Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Haklısın kitap aşkı başka.
Ben Ayşe Kulin'in sadece Adı Aylin isimli eserini okudum galiba. VEDA da güzel bence. Devamı da var elimde. UMUT , HAYAT, HÜZÜN

Ben Ayşe Kulin'in sadece Adı Aylin isimli eserini okudum galiba. VEDA da güzel bence. Devamı da var elimde. UMUT , HAYAT, HÜZÜN

Ben Ayşe Kulin ile geç tanıştım Gizli Anların Yolcusu kitabı ile ilk çıktığı zamanlar.
İşyerinden bir arkadaşım tavsiye etmişti.
Şimdide geç kalmışlığı telafi etmeye çalışıyorum geriden gelip tüm kitaplarını okumaya çalışarak.

aynen çok başka başım dönüyor, eve gitmek istiyorum izin alacağım ama sırf bugün kitaplarım gelecek diye dayanmaya çalışıyorum

Nazik davranışınız için teşekkür ederim.
Benim için aynı olması sorun teşkil etmiyordu.

ve fakat yeni profil resminiz daha güzel olmuş. Balonlu temaları severim. Özgürlük hissi veriyor insana.

yahu sen ne kadar zarif bi kadınsın

ben vedayı almıştım geçen sene ama henüz okumadım, Ayşe Kulin'le tanışma imkanı bulamadım, bakalım ne zamana nasip olacak

Ben de senin gibiyim. :)
* Geçmiş olsun. Neyin var acaba? Yalnız kitap aşkın süper, sana özeniyorum. ( az çok senin gibi olsam da )

* Şımartma beni.

* Yaşın küçük, tanışırsın daha.

Ben Adi Aylin i 4 kez okudum tam
Biri lise de, biri Üniv. Hazirlanirken, 3. Üniversite, 4. De bir kaç sene önce
Ayse kulin un 'Boranin Hayati' haricinde tüm kitaplar ini okudum çok severim ama adi aylin un yeri çok başka bende nedense. Tekrar tekrar okuduğum ilk kitap oldu.
Ne zaman elimde okumak için kitap kalmasa bu kitabi acip okudum :)

İnsana "Ne hayatlar var be!" dedirten bir kitap değil mi?
Ben de çok sevmiştim.

Ben de senin gibiyim. :)

* Geçmiş olsun. Neyin var acaba? Yalnız kitap aşkın süper, sana özeniyorum. ( az çok senin gibi olsam da )

* Şımartma beni.

* Yaşın küçük, tanışırsın daha.

bilmiyorum ki başım dönüyor, anlam veremedim
bende o kitap aşkı var da okuma aşaması sorunlu, satın aldığım hızla okuyabilsem sorun kalmayacak

(istemem yan cebime mi diyorsun sen yoksa )şımartmak değil de çok hoşuma gitti verdiğin cevap

evet evet ben miniğim yaşasın

Su anda Nermin Bezmen gönderilmeyen ask romanini okuyorum
Bu kitabi 3-4 sene önce almia sikildigim için birakmistim tam okumadan
Simdi kitapsizliktan tekrar basladim okunmaya
Hala çok zor ilerliyor
Normalde kitabi yarim birakma adetin hic yoktur ama Limon agaci ve bu kitapi okuyamadim nedense
Normalde 2 senedir şöyle yapiyorum
1 sene boyunca kitap listesi hazirliyorum
Ocak ayında o 15 kitabi aliyorum. 1 sene boyunca okuyorum
Ama bu sene erken bitti kitaplar.
Listeyi önümüzdeki ay alacagim. Burada da paylasirim o zaman

Ben de aldığım hızla okusam şimdiye yüz milyon tane kitap okumuştum. (abartıda son nokta )

ben reelde de böyleyim. kimseyi kırmak istemem. her şeyi hemen yanlış anlamam, başka manalar yüklemem. hele ki burada kimseyle kavgalı gürültülü olmak istemem. çünkü zaten birbirimizi ekran ve harfler aracılığıyla tanıyoruz. sayfayı kapattığımız anda "kimiz? neyiz?" bitiyor. eee, neden kıralım ki? neden kalbimizi karartalım ki? iyi olmak ve iyiliğe sevk etmek dururken.

Aramıza katılmana çok memnun oldum.
Sayfamızın ilk mesajını okur musun?

Bu arada sınavların varmış. KPSS mi?
Bir de bebikon kız mı erkek mi?

Aramıza katılmana çok memnun oldum.
Sayfamızın ilk mesajını okur musun?

Bu arada sınavların varmış. KPSS mi?
Bir de bebikon kız mı erkek mi?
Evet bu sayfayi biliyorum
Daha önce okuduğum kitapları yazmaya rapor vermeye baslamistim
Ama o zira peygamber efendimizin bir kitabini okuduğum için uyari almistim.
Dini kitaplar okuduğunu paylaşmak yasak diye.
Halbuki her telden kitap okurum ben o donemde ona basladigim için onu yazmistim.
Sonra o uyariya sinirlenmiş sayfayi takibi birakmistim
Ebet onlisanstan KPSS te hazirlaniyorum.
Bu hafta bitiyor simav stresi bende inşallah.

Yeniden hoş geldin o halde.
Bekleriz.
KPSS'de başarılar dilerim.

canım ben de liseyi 5 sene okudum ondan daha geç oldu ama 23 yaşındayım yani daha küçümenim
ben de 1 ya da 2 kitabını okudum ve sevdim kalemini diğer kitaplarını da okuyacağım tabi
sosyal bilimler lisesi mezunu musun? orasıysa biraz anlatır mısın nası bi yer? hiç tanıdığım yok ve öğrenci yönlenririken eksik hissediyorum kendimi. evet küçükmüşsün ben 26 oldum ah ah
ben e sev.iyorum bu tarz yazarları

evet kuzum bu sıralardı bitsin diye hepimiz el ele vermiştik :)

bende aynı kitapla okumaya başladım :) kitapsızlıktana rkadaşta sadece ayşe kulin varmış 3 kitabını okudum eylül botunca güzel geldi ama ara vermek lazım ayn yazar okudukça sıkıcı hale gelebiliyo

Canım ben çok beğenmiştim o kitabı.
Hatta 2-3 günde bitirdim.

yok canım düz lise, sınıfta kaldım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…