beni etkilemişti birde hemen hemen yakın bi konuda bir kitap daha okumultum arka arkaya okuyunca moralmen sıfırlamıştımkızlar baba ve piçi okuyan var mı aranızda. ben başlamıştım ama pek hoşlanmamıştım. yarım bıraktım. aslında hiç yapmazdım. elimdeki kitap bitince tekrar başlayayım diyorum. öyle yarım bırakınca sanki kitaplığımdan boynu bükük bakıyor bana. bu kitapla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
o zamanlar pek kitap okuma alışkanlığım yoktu . ayda yılda bir alıyordum kitabı elime. belki de ondan okuyamadım.
ben severim emrah serbesi özellikle de tvye çıktığın izlerim eğlenceli biri ve politikliği hoşuma gidyo.Emrah Serbes'e Behzat Ç vesilesiyle başladım arada okuyorum listeme ara verip ama delidumanla ilgili bir arkadaşımdan olumsuz bir yorum aldım, okuduktan sonra senin yorumunu merakla bekliyor olacağım
normalde okuyacağım kitapla ilgili tek kelime araştırmam, yorumlara dikkat etmem ama merak ediyorum yorumunu
merhabaaa
tempon hiç bozulmaz inşallah
kitabın adını yazar mısın ? birde bitirnce anlatır mısın faydası olup olmadığınıİyi geceler bilgeler....
Bugün, bahsettiğim hızlı okuma taktiğiyle ilgili olan kitaba başladım.Kitap bölümlere ayrılmış her gün belirli bölümlerdeki alıştırmaları yapmam gerek.6 haftalık sürede kitap tamamlanıyor.Zaten alıştırmalarda daha önce okumadığım kitaplar gerekliymiş o yüzden yeni bir kaç kitap alıp öyle devam edeceğim.
migren atağı dimi canım haftasonu yataktan kalkmadım bendeGünaydınlar
Hafif hafif artık toparlanıyorum, 2 gündür tekrar kitap okumaya da başlayabildim. Baş ağrılarım geçmişti, yerini garip bir rahatsızlığa bırakmıştı. Şükür o da geçiyor.
Üç Kader Tanrıçası-262
filom ya senle birlikte baya sohbetini yapmıştık bi ara bitmeyecepini falan düşünüyordum :)Yeni kitabım
AYŞE KULİN - VEDA
10. sayfadayım.
Eve gidip okusam modundayım. Bence şahane bir kitap!
Sen o zaman liseye mi gidiyordun? :) Ben ne kadar yaşlanmışım yahu!Bu arada evet, EMPATİ ağır giden bir kitap.
O zaman ben ilk kitabi sonra filmi izliyim :)izlemeni önririm kitabını okumadım ben ama.
Elif şafak ın aşk kitabına bayılmıştım ben. Elimdekini bitirince baba ve piçe tekrar başlayacağımbeni etkilemişti birde hemen hemen yakın bi konuda bir kitap daha okumultum arka arkaya okuyunca moralmen sıfırlamıştımelif şafakı çok severim her türlü gder oku drim paptya
elif şafakın çoğu kitabını çok sevdim ben. uçyrtma avcısı da çok etkileyici bin muhteşem güneşi de öneririm aynı yazarın. keyifli okumalarElif şafak ın aşk kitabına bayılmıştım ben. Elimdekini bitirince baba ve piçe tekrar başlayacağım
Uçurtma avcısı sayfa 170 deyim.
Bin muhteşem güneşi de okudum. Uzun zaman çıkamasın etkisinden.elif şafakın çoğu kitabını çok sevdim ben. uçyrtma avcısı da çok etkileyici bin muhteşem güneşi de öneririm aynı yazarın. keyifli okumalar
bende arka arkaya okumuştum :) ünideydim ama o zaman demekki senden yaşlıyım :)
filo da yazmış aa sen baya minnakmışsın ben liseden 2005 te mezzun oldum üniyi geç kazandım 2011de üniden mezuniyet
ben severim emrah serbesi özellikle de tvye çıktığın izlerim eğlenceli biri ve politikliği hoşuma gidyo.
tarz meselesi canım biraz da arkadaına aykırı gelmiş olabilir
Günaydın okuyan bayanlar
günaydınlar hanımlar
dün çok az okumuşum yine 20 sf kadar
Benim de bu hafta sonu hep başım ağrıdı. Cuma ve cumartesi çok şiddetli idi. Pazar günü hafifdi.migren atağı dimi canım haftasonu yataktan kalkmadım bendeçok geçmiş olsun
Aaa! Evet, sen deyince hatırladım. Geçen sene bu zamanlardı galiba. Tam 3 ayda okumuştum. Adım EMPATİ ile birlikte anılıyordu.filom ya senle birlikte baya sohbetini yapmıştık bi ara bitmeyecepini falan düşünüyordum :)
günaydınlar, merhaba
1 haftadır elime kitap alamadım taşınma telaşım vardı.. bugün başladım özlemişim, suç ve cezayı 2. kez okuyorum
kızlar baba ve piçi okuyan var mı aranızda. ben başlamıştım ama pek hoşlanmamıştım. yarım bıraktım. aslında hiç yapmazdım. elimdeki kitap bitince tekrar başlayayım diyorum. öyle yarım bırakınca sanki kitaplığımdan boynu bükük bakıyor bana. bu kitapla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
o zamanlar pek kitap okuma alışkanlığım yoktu . ayda yılda bir alıyordum kitabı elime. belki de ondan okuyamadım.
Tşkler bilgi için Taksime yolum düşerse uğramak isterim ama bende Tüyap'ı bekleyenlerdenimHerkese merhaba,
Tatilden önceki kitabıma döndüm. "Oğullar ve Sevgililer 586. sayfadayım. hastalık beni çok yordu, hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.
yukarıdai yazışmaları okuyamadım, ama mutlaka yazılmıştır diye düşünüyorum.
yine de ben de paylaşayım istedim.
8. BEYOĞLU SAHAFLAR FESTİVALİ AÇILMIŞTIRRRRRR
Yeni kitabım
AYŞE KULİN - VEDA
10. sayfadayım.
Eve gidip okusam modundayım. Bence şahane bir kitap!
Sen o zaman liseye mi gidiyordun? :) Ben ne kadar yaşlanmışım yahu!Bu arada evet, EMPATİ ağır giden bir kitap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?