupları atlayıp sonunu okudum. Benim yaşıma uygun değil. Daha çok ergen kitabı gibi geldi bana.
Ben 5 sevgi diline devam ediyorum ancak ikinci kere okuduğum için gitmiyor bir türlü
Ben bu yazara çok sıcak değilim. Belki de romanını sevmediğim için olabilir. Face de falan baZen kitaplardan alınmış sözlerine rastlıyorum ve çoxukca geliyor banaErgen kitabı gibiyse bana da yaramaz.Kahraman Tazeoğlu 'nun diğer kitapları da acaba öyle midir?
Bana da sanki kızların hayranlıkla takip ettiği bir yazar gibi geldi.Kızlar övgü dolu sözler yazmış.Ben de ön yargılı olmayayım dedim.Nedense sürekli takip ettiğim bir yazar yok.Ve öyle bir yazar arıyorum ki kitapları çıktıkça takipte kalıp alayım.Ben bu yazara çok sıcak değilim. Belki de romanını sevmediğim için olabilir. Face de falan baZen kitaplardan alınmış sözlerine rastlıyorum ve çoxukca geliyor bana
Yasemin bana da uzun geldi. Özledim seni.Selam kizlar, geldim sonunda. Bu tatil bana ne kadar uzun geldi
Bol bol denize girdim, gezdim, cok guzel bi tatildi
Kitap bile okudum, Mulksuzler sayfa 150deyim, cok begendim kitabi.
Konumuzun ilk mesajını okudunuz mu?merhabalar
fena olmayan bir okuyucu olarak benide aranıza alırsanız sevinirim . Hergün okumaya çalışıyorum ama bazen belli olmuyor iş güç disipline sokarım alışkanlığımı belki sayenizde .
Şuan okuduğum kitap Ustam ve Ben -Elif Şafak
Ben de ozledim cokkYasemin bana da uzun geldi. Özledim seni.Sefan olsun canım, sevindim.
Konumuzun ilk mesajını okudunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?