- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
hım anladım canım 5 yıl diyince sadece onlar 5 yıllık hya ondan şey ettimyok canım düz lise, sınıfta kaldım da
Sen ve sınıfta kalmak.yok canım düz lise, sınıfta kaldım da
sağ ol. ben girmesem daha iyi, alıp da okumamı bekleyen çok kitap var.D&R internet sitesinde güzel kitap indirimleri var kızlar haberiniz olsun...
Bende yeni aldım tüyap'a kadar birşey almıcamsağ ol. ben girmesem daha iyi, alıp da okumamı bekleyen çok kitap var.önce onları eritmeliyim.
Bende yeni aldım tüyap'a kadar birşey almıcam
merhaba asmunikel ne izliyorsun daha benimkiler başlamadı.selam kızlar.. orta doğu kitabına devam.. kalın bi kitap vakitte ayıramadım.. inşALLAH bu ay sonuna yetiştircem. yabancı dizi izlemeye başladım aslında oda baya vaktimi alıyor :)
Bence de işyerinde sıkıldım evde sıkılıyorumBugün ne kasvetli bi gün, hiç bişey yapmak istemiyor canım
Sen ve sınıfta kalmak.
merhaba asmunikel ne izliyorsun daha benimkiler başlamadı.
Kredili sistemden kıl payı kurtulmuştum.merhaba asmunikel ne izliyorsun daha benimkiler başlamadı.
Bence de işyerinde sıkıldım evde sıkılıyorum
biraz yürüyüş yapayım iyi gelir belki
bende şaşırdım benim zamanımda kredili sistem vardı ( MÖ 5000)
2,5 senede bitti lise. Her sene değiştiriyorlar sistemi ne öğreniyorsak sanki
Kasım başındaydı dimi.Yaşasııııııııııııııııııııınnn!
TÜYAP Kitap Fuarı yaklaştı.
game of thrones izliyorum. eve gidince yemek yap vs derken film sadece 1 bölümü izleyecem desemde ilerliyorum baya
Dur bakayım tarihine...Kasım başındaydı dimi.
Birde o kadar uzak olmasa
En iyisi arabayla gitmek bir kaç senedir arabamız olmadığı için gidemiyorduk.Dur bakayım tarihine...
Evet ya , çok uzak. Toplu taşıma ile gidince rezalet! Kitap alamıyorsun. Toplu taşıma araçları toplu kitap taşımak için uygun değil bence...
8-16 Kasım 2014
Arabam yok.En iyisi arabayla gitmek bir kaç senedir arabamız olmadığı için gidemiyorduk.
Ama bu sene gideriz inş.
Umarım haftasonlarına sevdiğim yazarlar denk gelirde kitap imzalatabilirim
Bizde eşimle yeni keşvettik akşamları yemekten sonra o gün izlediğimiz bir dizi veya maç yoksa bakıyoruz.
Bir bölüm izleyipte kapatamıyorsun ki...
hım anladım canım 5 yıl diyince sadece onlar 5 yıllık hya ondan şey ettim
Sen ve sınıfta kalmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?