Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

beni etkilemişti birde hemen hemen yakın bi konuda bir kitap daha okumultum arka arkaya okuyunca moralmen sıfırlamıştım elif şafakı çok severim her türlü gder oku drim paptya

ben severim emrah serbesi özellikle de tvye çıktığın izlerim eğlenceli biri ve politikliği hoşuma gidyo.
tarz meselesi canım biraz da arkadaına aykırı gelmiş olabilir

kitabın adını yazar mısın ? birde bitirnce anlatır mısın faydası olup olmadığını

migren atağı dimi canım haftasonu yataktan kalkmadım bende çok geçmiş olsun

filom ya senle birlikte baya sohbetini yapmıştık bi ara bitmeyecepini falan düşünüyordum :)

beni etkilemişti birde hemen hemen yakın bi konuda bir kitap daha okumultum arka arkaya okuyunca moralmen sıfırlamıştım elif şafakı çok severim her türlü gder oku drim paptya
Elif şafak ın aşk kitabına bayılmıştım ben. Elimdekini bitirince baba ve piçe tekrar başlayacağım
Uçurtma avcısı sayfa 170 deyim.

Elif şafak ın aşk kitabına bayılmıştım ben. Elimdekini bitirince baba ve piçe tekrar başlayacağım
Uçurtma avcısı sayfa 170 deyim.
elif şafakın çoğu kitabını çok sevdim ben. uçyrtma avcısı da çok etkileyici bin muhteşem güneşi de öneririm aynı yazarın. keyifli okumalar

elif şafakın çoğu kitabını çok sevdim ben. uçyrtma avcısı da çok etkileyici bin muhteşem güneşi de öneririm aynı yazarın. keyifli okumalar
Bin muhteşem güneşi de okudum. Uzun zaman çıkamasın etkisinden.
Elif şafakı da okuyacağım elimdeki bitince

bende arka arkaya okumuştum :) ünideydim ama o zaman demekki senden yaşlıyım :)

filo da yazmış aa sen baya minnakmışsın ben liseden 2005 te mezzun oldum üniyi geç kazandım 2011de üniden mezuniyet

canım ben de liseyi 5 sene okudum ondan daha geç oldu ama 23 yaşındayım yani daha küçümenim

ben severim emrah serbesi özellikle de tvye çıktığın izlerim eğlenceli biri ve politikliği hoşuma gidyo.
tarz meselesi canım biraz da arkadaına aykırı gelmiş olabilir

ben de 1 ya da 2 kitabını okudum ve sevdim kalemini diğer kitaplarını da okuyacağım tabi

Günaydın okuyan bayanlar

günaydııııınnn
çok keyifli bir gün geçiririz umarım güzel bilgelerim

Günaydın Kitap Kurtları.
Araya kitap aldım. Binde bir yaptığım bir şey!
Şebnem BURCUOĞLU - Kocan Kadar Konuş
61. sayfadayım.
migren atağı dimi canım haftasonu yataktan kalkmadım bende çok geçmiş olsun
Benim de bu hafta sonu hep başım ağrıdı. Cuma ve cumartesi çok şiddetli idi. Pazar günü hafifdi.

filom ya senle birlikte baya sohbetini yapmıştık bi ara bitmeyecepini falan düşünüyordum :)
Aaa! Evet, sen deyince hatırladım. Geçen sene bu zamanlardı galiba. Tam 3 ayda okumuştum. Adım EMPATİ ile birlikte anılıyordu. loliss falan "hepimiz Empatiyiz" diyordu.

Son düzenleme:
günaydınlar, merhaba
1 haftadır elime kitap alamadım taşınma telaşım vardı.. bugün başladım özlemişim, suç ve cezayı 2. kez okuyorum

Ben okudum canım ve beğenmiştim.Su gibi akıp gitmişti kitap.
Arada oluyor öyle bende Elif Şafak'ın Bit Palas'ı elime kaç kere alıp bıraktım.
Bir gün son sayfasına gelirim umarım

Tşkler bilgi için Taksime yolum düşerse uğramak isterim ama bende Tüyap'ı bekleyenlerdenim

Ayşe Kulin hayranıyım.
Vedayı ve onun devamı olan Umut'u yeni kitap siparişlerim de aldım.
Elimdeki kitap bitmek üzere dün rahatsız olduğum için işe gitmedim ve bolbol okuma fırsatı buldum.
Tahminimce bugün Kurt Seyit ve Şura biter ve yeni kitabıma başlayabilirim.
Dün ben yokken işyerine kitaplarım gelmiş çok mutlu oldum görünce.
Kitap aşkı bir başka gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…