Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

alıntı yapmadan yazmışım yahu

Selam Hanımlar;

Dün İskender Pala "Od" u aldım. Okumaya başladım, Stendal' la eş zamanlı olarak okumayı düşünüyorum.

"Çok şeyim olsun değil, az şeye ihtiyacım olsun istedim." Bu cümle hoşuma gitti. Aynısı değil, mealen yazıyorum. Selamlar...

Son 3 kitabim hep 600 + sayfaydi.
Suan basladigimda 697 sayfa.

Basladim bakalim 30 sayfa okudum. Bu ay anca okurum.

hu hu bilgeler

Kahraman Tazeoğlu Bukre yi okuyanınız var mı? nasıl bir kitap?
Ben sevmedim. Kitabın ilk yarısı sürükleyici ama sonra mektuplar var. Hiç hoşlanmadım. Hatta o mektupları atlayıp sonunu okudum. Benim yaşıma uygun değil. Daha çok ergen kitabı gibi geldi bana.
Ben 5 sevgi diline devam ediyorum ancak ikinci kere okuduğum için gitmiyor bir türlü

Ergen kitabı gibiyse bana da yaramaz.Kahraman Tazeoğlu 'nun diğer kitapları da acaba öyle midir?

Ergen kitabı gibiyse bana da yaramaz.Kahraman Tazeoğlu 'nun diğer kitapları da acaba öyle midir?
Ben bu yazara çok sıcak değilim. Belki de romanını sevmediğim için olabilir. Face de falan baZen kitaplardan alınmış sözlerine rastlıyorum ve çoxukca geliyor bana

Ben bu yazara çok sıcak değilim. Belki de romanını sevmediğim için olabilir. Face de falan baZen kitaplardan alınmış sözlerine rastlıyorum ve çoxukca geliyor bana
Bana da sanki kızların hayranlıkla takip ettiği bir yazar gibi geldi.Kızlar övgü dolu sözler yazmış.Ben de ön yargılı olmayayım dedim.Nedense sürekli takip ettiğim bir yazar yok.Ve öyle bir yazar arıyorum ki kitapları çıktıkça takipte kalıp alayım.

günaydın. Stephen Kimg "kemik torbası" bitmek üzere..
ama o bitince yeni bir kitaba başlamayacağım, tatile gitmeden önce okumaya başladığım ve son 100 sayfası falan kalan "oğullar ve sevgililer"e devam edeceğim.

merhabalar
fena olmayan bir okuyucu olarak benide aranıza alırsanız sevinirim . Hergün okumaya çalışıyorum ama bazen belli olmuyor iş güç disipline sokarım alışkanlığımı belki sayenizde .
Şuan okuduğum kitap Ustam ve Ben -Elif Şafak

Selam kizlar, geldim sonunda. Bu tatil bana ne kadar uzun geldi
Bol bol denize girdim, gezdim, cok guzel bi tatildi
Kitap bile okudum, Mulksuzler sayfa 150deyim, cok begendim kitabi.
Yasemin bana da uzun geldi. Özledim seni. Sefan olsun canım, sevindim.

Konumuzun ilk mesajını okudunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…