:) bölüm neydi canım ünide. en azından sonradan toparlamışsınheheheh üniversitede de hiçbir hocam inanamamıştı
o 1 sene ben okula pek uğramadım, haylazlık yaptım da
:) bölüm neydi canım ünide. en azından sonradan toparlamışsın
ben de geç çalışmaya başlamıştım. lisede orta şeker arada zayıf getiren bi öğrenciydim. lise bitti bir kaç işletme tutuyodu gitmek istemedim. ikinci yılımda sınıf öğr ve edebiyat tutuyodu yine istemedim tabi bunlar çalışmadano 1 senelik bir dağılma dönemiydi zaten canım sonra derslerim hep iyiydi, üni de ilk senemde Çanakkale-İktisat'a girdim şükür 4 yılda bitirdim
ben de geç çalışmaya başlamıştım. lisede orta şeker arada zayıf getiren bi öğrenciydim. lise bitti bir kaç işletme tutuyodu gitmek istemedim. ikinci yılımda sınıf öğr ve edebiyat tutuyodu yine istemedim tabi bunlar çalışmadandedim ben çalışsam yaoarım3. yılımda pdr oldu :) üniye girdikten sonra çalışkan oldum. anlıyorum seni hep imrenmişimdir hep başarılı olan öğrencileri :)
günaydınlar iyi günler dilerim sevgili okuyan bayanlar
dün çocukları yatırdıkdan sonra okudum empatiyi bütün gece roman kahramanlarıyla uğraştım
gündüz okumak gerekiyor bereket korku romanı değil
zaten hiç okuyamam öyle gerilim falan tarih olsun aşk olsun dini olsun onlar güzel gidiyor
kaçıncı sezondasınız. ben sezon iki bölüm 3deyim. akşamları kardeşim pc de ders çalışıyor yoksa 1haftada biterdi herhalde
Philippa Gregory oku bence sentarih,aşk,entrika,kraliyet vs vuhhhuuuu onun kitaplarından bazılarını çeviren Demet Altınyeleklioğlu da Osmanlı tarihiyle ilgili bu tarz aşk romanları yazıyor okumadım gerçi ama ona da bakabilirsin, Hürrem,Mihrimah,Nurbanu vs vardı hatırladığım kadarıyla
Ben Demet Altınyeleklioğlunun Moskof Cariye Hürrem kitabını okumuştum ve çok beğendim.
Baya kalın ama kalınlığına aldanmamak gerek çünkü çok akıcı bir dil ve sürükleyici bir anlatımı var.
Diğer kitaplarını okumakta istiyorum artık ilerleyen zamanlarda...
Merhabalar paylaşımlariniza imrendim bende katilmak istedim :) ahmet demir yanlızlık sek içilir .
Sen baya ilerlemişsin yaa biz daha 1. sezon 7. bölümdeyiz
Bu haftasonu 2. sezona geçeriz
bu akşamda sezon 2. bölüm 9 ve 10 u izlicem.
biri öldü adını vermek istemiyorum oraya gelmemişsindir diye. ona çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?