Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hayırlı cuamalar güzel bayanlar
benim aklıma bi fikir geldi katılırsanız önümüzde fuar ve indirimli satışlar varken herkes birkaç kitap tavsiye etse
ama çok popüler olanları kastetmiyorum. Mesela Elif Şafak AŞK bilinen bir kitap zaten yada Ahmet Ümit kitaplarının hepsi bestseller Kürk Mantalu Madonna vs.
bunlar dışında çok bilinmeyen ama sizi çok etkileyen kitapları paylaşalım.

Nilüfer Kuyaş-Adadaki Ev
Murat Uyurkulak-Tol
Stefan Zweig- Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Güneş Çavması
Marshall Jevons- Marjinde Cinayet
Nadine Gordimer-Oğlumun Öyküsü
Yaşar Erdinç- 36/42 Para Harekatı

Nilüfer Kuyaş-Adadaki Ev
Murat Uyurkulak-Tol
Stefan Zweig- Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu
Güneş Çavması
Marshall Jevons- Marjinde Cinayet
Nadine Gordimer-Oğlumun Öyküsü
Yaşar Erdinç- 36/42 Para Harekatı

süpersin canım tamda böyle duyulmamış kıyıda köşede kalmış değerli kitaplardan bahsetmiştim. hepsini listeme ekleyeceğim.(sadece güneş çavmasını okudum bide tol ü duymuştum.)

süpersin canım tamda böyle duyulmamış kıyıda köşede kalmış değerli kitaplardan bahsetmiştim. hepsini listeme ekleyeceğim.(sadece güneş çavmasını okudum bide tol ü duymuştum.)

ben Adadaki Ev'i uzun bir ilişkinin ayrılığını yaşarken okumuştum, okuduğum dönemle mi ilgili bilmiyorum ama ilk 5imden oluverdi...
umarım keyifle okursun hepsini

Laurent Gounelle-
Seni Her Şeyin Mümkün Olduğu Bir Yere Götüreceğim'i okudunuzmu kızlar?

Çok merak ediyorum sanırım elimdeki bitince bunu alıp okuyacağım.

Ustam ve Ben - Elif Şafak bitti.

güzeldi tavsiye ederim. Hafta sonu kızımın doğum günü var işim çok yani (2 yaşındayken doğumükü derdi ) 5 yaşında miniğim.
Çok fazla okuyabileceğimi zannetmiyorum belki yarım bıraktıklarımdan falan başlarım
iyi hafta sonları iyi okumalar

Bugün bende hiç okuyamadım. Okumak istediğim o kadar çok kitap var ki

Selam Hanımlar;

"Od" 117. sayfadayım. Kitap güzel gidiyor. Sürükleyici ve akıcı.

Eğer okuduklarım kurgunun bir parçasıysa Yunus Emre' nin gerçekten zor bir hayatı olmuş. Moğol istilaları da insanları gerçekten perişan etmiş.

Hepinizi öpüyorum ...

Fernando Pessoa, Şeytan'ın Saati. Birkaç saatte bitti bugün. Şimdi de, Charles Dickens'ın Perili Ev'ine başladım. Uyuyana kadar onu da bitirmeyi hedefliyorum. :)))))))

Ben sevincimi veya üzüntümü internette paylaşan bir insan değilim, fakat biraz önce bir arkadaşım uğrayıp bana bir hediye verdi: Halide Edip Adıvar- Kalp Ağrısı, kitabı.
Çok eski bir kitap, 4. Baskısını bulmuş bir sahafta ve okuduktan sonra kitap hastası kime hediye edebilirim diye düşünüp, kim olacak Candan demiş.

Bu sevincimi anlayanlarla paylaşmak istedim.

Birazdan başlarım ben ona.

Geçmiş olsun. Sıhhat olmayınca hiç bir şey olmuyor. Bence hiç bir şeyi kafaya takmayıp dinlenmelisiniz.

2 gündür evden çıkmıyorum, uzanıyorum kalkıyorum ama ağrım artarak ilerliyor. Üstelik yarın okul açılıyor, kalabalık bir iş yapmanın zorlukları var, bakalım nasıl idare edeceğim. Yarın bi doktora gideyim öğleden sonra en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…