Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

o 1 senelik bir dağılma dönemiydi zaten canım sonra derslerim hep iyiydi, üni de ilk senemde Çanakkale-İktisat'a girdim şükür 4 yılda bitirdim
ben de geç çalışmaya başlamıştım. lisede orta şeker arada zayıf getiren bi öğrenciydim. lise bitti bir kaç işletme tutuyodu gitmek istemedim. ikinci yılımda sınıf öğr ve edebiyat tutuyodu yine istemedim tabi bunlar çalışmadan dedim ben çalışsam yaoarım3. yılımda pdr oldu :) üniye girdikten sonra çalışkan oldum. anlıyorum seni hep imrenmişimdir hep başarılı olan öğrencileri :)

başarılı olsaydım keşke canım ama ben çalışmadan pek yapamam, deli gibi ders çalışmam gerekir başarılı olmak için az çalışıp çok başaranlara ben de hep imrenirim

Günaydıııııınnnn
mutlu günler

günaydınlar iyi günler dilerim sevgili okuyan bayanlar

dün çocukları yatırdıkdan sonra okudum empatiyi bütün gece roman kahramanlarıyla uğraştım
gündüz okumak gerekiyor bereket korku romanı değil

zaten hiç okuyamam öyle gerilim falan tarih olsun aşk olsun dini olsun onlar güzel gidiyor

Philippa Gregory oku bence sen tarih,aşk,entrika,kraliyet vs vuhhhuuuu onun kitaplarından bazılarını çeviren Demet Altınyeleklioğlu da Osmanlı tarihiyle ilgili bu tarz aşk romanları yazıyor okumadım gerçi ama ona da bakabilirsin, Hürrem,Mihrimah,Nurbanu vs vardı hatırladığım kadarıyla

Ben Demet Altınyeleklioğlunun Moskof Cariye Hürrem kitabını okumuştum ve çok beğendim.
Baya kalın ama kalınlığına aldanmamak gerek çünkü çok akıcı bir dil ve sürükleyici bir anlatımı var.
Diğer kitaplarını okumakta istiyorum artık ilerleyen zamanlarda...

ben Philippa'nın 3 kitabını okumuştum onlar da kalın ama sürükleyiciydi, kısa sürede bitmişti. çevirmeninin kitap yazması ilgimi çekmişti çünkü çevirisi güzeldi, yazdıkları da güzeldir tahminimce

Umarım eşlik etmekte zorlanmam :) kitabımı çok severek aldım bitmemesi için özeniyorum neredeyse :) 89. Sayfasindayim 222 sayfa kitap bu arada sizlere kitaplarla keyifli vakit diliyorum :*

Iyi olmasam da,
Iyi görünmek zorundayım. Gülümsedim geçtim.
Belki en büyük yalanım da buydu. Yanlızlık sek içilir......

gazap üzümleri çok güzel gidiyor. Amerika da 1930li yıllarda tarım emekçilerinin durumunu anlatıyor.Bankalarca toprağına el konulan insanlar, traktörün gelmesiyle işgücüne ihtiyacın azalması vs.
ben seviyorum böyle dönem kitaplarını

Günaydın kızlar ay me güzel bi topik burası şuan elimde bi kitap yok bbeişimden fırsat buldukça okuyorum en son Hamdi koç çıplak ve yalnızı bitirdim güEl bi kitap önerirseniz katılırım bende 500 den fazla kitabım var evimde çocuklarıma kaliteli bir kütüphane bırakmak istiyorum miras :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…